Bu gereksiz abartılı altın isteme vs konularına girmeden direkt size yazmak istiyorum, daha önceki konunuzda da yazmıştım. Bunu da kolay kolay demem ama size müstahak, üstünüze yürününce , çocuğunuza p.ç denince nasıl da cellalendiniz de karşılık verdiniz? Çocuğunuz sizin için değerli de eşiniz sadece xy kromozomu mu? Şimdi diyeceksiniz ki olay eşime dedikleri için çıktı, hayır efendim çocuğunuza dendiği için ağrınıza gitti, tam tersi ise eşinize ilk p.ç muamelesi yapıldığını öğrendiğiniz de tepki verecektiniz ki inanayım. Ayrıca kaldınız mı çekirdek ailenize ? Bunu görmek için gerek var mıydı bu kadar rezilliğe? Daha önceki mesajlarda durumunuz olmadığı için eşinizle ayrı yaşadığınızı vs yazan üyeler olmuş. O zaman adamı ödeyemeceğini dile getirdiği ev borcuna annenizin gazıyla sokupta kendini yetersiz hissettimeseydiniz de 6 gün ailenizin evinde kalmak durumunda kalmayaydınız. Daha çok şey yazasım var ama kendimi frenliyorum , son olarak şunu söylemek istiyorum sizin çocuğunuza kimse bir şey diyemez ama kocanız yani bir başkasının çocuğu aşağılanır, kimsesiz diye hor görülür , borca sokulur, karısından ve çocuğundan ayrı haftanın 6 günü yaşayabilir. Yok böyle bir dünya . Eğer çekirdek ailenizi önemsiyorsanız artık sizi fazlalık olarak gören ailenizden fikren ve fiziken ayrılın derim yoksa zaten kocanız en son buhranlardaydı , yarın öbür gün boşanmak istiyorum diye gelirse şaşırmayın. Taş olsa çatlar.