• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız kardeşimin düğüne 2 ay kala nişanı atıldı ve herşey ortaya çıktı :(:(:(:(

Baba evinde kalmayacaksin.kalirsan baba da baba değilse böyle de lafını eder işte .uzak duracaksin bu saatten sonra.ailende açgözlüymus bu kadar altın mi istenir o aile kurtulmuş sizden .işini değiştir evinin yakınında bul yazik eşine hem borclan ev al diye adami yola dusuruyorlar hemde o yolun getirdiği şartları adamin başına kakiç ediyorlar .adam dan hepimiz burda aldatıyor diye şüphelendik olay bambaskaymis . tazminatından geçip evine yakın iş bakacak ve ailenle gorusmeyeceksin.esinin arkasında duracaksın yapacagin bu

İşte savunduğu konuda bu biz çektik siz çekmeyin diyorlar ama bu zamanda nasıl evlenecekler zaten herşey ateş pahası 😢😢
O zaman babanız sizi okutacaktı. Olmadı çok para kazanıp sizlerin geleceklerini garanti altına alacakt (böyle birşey imkansız. Hayatın ne getireceği bilinmez)

Resmen kızını istediği paraya satamadı diye nişanı bozmuş baba demeye bin şahit ister.
Torununa küfretmiş bu adamla görüşmeyeceksiniz tabi başka ne yapacaksınız?

Evi satıp daha ucuz bir ev alsanız 1+1 alıp kafa rahatlığıyla yaşamak daha iyi. Kiraya çıksanız serdim de şimdiki kiralar zaten bir ev taksidi
6 gün evinizde kalmamaniz aşırı saçmaydı babanızada batmış bu durum lafını yapmış

Bir önceki konunda eşine aşık olmuş o yüzden efkarlanıyor diyenler , hem de haftanın 6 günü çoluk çocuk ananlarda kaldığını söylemene rağmen, bakıp bir üzülürler mi acaba, hayıflanırlar mı ne kolay birini itham etmek diye. Adam karısını göremiyor çocuğunu göremiyor, böyle de bir kayınbabası var işte çocuğuna piç diyen.

Size daha önce anlamıştım diye hatırlıyorum biz kafamızdan böyle bir duruma girmedik ev alın ev alın ödersiniz diye diye bizi bu hale getirdiler işte durum ortada bizim adam dedi krediyle ev alıp onun ödemesi var diye ben çoçuğa bakarım diye döş dövdü işte geline nokta bu
Niye bu kadar uydum akıllısınız ki? Siz kendi çapınızı bilmiyor musunuz, ne yaparım nasıl yaparım neyle yaparım bunlardan haberiniz yok mu? Bana da ev al diyen çok oldu, çoluk çocuğa haftanın 4 günü makarna yedireceksem, sağın solun insafına kalacaksam kalsın o ev.

Hepiniz bit tuhafsiniz
4 duvar için baba evine cocugu ile gidip borç ödeyen bir evlat
6 gün eşten ayrı kalmak
Babanızın eşinize bakışı.
Bu veya başka sorun hayat tarzınızın yanlış olduğu besbelli daha ilk konuda aileniz ne diyor nasıl orada yaşıyorsunuz diye soranlar olmuştu.
Aileniz ile göremeyeceksiniz gerekirse evi satıp günlük hayatınıza devam edeceksiniz
Bir daha da b c planı yapmadan olmayacak planlara dalmayacaksiniz
Öyle yapıcam yorumunuz teşekkür ederim

Bir önceki konunda eşine aşık olmuş o yüzden efkarlanıyor diyenler , hem de haftanın 6 günü çoluk çocuk ananlarda kaldığını söylemene rağmen, bakıp bir üzülürler mi acaba, hayıflanırlar mı ne kolay birini itham etmek diye. Adam karısını göremiyor çocuğunu göremiyor, böyle de bir kayınbabası var işte çocuğuna piç diyen.

Acaba ortada resmi nikah mı yok ? Bir yerlerde bir tuhaflık olduğu kesin.

Niye bu kadar uydum akıllısınız ki? Siz kendi çapınızı bilmiyor musunuz, ne yaparım nasıl yaparım neyle yaparım bunlardan haberiniz yok mu? Bana da ev al diyen çok oldu, çoluk çocuğa haftanın 4 günü makarna yedireceksem, sağın solun insafına kalacaksam kalsın o ev.
Aileme güvendim sadece aileme güvendim

Tamamda bizim mutlu huzurlu bir evliliğimiz vardı ozaman ev alın diye bize baskı yapmayacaktı ben aileme güvenip bu ev alma meselesine bulaştık
Guvenmeyecektiniz mutlaka b ve c planlarınız da olmaliydi evinizi satıp daha küçük bir ev alabilirsiniz

Bu konuyu görmemişim ama hiç şaşırmadım. Bu terbiyesiz herifin tabi ki yediği ilk halt değil. Bu kadar lafı duyup iyi ki babanın içinden geçmiyor kocan. Benim herif olsa yangın yeri olmuştu ortalık.

Belki mecburdur yani bişey diyemiyorum. Ekonomik durumlar belli. Asgari ücretle 3 boğaz doymaz. Yakıt, elektrik filan az gelsin diye ailesine gidiyordur belkide.

İnsan ailesine sırtını dayayamayacaksa kime dayayacak.

Üzüldüm yani böyle babaya dayayamayacağı kesin 🤷‍♀️
Sağol Allah razı olsun beni anlatan bir yorum sadece aileme güvendim ve onların sözünü dinledim hepsi o kadar

Ben hala bir soru işareti içindeyim tüm bunların içinde adamın ne yaptığını bilmiyoruz ki?

Bu konuyu görmemişim ama hiç şaşırmadım. Bu terbiyesiz herifin tabi ki yediği ilk halt değil. Bu kadar lafı duyup iyi ki babanın içinden geçmiyor kocan. Benim herif olsa yangın yeri olmuştu ortalık.
Benim hala bir soru işareti içindeyim tüm bunların içinde adamın ne yaptığını bilmiyoruz ki?
Bilemiyorum, ona bakarsak kimsenin ne yaptığını bilemeyiz yani. Bu fikir sıkıntılı.

Back