Ablalarim kardeslerim sadece icimi dökmeye ihtiyacim var cook bunaldim
Bu 22 yil icinde kiz olmaktan biktim artik . bu aksam iftardan sonra yine her zaman ki gibi herkes yedi icti doydu ve cekildi kösesine , evin tek kizi benim bu yüzden her sey benden bekleniyor . bu aksam kardesime hadi kalk toplayalim bu masayi dedim bana cevabi "ben niye toplayayim kizmiyim ben , bu senin isin" oldu , annem ilk defa masayi ikimizin toplamasini söyledi ama kardesimin cevabi yine ayni oldu "rahat birakin beni" dedi ve abur cubur yiyeceklerini topladi cekildi odasina . ben o sinirle anneme babama kizdim yetistirdiginiz cocuga bakin diye bi yandan masayi mutfagi topluyorum bi yandan anneme babama kiziyorum ama okadar sinirliydim ki bu sefer hafif seyler demedim "aman sakin ogullariniza kiymayin ellerini bi seye sürmesinler seyleri kopar nolur nolmaz" "ilerde karilari bunlara hizmet eder bekleyin , hatta kari bile almayin bakici tutun" bunun gibi bi kac sey daha saydim , pismanmiyim degilmiyim bilmiyorum .
ben bu evde kendimi hizmetci gibi hisediyorum hatta erkek kardeslerim saka olarak hizmetci kelimesini bile kullanirlar bana karsi. bu cocuklugumdan beri böyle devam ediyor , evde nekadar is varsa hepsini bana yüklüyorlar erkek kardeslerim hic ama hic bir seye ellerini sürmüyorlar , ögretmediler cünkü onlarda bende olmayan bir sey var , kiymetliler . kiz oldugum icin bana hersey yasaklandi, ne konserlere gidebildim ne baska eglencelere , annem 1 2 saatlik uzaklikta olan biyere abimle gitmeme bile izin vermez nedenini sorarsam "sen kizsin kizlar uzaga gitmez" cevabi , kücük cocukken futbola cok merakliydim futbola yazilmayi cok isterdim ama tabiki yasak ben bi kizim kizlar futbolla ne alakasi var ki , suan kardesim futbola gidiyor cünkü kiz degil et parcasi var . zaten cocuklugumdan beri evlilik lafini duymaktan evlilikten sogdum , "temizlik yapmazsan yemek pisirmezsem sunu yapmazsan bunu yapmazsan kocan kapi önü atar seni döver seni" sözlerini duymaktan olmayan kocadan sogudum bile , eger evlilik elin ogluna hizmet etmekse ben almiyim
mesela hertarafi az önce topladim ama sabaha kadar heryeri batirmis olacaklar ve kendi pisliklerini toplamayacaklar , ben toplamazsam buranin hali ne diye bana kizacaklar
ben sadece bu evde beraber yasiyorsak temizligide hepimizin olsun istiyorum , beraber yemegimizi yedik doydukmu masayida beraber toplayalim istiyorum belli ki cook sey istiyorum
biktim artik kiz olmak istemiyoruuuuummm
bu aksam sinirle topladim ortaligi ve odama cekilip kapiyi kilitledigimden beri gözyasi döküyorum benmi abartiyorum