- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.560
- 598
Neresindesin kızEvet net Antep
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neresindesin kızEvet net Antep
Ben hep böyle dedim haklısınYa kötü söz duymak istemeyen kendini o konuma sokmayacak.
Zaten ailen bir evde 4 çocuk bir ana bir baba 6 kişi sıkış tepiş , kit kanaat yaşayan insanlar. Bir odada bin kişi yaşıyor. Tam evden bir boğaz eksilmis, çoğalıp gelmişsiniz. Bedava bakıcı gibi çocuğu tüm gün annenize bırakıyorsunuz. Oysa normal şartlar altında o kadar saat bakıma insanlar bakıcıya asgari ücret+ maaş veriyor. Siz annenizi bir yerde kullanmışsiniz. Kardeşlerin kendilerine ait zaten bir alanı yok. Bir de evde gürültülü bir çocukla uğraşıp durmuşlar. Babanın eve bakacak bütçesi yok, ev borcu ödüyoruz diye bir kuruş adamın evine katkıda bulunmamis, yedikçe yemissiniz.
Adam tabii ki ağır laflar etmiş, adam belki ki kalite yoksunu, evlat bağları yok ama elinizi vicdanına koyun. Kufurlerini vs saymazsak adam haksız değil mi?
Kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil. Hele de o yaşta. Bize de bir tanıdık çocuğunu kitlemisti, geceli gündüzlü. Maaş almayı geç, çocuğun masrafları da bizdeydi. İnsan yani bileniyor ister istemez. Üremeyi bilen bakmayi da bilsin.
Bu saatten sonra kimseye kendinizi yük etmeden bir çözüm bulmaya çalışın.
Bol şans diliyorum
önce ki konularımı hatırlayan ablalarım bacılar vardır nihayet herşey ortaya çıktı malesef kocam haklıymış
nişanlı evi bugün annemgile geleceklerini söylemişler eşime bende gideyim dedim sağolsun beni bıraktı hem kız kardeşimin yanında olmak istedim hem de geçen konuda yazdığım konuyu ailemle konuşmak istediğimden gittim ve meğerse neler olmuş neler
nişanlı evi geldiler meğerse ailemin isteklerini yerine getiremiyeceklerini söyleyeceklermiş sohbet filan derken konuya girdi çoçuğun babası biz sizin bizden istediklerinizi yapacak maddi gücümüz yeterli gelmedi nasıl yapalım bir olur yolu bulabilirmiyiz gibisinden konuştu adam meğerse ailem nişanlı evinden 5 çift adana burması bilezik bir adet osmanlı turası dediğimiz kolye 2 metre zincir 1 küpe 1 bileklik 1 adet altın saat ve 150 gram altın mihir olarak istemiş benim ailem adam bunlar 350 400 bin tl arasında tutuyor bizim gücümüz buna yetmiyor diye konuştu kısa geçiyorum uzun uzadıya anlatmak isterdim ama vaktinizi daha fazla almak istemiyorum ailem kabul etmedi ve nişanı atıldı ve gittiler nişanlı evi kardeşimin yıkıldı kaldı öylece tabi biz ailece durumu konuşyorken laf arasında babama dedim bu istediklerinizi karşılayacak aile çıkar mı baba bu zamanda evlenmek kolay değil dedim bana seni verdikte ne oldu culsuzun birine sana demedim ben arkasında bi büyüğü yok aha böyle rezil olursun çoçuğunla diye bağırıp çağırmaya başladı işte bende seninle bu konuyu konuşmak istiyordum baba dedim sen isteme günü kocama arkasında kimsesi yoktu babasız diye söyledin mi dedim ve ablalrım buyrun verdiği cevap söyledim ne olacak dedi budamı senin gibi rezil olsun buda bir p*ç daha doğurup kapıma gelsin onadamı ben bakayım diye bağırıp çağırıp durdu bende ne doğurduğumuz p*ç nede culsuz biri değiliz çok şükür değince bana tokat atacakken amcam araya girdi beni odadan çıkardı daha arkadan bağırıp çağırıyordu aşk sevgi karın doyurmaz diye amcamda sağolsun eşimi çok sever abdestli namazlı işinde gücünde çoçuk ne diyorsun abi sen deyince amcama tokatı patlattı kavga kıyamet sağolsun amcam evime bıraktı da ben ne yapacağım şimdi ablalarım bacılar ben ne yapayım şimdi![]()
Konuyu ben açmadım sadece bir soru sordum nerden bileyim bütün hıncını benden çıkaracak
Eşim hiç birşey bilmiyor duyarsa kimse onu tutamaz işten ayrılıcam geri kalan ev meselesinde eşime bırakıcam ne derse onu yapıcamPlan ne peki çocuğa kim bakacak borç ev masrafı nasıl ayarlayacaksiniz adım attınız mı?
Esiniz ne kadar biliyor
Eşim hiç birşey bilmiyor duyarsa kimse onu tutamaz işten ayrılıcam geri kalan ev meselesinde eşime bırakıcam ne derse onu yapıcam
Birşeyleri iyi anlatamıyorum galiba bakın kız kardeşimi yanıma alırım bi kaç hafta yanımda olur onu bir şekilde sakinleştiririm asıl bu olayı eşim duyarsa ya babam ölür ya kocam ölür yada beni boşar şimdi size soruyorum şimdi kimi düşünmem lazımBabanızı tanımıyor musunuz ? Araya giren amcanız tokadı yemiş , siz de evinize gelmişsiniz.
