• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız kardeşimin düğüne 2 ay kala nişanı atıldı ve herşey ortaya çıktı :(:(:(:(

Bu konuyu görmemişim ama hiç şaşırmadım. Bu terbiyesiz herifin tabi ki yediği ilk halt değil. Bu kadar lafı duyup iyi ki babanın içinden geçmiyor kocan. Benim herif olsa yangın yeri olmuştu ortalık.
Eğer bu son olayı duyarsa kimseyi tanımaz bu sefer diğer olaylarda hep hatırım için deyip ikna ettim bir şekilde ama bunu duyarsa ya beni boşar yada çekip babamı vurur 😢😢😢

Eğer bu son olayı duyarsa kimseyi tanımaz bu sefer diğer olaylarda hep hatırım için deyip ikna ettim bir şekilde ama bunu duyarsa ya beni boşar yada çekip babamı vurur 😢😢😢
Sadece o konu için söylemiştim, yenilecek yutulacak şeyler çıkmıyor babanın ağzından

önce ki konularımı hatırlayan ablalarım bacılar vardır nihayet herşey ortaya çıktı malesef kocam haklıymış

nişanlı evi bugün annemgile geleceklerini söylemişler eşime bende gideyim dedim sağolsun beni bıraktı hem kız kardeşimin yanında olmak istedim hem de geçen konuda yazdığım konuyu ailemle konuşmak istediğimden gittim ve meğerse neler olmuş neler

nişanlı evi geldiler meğerse ailemin isteklerini yerine getiremiyeceklerini söyleyeceklermiş sohbet filan derken konuya girdi çoçuğun babası biz sizin bizden istediklerinizi yapacak maddi gücümüz yeterli gelmedi nasıl yapalım bir olur yolu bulabilirmiyiz gibisinden konuştu adam meğerse ailem nişanlı evinden 5 çift adana burması bilezik bir adet osmanlı turası dediğimiz kolye 2 metre zincir 1 küpe 1 bileklik 1 adet altın saat ve 150 gram altın mihir olarak istemiş benim ailem adam bunlar 350 400 bin tl arasında tutuyor bizim gücümüz buna yetmiyor diye konuştu kısa geçiyorum uzun uzadıya anlatmak isterdim ama vaktinizi daha fazla almak istemiyorum ailem kabul etmedi ve nişanı atıldı ve gittiler nişanlı evi kardeşimin yıkıldı kaldı öylece tabi biz ailece durumu konuşyorken laf arasında babama dedim bu istediklerinizi karşılayacak aile çıkar mı baba bu zamanda evlenmek kolay değil dedim bana seni verdikte ne oldu culsuzun birine sana demedim ben arkasında bi büyüğü yok aha böyle rezil olursun çoçuğunla diye bağırıp çağırmaya başladı işte bende seninle bu konuyu konuşmak istiyordum baba dedim sen isteme günü kocama arkasında kimsesi yoktu babasız diye söyledin mi dedim ve ablalrım buyrun verdiği cevap söyledim ne olacak dedi budamı senin gibi rezil olsun buda bir p*ç daha doğurup kapıma gelsin onadamı ben bakayım diye bağırıp çağırıp durdu bende ne doğurduğumuz p*ç nede culsuz biri değiliz çok şükür değince bana tokat atacakken amcam araya girdi beni odadan çıkardı daha arkadan bağırıp çağırıyordu aşk sevgi karın doyurmaz diye amcamda sağolsun eşimi çok sever abdestli namazlı işinde gücünde çoçuk ne diyorsun abi sen deyince amcama tokatı patlattı kavga kıyamet sağolsun amcam evime bıraktı da ben ne yapacağım şimdi ablalarım bacılar ben ne yapayım şimdi :KK43::KK43::KK43::KK43:
Bu cumleyi kurmak İstemezdım ama demeden gecemeyecem baban nasıl bır varlık, asalayarak konusmus esının ardından torunun p c dıyor bu nasıl kişilik, ben olsam bu saatten sonra ne ölüleri ölime ne dirileri dirime yinede z bilirsiniz üzüldüm ama sizede

Kuzucum sen haklısın tabikiiiii😍
Şimdi sen bir evlat olarak babanın annenin tarzını da biliyorsundur mesela ben de babamı biliyorum beni başının üstünde taşır.

