Bir daha asla kalmamBence artık haftanın 6 günü değil 7 günü kalın ailenizde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir daha asla kalmamBence artık haftanın 6 günü değil 7 günü kalın ailenizde
Sizi anlıyorum size güven aşılanayan anneniz babanız olunca inanın herşeyi yapabilecek güçte hissediyorsunuzKimse ailesini seçemiyor ama aşağı yukarı tanıyor, Ayağınızı yorganınıza kadar uzatacaktınız.
Bir daha asla kalmam
O zaman babanız sizi okutacaktı. Olmadı çok para kazanıp sizlerin geleceklerini garanti altına alacakt (böyle birşey imkansız. Hayatın ne getireceği bilinmez)İşte savunduğu konuda bu biz çektik siz çekmeyin diyorlar ama bu zamanda nasıl evlenecekler zaten herşey ateş pahası![]()
Niye bu kadar uydum akıllısınız ki? Siz kendi çapınızı bilmiyor musunuz, ne yaparım nasıl yaparım neyle yaparım bunlardan haberiniz yok mu? Bana da ev al diyen çok oldu, çoluk çocuğa haftanın 4 günü makarna yedireceksem, sağın solun insafına kalacaksam kalsın o ev.Size daha önce anlamıştım diye hatırlıyorum biz kafamızdan böyle bir duruma girmedik ev alın ev alın ödersiniz diye diye bizi bu hale getirdiler işte durum ortada bizim adam dedi krediyle ev alıp onun ödemesi var diye ben çoçuğa bakarım diye döş dövdü işte geline nokta bu
Öyle yapıcam yorumunuz teşekkür ederimHepiniz bit tuhafsiniz
4 duvar için baba evine cocugu ile gidip borç ödeyen bir evlat
6 gün eşten ayrı kalmak
Babanızın eşinize bakışı.
Bu veya başka sorun hayat tarzınızın yanlış olduğu besbelli daha ilk konuda aileniz ne diyor nasıl orada yaşıyorsunuz diye soranlar olmuştu.
Aileniz ile göremeyeceksiniz gerekirse evi satıp günlük hayatınıza devam edeceksiniz
Bir daha da b c planı yapmadan olmayacak planlara dalmayacaksiniz
Bir önceki konunda eşine aşık olmuş o yüzden efkarlanıyor diyenler , hem de haftanın 6 günü çoluk çocuk ananlarda kaldığını söylemene rağmen, bakıp bir üzülürler mi acaba, hayıflanırlar mı ne kolay birini itham etmek diye. Adam karısını göremiyor çocuğunu göremiyor, böyle de bir kayınbabası var işte çocuğuna piç diyen.
Aileme güvendim sadece aileme güvendimNiye bu kadar uydum akıllısınız ki? Siz kendi çapınızı bilmiyor musunuz, ne yaparım nasıl yaparım neyle yaparım bunlardan haberiniz yok mu? Bana da ev al diyen çok oldu, çoluk çocuğa haftanın 4 günü makarna yedireceksem, sağın solun insafına kalacaksam kalsın o ev.
Guvenmeyecektiniz mutlaka b ve c planlarınız da olmaliydi evinizi satıp daha küçük bir ev alabilirsinizTamamda bizim mutlu huzurlu bir evliliğimiz vardı ozaman ev alın diye bize baskı yapmayacaktı ben aileme güvenip bu ev alma meselesine bulaştık
Sağol Allah razı olsun beni anlatan bir yorum sadece aileme güvendim ve onların sözünü dinledim hepsi o kadarBelki mecburdur yani bişey diyemiyorum. Ekonomik durumlar belli. Asgari ücretle 3 boğaz doymaz. Yakıt, elektrik filan az gelsin diye ailesine gidiyordur belkide.
İnsan ailesine sırtını dayayamayacaksa kime dayayacak.
Üzüldüm yani böyle babaya dayayamayacağı kesin![]()
Bir önceki konunda eşine aşık olmuş o yüzden efkarlanıyor diyenler , hem de haftanın 6 günü çoluk çocuk ananlarda kaldığını söylemene rağmen, bakıp bir üzülürler mi acaba, hayıflanırlar mı ne kolay birini itham etmek diye. Adam karısını göremiyor çocuğunu göremiyor, böyle de bir kayınbabası var işte çocuğuna piç diyen.
Sürekli kocanı aşağılayan ailene mi?Aileme güvendim sadece aileme güvendim
Şoktayım üzgünüm ve çok kırgınım Kocam herşeyi anlattı :(:(:(
Bir önce ki yazmış olduğum konuyu hatırlayan ablalarım bacılarım sorunun sebebini öğrendim pazartesi gününden bu yana evimdeyim kocamla ilgileniyorum üstüne gitmeden konuyu öğrendim bire bir aynısını yazıcam inşallah Bu durum 3 ay öncesinde kız kardeşimin isteme gününde babamın laf arasında...www.kadinlarkulubu.com
Bu konuyu görmemişim ama hiç şaşırmadım. Bu terbiyesiz herifin tabi ki yediği ilk halt değil. Bu kadar lafı duyup iyi ki babanın içinden geçmiyor kocan. Benim herif olsa yangın yeri olmuştu ortalık.
Bilemiyorum, ona bakarsak kimsenin ne yaptığını bilemeyiz yani. Bu fikir sıkıntılı.Benim hala bir soru işareti içindeyim tüm bunların içinde adamın ne yaptığını bilmiyoruz ki?