- 20 Mayıs 2023
- 2.518
- 3.701
- 29
Yani şöyle kız kardeşim bana geldiği zaman baya oturuyorlar saatlerce ben kediyi o kadar zaman odaya kapatamam. Ayrıca mevzu aile sıcaklığı ise kedimde benim ailem onun anlayış göstermesi gerekir. Sürekli sahiplendir demeye hakkı yok. Ayrıca küçücük kedi için böyle davranması hiç doğru değilÇok ilginç. Yeğenimi o kadar severim ki. Kendi doğurmadıgım çocuğum gibidir ki normalde ablamla öyle can ciğer anlaşan biri olmamama rağmen. Size kimse kedini sahiplendir diyemez ama çocuk hasta ise atıyorum siz onlara gidersiniz. O gelince atıyorum kediyi bir odaya alırsınız vs vs bir sürü çözüm var. Ama siz her mesaj da umrumda değil kardeş hiç umrum değil amaaan gayet haklıyım yeğenim ablamdan daha değerli kedim diyorsunuz. Kısaca bence zaten sorun bu. Siz bu insanlara zaten aile sıcaklığı duymuyorsunuz ki. Duysanız onun hakkı yok demeye, ama canım sıkıldı şöyle böyle deyip yardım istersiniz. Madem kovmak ile çok güzel yaptınız umrunuzda da değil görüşmeyeceksiniz de o zaman hiç problem yok sorun nerde tam olarak