- 2 Temmuz 2024
- 1.308
- 2.718
- 26
Kızlar merhabalar herkese. Son olaylardan sonra ben mi paranoyalaştım yoksa böyle mi olmak gerekiyor bilmiyorum aklıma saçma sapan şeyler geliyor. Çocuk gelişimiyim ama henüz çalışmıyorum bilgilerimi kendi ailemde kullanırken zorlanıyorum çoğu zaman içinden çıkamazsam Klinik Çocuk Gelişimci meslektaşlarımdan destek alacağım. 18 yaşında kız kardeşim var bana göre hala çocuk Ergen kategorisinde yetişkin bir birey değil. Küçüklükten beri resim çizmeyi çok seviyor ben de üniversitedeyken resim yorumlama eğitimi aldım o yüzden her eve gittiğimde resimlerini mutlaka inceliyorum. Genellikle karakter resmi çiziyor doğa resmi çok çizmez. Ama son zamanlarda WhatsApp profiline koyduğu resimler benim çok dikkatimi çekmeye başladı. Olumsuz ruh halini yansıtan resimler karamsar resimler. Zihnini karıştıran karanlık insanları sembolleştiren resimler çiziyor. Eğitim alanlarınız varsa mutlaka bilir genellikle arkası dönük ve suratı asık çizilen kızlar yani belirgin yüz ifadesinde olumsuz surat ifadesi çizilen resimler kötü bir ruh halinin temsil ediyor. Çok içine kapanık bir kızdır hiçbir şeyini paylaşmaz benimle aramızda 8-9 yaş var ben her zaman çok güzel yaklaşmama rağmen asla hiçbir şeyini paylaşmaz. Bu kadar içine kapanık olduğu için son birkaç memlekete gittiğimde telefonunu tabletini karıştırma ihtiyacı görüyorum özel hayatına giriş yapıyorum biraz ama bunu onun iyiliği için yapmak zorundayım. Yaşadığımız son olaylardan sonra hiç kimseye güvenmiyorum. Kullandığı uygulamalardan değişik değişik uygulamalar isimlerini bile bilmiyorum çoğunun bir şekilde mesaj kutularına giriyorum ve bir sürü hiç tanımadığı insanlarla görüşüyor. Çok uzak bir ilden biriyle tanışmış yanına gelmiş görüşmüşler. Bilinen uygulamalar da değil o yüzden benim kafam çok karıştı konuştukları mevzulara bakıyorum böyle kodlamalı konuşmalar hiç anlamadığım konuşmalar içinden çıkamıyorum. Ailemle paylaşamadım çünkü ailelerin tepkisi bazen farklı olabiliyor biliyorsunuz o yüzden sadece eşimle paylaştım. Kız kardeşime kendi hayatımdan örnekler veriyorum ne yapıyor ne ediyor bana anlatsın diye hatta özel deri mevzuları da konuşuyorum kendini kötü hissetmesin bana anlatabilsin diye ama asla hiçbir şey anlatmıyor bana. Gizli saklı araştırmak zorunda kalıyorum. Birkaç gün önce yaptığı profil resmiyle kafam çok daha karıştı şu Fatih'teki olaylardan zaten günlerdir uyuyamıyorum lütfen bana bir akıl verebilir misiniz