kız sen çağır her zaman gelirim :))
bi çocuk vardı bizim sınıfta nonoş bişiy..tenefüslerde erkekler maç yapardı o da bizle yakan top oynardı
bi gün öğle arası tatilde bana el koll hareketi yapı ama uzaktan tabi.. hani şu ellerini kollarını değişik bişiy yapar ya serseriler
ben de okula geldim bunu bi güzel dövdüm baya da kiloluydu ben de cılız çöp gibi bişeyim
ama delikanlı kızım neticede
çocuğun her yeri tırmalamışım tabi müdüre şikayet falan
karakumru yine disiplin yollarında
bi kere de sınıfta uyuz olduğum bi çocuğun kafasına klasör geçirmiştim
ay bizim sınıftada çalışkan bi tip vardı hep olur ya gıcık gıcık konuşuyodu sürekli
bigün ters bişey söyledi ne kavgasıydı bilmiyorum sırasına gittim ama nasıl bağırıyorum sennnn kimmmsiin bee! diye bi hışımla sırasındaki bütün kitaplarını fırlattım çantasını fırlattım
dua et ki kızsın dedi tam giderken bağırdı koştum yakasından tuttum bacağına bi tekme hayatımda ilk defa arkadaşlarım tutmaya uğraşıyo çocuğun azıcık saçları var zaten tuttum elimin ucuyla bi daha benle uğraşma dedim durdum
tansiyonum düşmüş nefes alamıyorum sinirdenağlamaya çalışıyorum ama yok nefes alamıyorum hemen arkadaşlar lavoboya götrdüler sakinleştirdiler ama çocuk baya rezil olmuştu
bidaha da şöyle güzelce bi pataklayamadım kimseyipanik atak olduğumdan direk ellerim titremeye başlıyo sinirlendiğimde nefes alamıyorum falan yoksa döverim yani
ben de bi kere sınıfta her zamanki gibi konuşuyorum kızın teki ne alakaysa beni susturmaya çalışıyo falan kızla tartıştık sonra bana sinir laflar etti bunun saçını bi yondum zaten kıvırcıktı bi baktım hindi gibi kabarmış hiç abartmıyorum resmen kuaförler görse hayran kalırdı sanatıma eminim
valla bi ara arka sıradakileri izliyorum sandımhahaha
benimde bi tane en yakın arkadaşım vardı beni biri seviyodu sonra ben onla çıkmayınca bu en yakın arkadaşıma tutulmuşbu kız benden kıskandı falan sonralardan olmucak laflar etti
bi gün benim moralim çok bozuk 2 tane çok iyi ve acayip kavgacı akadaşım vardı dur sen dediler biz geliyoruz senin okuluna benim zaten devamsızlık 19,5 tek bişey olsa gitcem okuldan
neyse öğle arası oldu ben bunun sınıfına gittim kardeşide vardı bu kızın aynı sınıftalar ikisini tuttum çok artistlik yapıyodunuz hadi canım çıkışta gelin diyeçocukluk ya
bunlar korktu tabi yemin ederim okulun yarısı geldi kızlardan yanımda bunlar 2 kişi kaldı benim amacım okulun önünde özür diletmek tbi..yürüyoruz tamam haklısın özürdileriz dediler..ben havalardayım tabibidaha olmasın karışmam falan deeerrkeennn yan tarafa bir baktım o 2 kavgacı arkadaşım sessiz bir şekilde birbirlerine 1..2..3 yaptılar eyvahhh dedimm kızların saçlarına bir yapıştılar görmeliydin saçlar havada uçuşuyo ben orda şoktayım "napces şincik" diye düşüncelerdeyim kızlar orda yerlerdeler polisler falan geldi onlar gitti tabi biz kaldık sanki olayın dışında gibi bende gittim hemen karakola ama hala bana bişey diyen yok onların bi suçu yok falan diyorum ama nafiledövülen kızların babası gelmiş yanımdan geçiyo bişey demiyo sonra çıktık ordan kavgacı olan arkadaşlarım gülüyo falan bişey yok gibi takma salla diyolar sonrasında bidaha ben yanlarından geçerken bakamamışlardı
sonra arkadaş yüzünden çok tehtit almıştımama kuzenim sağolsun kurtuldum
çok olay atlattım ama elimi saça bulamadım hiç
valla bi ara arka sıradakileri izliyorum sandım
ay valla lisedeyken öyle bi hayatım vardı
lise bitti ekşın bitti
bitane daha kız var ama onun için seni bekliyorum
sen adresi ver gerisini ben hallederim
bu arada sagoleranın anlattığı kız astsubay kızıydı
annesi hergün yolumu kesiyodu kızımı dövdün diye
vay be iyi cesaret etmişsin
ya teyze git bana belalı kumru derler deseydin[/QUOT
oo bunlar ne ki
dayımın oğlunun başını yardım
annemin arkadaşının çocuğunun kafasına oyuncak kamyon atmışım
yazın okumaya gittiğimiz yerde bi kız beni sinir etmişti kafasına erik atmıştım
önünü kestiklerim falan da var...