Muhakkak bu hanımda babasını bir şekilde tanıyor şu üslup bir anda olacak bir uslup değil. Ben o yüzden bu kadar da ileri gitmemesi gerektiğini düşünüyorum, Hemen kendine uygun bir hayat oluşturmalıydılar.
Böyle biri değildi tamam sert huysuz biridir ama bu şekilde yapmazdı

Ben bu hanıma güvenemiyorum… şöyle ki eşi evinde kalıyor bu çalışıyorum diye 6 gün babada kalıyor. Ne münasebet o nasıl evlilik ???

Babasının durumu ne bakalım zaten üslübundan çokta zengin olmadığı görgülü olmadığı belli !
Zengin olmayla görgünun alakası ne asdadfaasdaddas

Bu gereksiz abartılı altın isteme vs konularına girmeden direkt size yazmak istiyorum, daha önceki konunuzda da yazmıştım. Bunu da kolay kolay demem ama size müstahak, üstünüze yürününce , çocuğunuza p.ç denince nasıl da cellalendiniz de karşılık verdiniz? Çocuğunuz sizin için değerli de eşiniz sadece xy kromozomu mu? Şimdi diyeceksiniz ki olay eşime dedikleri için çıktı, hayır efendim çocuğunuza dendiği için ağrınıza gitti, tam tersi ise eşinize ilk p.ç muamelesi yapıldığını öğrendiğiniz de tepki verecektiniz ki inanayım. Ayrıca kaldınız mı çekirdek ailenize ? Bunu görmek için gerek var mıydı bu kadar rezilliğe? Daha önceki mesajlarda durumunuz olmadığı için eşinizle ayrı yaşadığınızı vs yazan üyeler olmuş. O zaman adamı ödeyemeceğini dile getirdiği ev borcuna annenizin gazıyla sokupta kendini yetersiz hissettimeseydiniz de 6 gün ailenizin evinde kalmak durumunda kalmayaydınız. Daha çok şey yazasım var ama kendimi frenliyorum , son olarak şunu söylemek istiyorum sizin çocuğunuza kimse bir şey diyemez ama kocanız yani bir başkasının çocuğu aşağılanır, kimsesiz diye hor görülür , borca sokulur, karısından ve çocuğundan ayrı haftanın 6 günü yaşayabilir. Yok böyle bir dünya . Eğer çekirdek ailenizi önemsiyorsanız artık sizi fazlalık olarak gören ailenizden fikren ve fiziken ayrılın derim yoksa zaten kocanız en son buhranlardaydı , yarın öbür gün boşanmak istiyorum diye gelirse şaşırmayın. Taş olsa çatlar.
Bu durumu öğrenirse bu sefer kıyamet kopar 😢😢

O zaman lütfen konunuzu başkası yazmış gibi okuyun.

Kızkardeşiniz sevdiği adamla ayrılmış; ailesi evinizden, "bu iş olmaz" deyip kalkmış. Siz de geçmiş defterleri bu akşam mı açmaya karar verdiniz ?

Peki ya kızkardeşinizin hali ?
Konuyu ben açmadım sadece bir soru sordum nerden bileyim bütün hıncını benden çıkaracak

Ya kötü söz duymak istemeyen kendini o konuma sokmayacak.
Zaten ailen bir evde 4 çocuk bir ana bir baba 6 kişi sıkış tepiş , kit kanaat yaşayan insanlar. Bir odada bin kişi yaşıyor. Tam evden bir boğaz eksilmis, çoğalıp gelmişsiniz. Bedava bakıcı gibi çocuğu tüm gün annenize bırakıyorsunuz. Oysa normal şartlar altında o kadar saat bakıma insanlar bakıcıya asgari ücret+ maaş veriyor. Siz annenizi bir yerde kullanmışsiniz. Kardeşlerin kendilerine ait zaten bir alanı yok. Bir de evde gürültülü bir çocukla uğraşıp durmuşlar. Babanın eve bakacak bütçesi yok, ev borcu ödüyoruz diye bir kuruş adamın evine katkıda bulunmamis, yedikçe yemissiniz.
Evet,adam tabii ki ağır laflar etmiş, adam belki ki kalite yoksunu, evlat bağları yok ama elinizi vicdanına koyun. Kufurlerini vs saymazsak adam hakli değil mi?
Kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil. Hele de o yaşta. Bize de bir tanıdık çocuğunu kitlemisti, geceli gündüzlü. Maaş almayı geç, çocuğun masrafları da bizdeydi. İnsan yani bileniyor ister istemez. Üremeyi bilen bakmayi da bilsin.
Bu saatten sonra kimseye kendinizi yük etmeden bir çözüm bulmaya çalışın.
Bol şans diliyorum

Son düzenleme:
Back