- 23 Mart 2011
- 1.956
- 28
kız sen çağır her zaman gelirim :))
bi çocuk vardı bizim sınıfta nonoş bişiy..tenefüslerde erkekler maç yapardı o da bizle yakan top oynardı
bi gün öğle arası tatilde bana el koll hareketi yapı ama uzaktan tabi.. hani şu ellerini kollarını değişik bişiy yapar ya serseriler
ben de okula geldim bunu bi güzel dövdüm baya da kiloluydu ben de cılız çöp gibi bişeyim
ama delikanlı kızım neticede
çocuğun her yeri tırmalamışım tabi müdüre şikayet falan
karakumru yine disiplin yollarında
bi kere de sınıfta uyuz olduğum bi çocuğun kafasına klasör geçirmiştim
ay bizim sınıftada çalışkan bi tip vardı hep olur ya gıcık gıcık konuşuyodu sürekli
bigün ters bişey söyledi ne kavgasıydı bilmiyorum sırasına gittim ama nasıl bağırıyorum sennnn kimmmsiin bee! diye bi hışımla sırasındaki bütün kitaplarını fırlattım çantasını fırlattım
dua et ki kızsın dedi tam giderken bağırdı koştum yakasından tuttum bacağına bi tekme hayatımda ilk defa arkadaşlarım tutmaya uğraşıyo çocuğun azıcık saçları var zaten tuttum elimin ucuyla bi daha benle uğraşma dedim durdum
tansiyonum düşmüş nefes alamıyorum sinirden ağlamaya çalışıyorum ama yok nefes alamıyorum hemen arkadaşlar lavoboya götrdüler sakinleştirdiler ama çocuk baya rezil olmuştu
bidaha da şöyle güzelce bi pataklayamadım kimseyi panik atak olduğumdan direk ellerim titremeye başlıyo sinirlendiğimde nefes alamıyorum falan yoksa döverim yani