Konunuzda da kızkardeşime destek olmak veya babamı ikna etmek için ne yapabilirim demiyor "ben ne yapacağım şimdi" diyorsunuz.
Önce bencilliği bir kenara bırakmaya ne dersiniz ?
Birşeyleri iyi anlatamıyorum galiba bakın kız kardeşimi yanıma alırım bi kaç hafta yanımda olur onu bir şekilde sakinleştiririm asıl bu olayı eşim duyarsa ya babam ölür ya kocam ölür yada beni boşar şimdi size soruyorum şimdi kimi düşünmem lazım
Eşim yoktu çalışıyordu yani hiç birşey den haberi yok şuanBen hala bir soru işareti içindeyim tüm bunların içinde adamın ne yaptığını bilmiyoruz ki?
Kocan seni niye boşasın?Birşeyleri iyi anlatamıyorum galiba bakın kız kardeşimi yanıma alırım bi kaç hafta yanımda olur onu bir şekilde sakinleştiririm asıl bu olayı eşim duyarsa ya babam ölür ya kocam ölür yada beni boşar şimdi size soruyorum şimdi kimi düşünmem lazım
Zaten işi bırakacağımı biliyor nişanı atıldı morali bozuk biraz bizde kalsın derim sorun etmez tabi olanları bizimkilerden biri bişey demezse işte o kısmı kestiremiyorumE şimdi adam sormayacak mı pat diye işi bıraktın kardeşin bize geldi ne oluyor diye?
Niye ölsün, eşin ferdi Tayfur dinleye dinleye arabesk filmlerde mi yaşadığını sanıyor? Biri sana hakaret etti diye onu katledip hayatının yirmi yılını hapiste yaşayacak, küçücuk oğlu ve karısını bir başına ve herkesin düşman olduğu konumda birakacak kadar mal biri mi kocan? Yapacaklarının sonuçları olacağını bilmeyen,sırf durtuleriyle hareket eden biri mi?Birşeyleri iyi anlatamıyorum galiba bakın kız kardeşimi yanıma alırım bi kaç hafta yanımda olur onu bir şekilde sakinleştiririm asıl bu olayı eşim duyarsa ya babam ölür ya kocam ölür yada beni boşar şimdi size soruyorum şimdi kimi düşünmem lazım
Birşeyleri iyi anlatamıyorum galiba bakın kız kardeşimi yanıma alırım bi kaç hafta yanımda olur onu bir şekilde sakinleştiririm asıl bu olayı eşim duyarsa ya babam ölür ya kocam ölür yada beni boşar şimdi size soruyorum şimdi kimi düşünmem lazım
Zaten işi bırakacağımı biliyor nişanı atıldı morali bozuk biraz bizde kalsın derim sorun etmez tabi olanları bizimkilerden biri bişey demezse işte o kısmı kestiremiyorum
Beykent ten 1 etapHangi semtten aldınız evi?
BeykentNeresindesin kız
Siz nerelisinizNiye ölsün, eşin ferdi Tayfur dinleye dinleye arabesk filmlerde mi yaşadığını sanıyor? Biri sana hakaret etti diye onu katledip hayatının yirmi yılını hapiste yaşayacak, küçücuk oğlu ve karısını bir başına ve herkesin düşman olduğu konumda birakacak kadar mal biri mi kocan? Yapacaklarının sonuçları olacağını bilmeyen,sırf durtuleriyle hareket eden biri mi?
Ya da "baban seni evden kovdu oğluma pic dedi" diye seni mi bosayacak?
Neden?? Zaten babadan darbe yemişsin. Kocadan da yiyip sokağa mi duseceksiniz?
Diğer seçenek de kocanizin ölmesi. Gencecik adam 'ay hassas kalbim kırıldı, pit' diyip ölecek mi? Yoksa kayınbabam oğluma pic dedi diye oğlunu babaisz mi bırakacak?
Eşinizin mantılı tepkileri olmadığı ailenizin gazına gelip cebinde kuruş yokken plansız ev tutmasından belli.
Karı koca sizi mantikli olmaya davet ediyorum.
Burda işler öyle olmuyor malesef size göre herşey yorumdan ibaret doğuda yaşayanlar ne demek istediğimi iyi anlayacaktırNiye ölsün, eşin ferdi Tayfur dinleye dinleye arabesk filmlerde mi yaşadığını sanıyor? Biri sana hakaret etti diye onu katledip hayatının yirmi yılını hapiste yaşayacak, küçücuk oğlu ve karısını bir başına ve herkesin düşman olduğu konumda birakacak kadar mal biri mi kocan? Yapacaklarının sonuçları olacağını bilmeyen,sırf durtuleriyle hareket eden biri mi?
Ya da "baban seni evden kovdu oğluma pic dedi" diye seni mi bosayacak?
Neden?? Zaten babadan darbe yemişsin. Kocadan da yiyip sokağa mi duseceksiniz?
Diğer seçenek de kocanizin ölmesi. Gencecik adam 'ay hassas kalbim kırıldı, pit' diyip ölecek mi? Yoksa kayınbabam oğluma pic dedi diye oğlunu babaisz mi bırakacak?
Eşinizin mantılı tepkileri olmadığı ailenizin gazına gelip cebinde kuruş yokken plansız ev tutmasından belli.
Karı koca sizi mantikli olmaya davet ediyorum.