iki kız kavga etmişti hatırlıyorum da birinin kolu yanıktı su toplamıştı neredeyse bileğinden dirseğine kadar, kocaman,
diğer kız kavga ederken soymuştu o su toplayan yeri cart diyeee:18::18::18:
şu an ben acısını hissettim valla.....iki kız kavga etmişti hatırlıyorum da birinin kolu yanıktı su toplamıştı neredeyse bileğinden dirseğine kadar, kocaman,
diğer kız kavga ederken soymuştu o su toplayan yeri cart diyeee:18::18::18:
face de bi kavga vardı hatırlarsınız
kiz diyordu ki
yılmazı meseneden sileceksin
lisede olmuştu bizimde yerlerden postiş toplamıştık
genelde böyle kavga olaylarına saranlar yok onu döverim bunu döverim diyen insanlar ezik tipler oluyor
kendinden güçsüzlerle kavga etmeye falan çalışıyorlar
bizim okulda vardı kızlar yok onu dövdüm bana baktı falan diye
görsen bi sıkımlık canı var işte hava yapacak:)
hele erkek yüzünden kavga ediyorlar ya resmen basitlik
Ben okul, dersane işyeri gibi yerlerde çok tutarım kendimi. Taaaa kiii dolup patlayana kadar
Lise2 de özge diye bi tip vardı sınıfta. Oldum olası gıcıktım kıza. Sürekli bana laf sokma hali, yan bakma, o zamanki erkek arkadaşımın yanına gecerken iç geçirmeler vs. Tam 3 yıl sabrettim bu kıza.
Bir gün masada oturuyorum sınıfa girdi bişi söledi bana bakarak; ayağa kalktım kime dedin sen onu dedim. Ortaya dedi. Ortaya? Evet dedi.
Suratının ortasına yapıştırmamla beraber gözündeki gözlüğün yamulması bir oldu: Zor aldılar elimden! Saçları da elimdeydi
Çok üzülmüştüm ama eve gidinceTartışmak neyse de kavga, dayak bana göre şeyler değil...
dersaneye gidiodum öss sınavlarına hazırlandığım yıldı tam..... yakın arkadaşımla aramı bozmaya çalışan bi kız wardı yalan yanlış ortaya laflar taşıodu....derste kalktım wc ye gittim ben taby lavaboda saçımı başımı yapıorum tam o sırada o kız girdi içeri elinde cep telefonu biriyle konuşuo....beni gördü:' off baydı ortam' deyip o maymun suratını şekilden şekle sokup arkasını döndü gitti...benimde o an şartellerim attı kızın peşinden koştum telefonla konuşurken aldım attım tel.ini yere saçına yapıştım kızın kız çığlık çığlığa bağırıo taby
meğerse dersane koridorunda kamera warmış müdür ordan izliomuş bizi güvenliğin gelip bizi bi ayırması war görmeniz gerek
o günden sonra gıcık kaptığım kızların çoğu yanıma yaklaşamamıştı
sınıfa yeni kız gelmişti..malumunuz yeni kızlar sevilmz :) biraz da gıcık bi tipti.. kardesmle aynı sınıftayz tabi..çok da çirkefiz o zamanlar kavgalı olmadığımız insan yok.hatta öyleki eve giderken hep yolumuzu değiştirirdik düşmanlarıma yakalanmamak içinkardesime (namı diğer karakumru :) ) uyuzluk yapmıs.. bişey demiş hatrlamıyorum..biz derste anlaştık tenefüste dövecez herlkese haber yolladıl..tenefüste kavga var davetlisiniz diye :) neyse teneffs oldu .. buna bi daldı..baya bi yondu tabi sonra ver elini rehberlik,,müdür vs..hey gidi :)
iyi yapmış karakumrum benim
bidaha bi kız çıkarsa karşıma ben sizi çağırıyim direk barii