bi de mahalleden bi çocuğa kum yedirmiştik yemek bu diye ama son olanı gerrçekten yapmasaymışım keşke...
bi de yan komşumuzun balkonuna erik kiraz vs emvai çeşit meyva atardık
vay be iyi cesaret etmişsin
ya teyze git bana belalı kumru derler deseydin[/QUOT
oo bunlar ne ki
dayımın oğlunun başını yardım
annemin arkadaşının çocuğunun kafasına oyuncak kamyon atmışım
yazın okumaya gittiğimiz yerde bi kız beni sinir etmişti kafasına erik atmıştım
önünü kestiklerim falan da var...
bi de mahalleden bi çocuğa kum yedirmiştik yemek bu diye ama son olanı gerrçekten yapmasaymışım keşke...
bi de yan komşumuzun balkonuna erik kiraz vs emvai çeşit meyva atardık
yuh kızım neymişsin sen böyle de haberimiz yokmuş
bizde bigün antalyaya tatile gitmiştik evimizde yola bakıyoçok gelip geçen falan oluyo bigün balkona saklandım bisürü peçeteyiıslattım bitane kız geçiyomuş kokoş bişiy
tepesinden tak attımkız bir çığlık yukarı bakıyolar beni göremiyolar esnaf toplandı kızın kollarına kolanya falan yaptılar çok korkmuştum ama bişiy olcak diye
yuh kızım neymişsin sen böyle de haberimiz yokmuş
bizde bigün antalyaya tatile gitmiştik evimizde yola bakıyoçok gelip geçen falan oluyo bigün balkona saklandım bisürü peçeteyiıslattım bitane kız geçiyomuş kokoş bişiy
tepesinden tak attımkız bir çığlık yukarı bakıyolar beni göremiyolar esnaf toplandı kızın kollarına kolanya falan yaptılar çok korkmuştum ama bişiy olcak diye
biz de yoldan geçenlere maşrabayla su falan döküyoduk
karşı camı kırmıştık erik atarken
ay koptummmmmmGüzel sanatlar akademisinde bir arkadaş ödev olarak çizdiğim resmimi çalmıştı
Portre çiziyoruz o zamanlar, allahım resim çantasına bakarım bakarım yok. Hocam evde unutmuşum yapacak birşey yok dedim. hoca toplarken bi baktım kızın teki verdi resmi, benim resmim o halbuki, aa annemi nerden tanıyosun seeeeen dedim
Kız dumur, görmeyeceğimi sanmış. Cüzdanımda da fotografın orijinali duruyordu çıkardım.
Dersten sonra kız üstüme yürüyüp kahve döktüböyle iri yarı da bişey, ben de 40 kilo falanım o sıralar
Ama çok yüzdüğümden baya kaslıyımdır, saçlarını yolmuştum kızın, benden öyle bi hamle beklemediği için şok olup kalmıştı hiç bişey yapamadı tepki veremedi, yoksa o da beni iyi paralardı vardı onda o potansiyel, hatta ezer geçerdi :18:. Halen yüzünde tırnaklarımın izi durur, en azından gecen sene mezuniyette hala vardı o izler.
Ay bide çirkeflik yapıp ''zaten saç rengin sana hiç yakışmıyordu pavyon karısı gibiydin, git bu bahaneyle bi çeki düzen ver kendine'' demiştim
Ben çakma sarışın değilim tamam maaaaa bu doğal halim değiştiremem demişti bir de, halbuki deli gibi de dip boyası gelmişti
Allah bu kadar acımasız değil, bu kadar rezil bi durumda yaratmazdı seni demiştim, ertesi hafta hanım kızımız kahverengi saçla geldi okula
Beni de şikayet etmişti, olayı anlattım o ceza aldı