- 9 Ocak 2012
- 15.270
- 29.509
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu sahibi calisiyor Iş yerine yakınmış annesinin evi cocugada annesi bakiyoSenin anani alirken babanda ne varmis acabaok parasizlik cok kotu birsey ama anasi babasi belli torununa pic diyor kardesine tokat atiyor vs.
Ayrica kiz mi evlendiriyor? Yoksa mal mi satiyoralsin kizinin tursusunu kursun artik, tabii baska enayi bulurlar belki..
Buarada konu sahibi sen yine biseyleri eksik anlatiyorsun.. neden tum hafta babanlarda kaldigini vs soylemiyorsun? Adaminda canina tak etmis belli..tabiiki
Soylediklerini hakli yapmiyor bu durum
Ama
Birde oturup biz ne halt ettikte adami bu hale getirdik diye dusunun. Adamin evinden cikmissiniz ama teoride, pratikte hala ayni cati altindasiniz cocugunla.. calismiyorsun muhtemelen..
Kisaca artik evine don kocanin yanina.. Allah buyuktur ver cocugunu krese gir bi ise calis..fazla muhabbet karin agritir dedikleri bu olsa gerek…
Bunula beraber 3 konu oldu bana da fake geliyor ama devamini da bekliyorum sardi.2 konu bana tutarlı gelmedi.
Konu sahibi yaşadığı şehirde Allah’ın unuttuğu yerden almış evi. Ne işi yakın, ne ailesi. Her gün git gel yapmak çok yorar insanı. Hatayı baştan oradan ev almakla yapmış.Konu sahibi calisiyor Iş yerine yakınmış annesinin evi cocugada annesi bakiyo
Ha ok peki bu haftanin 6 gunu orda kalmasini gerektirir mi? Kimsenin ozel alani kalmiyor boyleKonu sahibi calisiyor Iş yerine yakınmış annesinin evi cocugada annesi bakiyo
Babanızın yatacak yeri yok toprak bile kabul etmez böylesini yapacak birsey yok mesafe koyacaksınız yılda bir bayramlarda el öpecek yuvanizi koruyacaksiniz bazen düşman en yakinimizdirönce ki konularımı hatırlayan ablalarım bacılar vardır nihayet herşey ortaya çıktı malesef kocam haklıymış
nişanlı evi bugün annemgile geleceklerini söylemişler eşime bende gideyim dedim sağolsun beni bıraktı hem kız kardeşimin yanında olmak istedim hem de geçen konuda yazdığım konuyu ailemle konuşmak istediğimden gittim ve meğerse neler olmuş neler
nişanlı evi geldiler meğerse ailemin isteklerini yerine getiremiyeceklerini söyleyeceklermiş sohbet filan derken konuya girdi çoçuğun babası biz sizin bizden istediklerinizi yapacak maddi gücümüz yeterli gelmedi nasıl yapalım bir olur yolu bulabilirmiyiz gibisinden konuştu adam meğerse ailem nişanlı evinden 5 çift adana burması bilezik bir adet osmanlı turası dediğimiz kolye 2 metre zincir 1 küpe 1 bileklik 1 adet altın saat ve 150 gram altın mihir olarak istemiş benim ailem adam bunlar 350 400 bin tl arasında tutuyor bizim gücümüz buna yetmiyor diye konuştu kısa geçiyorum uzun uzadıya anlatmak isterdim ama vaktinizi daha fazla almak istemiyorum ailem kabul etmedi ve nişanı atıldı ve gittiler nişanlı evi kardeşimin yıkıldı kaldı öylece tabi biz ailece durumu konuşyorken laf arasında babama dedim bu istediklerinizi karşılayacak aile çıkar mı baba bu zamanda evlenmek kolay değil dedim bana seni verdikte ne oldu culsuzun birine sana demedim ben arkasında bi büyüğü yok aha böyle rezil olursun çoçuğunla diye bağırıp çağırmaya başladı işte bende seninle bu konuyu konuşmak istiyordum baba dedim sen isteme günü kocama arkasında kimsesi yoktu babasız diye söyledin mi dedim ve ablalrım buyrun verdiği cevap söyledim ne olacak dedi budamı senin gibi rezil olsun buda bir p*ç daha doğurup kapıma gelsin onadamı ben bakayım diye bağırıp çağırıp durdu bende ne doğurduğumuz p*ç nede culsuz biri değiliz çok şükür değince bana tokat atacakken amcam araya girdi beni odadan çıkardı daha arkadan bağırıp çağırıyordu aşk sevgi karın doyurmaz diye amcamda sağolsun eşimi çok sever abdestli namazlı işinde gücünde çoçuk ne diyorsun abi sen deyince amcama tokatı patlattı kavga kıyamet sağolsun amcam evime bıraktı da ben ne yapacağım şimdi ablalarım bacılar ben ne yapayım şimdi![]()
Senin anani alirken babanda ne varmis acabaok parasizlik cok kotu birsey ama anasi babasi belli torununa pic diyor kardesine tokat atiyor vs.
Ayrica kiz mi evlendiriyor? Yoksa mal mi satiyoralsin kizinin tursusunu kursun artik, tabii baska enayi bulurlar belki..
Buarada konu sahibi sen yine biseyleri eksik anlatiyorsun.. neden tum hafta babanlarda kaldigini vs soylemiyorsun? Adaminda canina tak etmis belli..tabiiki
Ama
Birde oturup biz ne halt ettikte adami bu hale getirdik diye dusunun. Adamin evinden cikmissiniz ama teoride, pratikte hala ayni cati altindasiniz cocugunla.. calismiyorsun muhtemelen..
Kisaca artik evine don kocanin yanina.. Allah buyuktur ver cocugunu krese gir bi ise calis..fazla muhabbet karin agritir dedikleri bu olsa gerek…
Senin anani alirken babanda ne varmis acabaok parasizlik cok kotu birsey ama anasi babasi belli torununa pic diyor kardesine tokat atiyor vs.
Ama
Olsa olmasa cok bisey farketmez.. ev ev ustune olmazÇalışıyor ailesi çocuğa bakiyor oda borç oduyordu
Eve destek oldu mu yoksa aile maddi anlamda 2 boğaza baktı kendi borç ödedi belirsiz
Olsa olmasa cok bisey farketmez.. ev ev ustune olmaz
Seriyorlar ortaya bir yatak, her bir odada 10 ar kişi yatıyor işte.Olmaz tabiki hele burada 6 kardeş evde. Köşk mu villa mi nasıl bir ev ki sigdilae
Aa ciddi miOlmaz tabiki hele burada 6 kardeş evde. Köşk mu villa mi nasıl bir ev ki sigdilae