• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız kardeşimin düğüne 2 ay kala nişanı atıldı ve herşey ortaya çıktı :(:(:(:(

Kocanıza anlatmak zorunda mısınız. Ne gerek var bilmesin. Ayrıca ogrenince niye katil olsun ki? Tütün kendinizi anlatmayın öldürmez kimseyi o kadar kolay mı. Ayrıca babanızın evinde kalırken maddi destekte bulundunuz mu bulunduysaniz bunu demezdi diye düşünüyorum. yanlış mıyım?
 
çocuğuma piç diyecek adam babam da olsa daha anasının karnından doğmadı
o adam bir daha asla çocuğumu göremez keza beni de
sizin de aklınız başınıza geldi mi
gidip milletin evinde 6 gün kalınmayacağını anladınız mı
baştan aşağı saçmalık
 
çocuğuma piç diyecek adam babam da olsa daha anasının karnından doğmadı
o adam bir daha asla çocuğumu göremez keza beni de
sizin de aklınız başınıza geldi mi
gidip milletin evinde 6 gün kalınmayacağını anladınız mı
baştan aşağı saçmalık
Ayol adamın zaten çocuk torun filan yok gözünde... Yanlış hatırlamıyorsam evlenmemiş 8 kardeşi daha vardı konu sahibinin... Konu sahibi evlenmiş, hemen dogurmuş, anasının gazına gelip ev almış, taksit oduycez diye 2 yıldır hala babasının evinde yaşıyor...8 bekar kardeş +2 ana-baba+torun =11-12 nüfus sıkış tepiş kim olsa istemez...kaldı ki baba da belli yani aristokrat değil, 8-10 çocuk pirtlatip kızları satılığa çıkaran adamdan evlat torun sevgisi beklemek de nebleyim?
 
Son düzenleme:
Ayol adamın zaten çocuk torun filan yok gözünde... Yanlış hatırlamıyorsam evlenmemiş 8 kardeşi daha vardı konu sahibinin... Konu sahibi evlenmiş, hemen dogurmuş, anasının gazına gelip ev almış, taksit oduycez diye 2 yıldır hala babasının evinde yaşıyor...8 bekar kardeş +2 ana-baba+torun =11-12 nüfus sıkış tepiş kim olsa istemez...kaldı ki baba da belli yani aristokrat değil, 8-10 çocuk pirtlatip kızları satılığa çıkaran adamdan evlat torun sevgisi beklemek de nebleyim?
Gerçekten 8 bekar kardeşi mi var konu sahibinin😱
 
Eski konularından öyle hatırlıyorum, yanlışsa düzeltsin
Bu durumda niye gidip çocuğunun bakımı için baba evine yerleşti ki baba evinden bir tane kardeşini kendi evine getirip çocuğuna baktırsa daha makbule geçermiş
 
Bu durumda niye gidip çocuğunun bakımı için baba evine yerleşti ki baba evinden bir tane kardeşini kendi evine getirip çocuğuna baktırsa daha makbule geçermiş
Yanlış hatırlamışım , evde konu sahibinden başka 6 bekar kardeş daha varmış, evlilerle toplam kaç kardeşler bilmiyorum ama konu sahibinin iş yeri kendi evine çok uzak olduğu için baba evinde kalıyordu galiba... Bu durumda kardeşler de çare olmuyordu.
 

Eklentiler

  • Screenshot_2022-08-28-02-36-17-67_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    Screenshot_2022-08-28-02-36-17-67_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 80
2 konu bana tutarlı gelmedi.
Oysa arkadaş üstünde çok çalışmıştı..kendince olay örüntüsü kurmuştu.Bundan sonraki bölümde eş öğrenecek..yumruklar havalarda uçuşacak ..eş babayı öldürecekken konu sahibi araya atacak kendini ve bıçaklanacak..sonra eşle ve babayla helalleşilen ambulans sahnesi😭son bölümde kızın kalbine bıçak girecekken boynunundaki 2 metre 22 ayar zincirin ve uçtaki altın tuğranın onu ölümden kılpayı kurtardığını göreceğiz ve aslında babanın evlenecek kızları için bunu istemesinin ne kadar öngörülü bir hareket olduğunu düşüneceğiz..sonra babanın kızlarından ayrılmamak için kötü adam rolü yapan ..kızlarının evden gitmesini hiç istemeyen bu yüzden de damat adaylarından sarraf dükkanı açacak altını isteyen tontiş babacan birisi olduğunu anlayacağız 😎
 
Yanlış hatırlamışım , evde konu sahibinden başka 6 bekar kardeş daha varmış, evlilerle toplam kaç kardeşler bilmiyorum ama konu sahibinin iş yeri kendi evine çok uzak olduğu için baba evinde kalıyordu galiba... Bu durumda kardeşler de çare olmuyordu.
Tamam işte baba evine çoluk çocuk kendisi döneceğine evden çocuğuna bakacak birisini yanında götürseymiş ev biraz rahatlarmış.Evde heryer insan🤷‍♀️
 
Babanin zihniyete cok bozuk kızlar esya değildir 350 binlik...vermeyen damatta kötü olmaz sadece dert veriyor size babaniz uzak durun ya
 
Cansu bu konuda biraz haklı olabilir. Eşimin ailesi hep öğretmen ve akademisyen, şehrin nezih yerlerinde yaşarlar, muhatap oldukları kitle falan bellidir hani ama onlar bile kavgaya mental olarak her daim hazırdır. Herkes kendini Texas’ta sanıyor, hep bir sinir hali. Suç oranları fazla olan bir şehir zaten. Sosyoekonomik anlamda düşük insanlarda da bu şiddet meyli maalesef daha çok açığa çıkıyor. Duyarcılar gelmeden kaçayım ahsjagajaghaha
 
Bu gereksiz abartılı altın isteme vs konularına girmeden direkt size yazmak istiyorum, daha önceki konunuzda da yazmıştım. Bunu da kolay kolay demem ama size müstahak, üstünüze yürününce , çocuğunuza p.ç denince nasıl da cellalendiniz de karşılık verdiniz? Çocuğunuz sizin için değerli de eşiniz sadece xy kromozomu mu? Şimdi diyeceksiniz ki olay eşime dedikleri için çıktı, hayır efendim çocuğunuza dendiği için ağrınıza gitti, tam tersi ise eşinize ilk p.ç muamelesi yapıldığını öğrendiğiniz de tepki verecektiniz ki inanayım. Ayrıca kaldınız mı çekirdek ailenize ? Bunu görmek için gerek var mıydı bu kadar rezilliğe? Daha önceki mesajlarda durumunuz olmadığı için eşinizle ayrı yaşadığınızı vs yazan üyeler olmuş. O zaman adamı ödeyemeceğini dile getirdiği ev borcuna annenizin gazıyla sokupta kendini yetersiz hissettimeseydiniz de 6 gün ailenizin evinde kalmak durumunda kalmayaydınız. Daha çok şey yazasım var ama kendimi frenliyorum , son olarak şunu söylemek istiyorum sizin çocuğunuza kimse bir şey diyemez ama kocanız yani bir başkasının çocuğu aşağılanır, kimsesiz diye hor görülür , borca sokulur, karısından ve çocuğundan ayrı haftanın 6 günü yaşayabilir. Yok böyle bir dünya . Eğer çekirdek ailenizi önemsiyorsanız artık sizi fazlalık olarak gören ailenizden fikren ve fiziken ayrılın derim yoksa zaten kocanız en son buhranlardaydı , yarın öbür gün boşanmak istiyorum diye gelirse şaşırmayın. Taş olsa çatlar.
Katiliyorum. Gayet ortalama uzeri bir gelirimiz oldugu halde zora girmeyelim diye ev almadik yillardir. Ödeyemeyecegi halde insanlardaki bu ev alma sevdasını da anlamiyorum. Kardesim senin paran yok iste. Insan bi ölçer bicer. Bu ne sümsük hayat. Ne demek ailenin uzerinde cocugunla kocandan ayri kalmak ya. Her sey mustehak boylesine. Keske daha onceki olaylarda kocasi resti cekseydi. Boşasaydi akli basina gelirdi
 
ailem nişanlı evinden 5 çift adana burması bilezik bir adet osmanlı turası dediğimiz kolye 2 metre zincir 1 küpe 1 bileklik 1 adet altın saat ve 150 gram altın mihir olarak istemiş
Olaya gel, sonra da kızlar niye kaçıyor! Afedersiniz babanız kendini asilzade falan mı sanıyor, yani soyu sopu sarayalara mı uzanıyor? Allahın aç gözlü cahiline bak bildiğin kız pazarlıyor. Eminim ki o altın sandığından kendi de tırtıklayacak.

Bu şartları Rahmi Koç'un önüne koysan sizin ekonomiden haberiniz var mı der adam. Sıradan emekli adamın isteklerine bak, sen ne vericen kızına boğazda yalı mı?

Konu sahibi ailenizde siz de dahil bir tane aklı başında kişi yok. Anne babanız bildiğin çirkef aç gözlü insanlar. Siz de evli çocuklu olduğunuz halde annenizin yönetmesiyle yaşıyorsunuz. Ben böyle anne babam olsa utanırdım kendilerinden. Değmezmiş değil mi dünyanın malı huzur olmayınca. Gidin de kocanızla yeni bir sayfa açın. Ödeyebiliyorsanız evi tutun ama ödeyemiyorsanız satın kiraya geçin.
 
Ya 2 günde 1 konu açıp durmaaa yeter artık ya vallaaa. Tamam inandık kocan seni aldatmıyor tamaaam, tamam baban onu çulsuz öksüz yetim gördü diye dinliyodu aşk şarkılarını TAMAMMMMM valla sosyal medya dili hiç sevmem ama YETO YAA😂 kız bi konu açtı kocam aşk şarkıları dinliyor diye, herkes aldatıyor başka bi şey olamaz dedi diye yediremedi 2 günde 1 konu açıyoe her şey ortaya çıktı diye. Neymiş babası yok diye kızın ailesi dışlamış ondan melankolik takılıyomuş falan her gün böyle konu açıyo ki inanalım aldatılmadığına. Konu sahibinin 1 2 yıldır da anasının evinde yaşadığını sadece pazar günleri kocasını gördüğünü belirtmek isterim. Bu çabasının sebebini anladınız yani.
 
Ailenin oluru yok,normal degiller asla.Ama adama bi konuda hak verebilirim.6 gun babanin evinde kalmak babayi korkttu herhalde.
Ama asla yuzune bakilacak insan degl,sizi bence maasiniz icin evinde 6 gun misafir ediyordu.
 
Back