- 11 Aralık 2018
- 39.738
- 246.349
Psikososyal gelişim kuramı ericson’un değil miydi ya? Freudunki psikanalitik olan sanki ikisinin de konuyla pek alakası yok lakin.Freya evet bir birey ama bir birey olduğu için onu kontrol altına almamak büyük hata olur. Çevredeki tehlikeleri ve yaşının gereği hormonların nasıl hissettirdiğini gelişimsel olarak hepimiz biliyoruz. Velisiyim aynı zamanda anne babamdan çok ben ilgileniyorum şuan uzaktayım sadece. Bu konuda lisans eğitimim var resim yorumlama eğitimi aldım şiir yazmakla resim çizmek arasında çok büyük sanat farkı var. Konuşulan dilin de normal olmadığını dile getirdim normal CHAt olsa onu tabiki ben anlayabiliyorum. Bu yaşlar uyarıları çok dikkate almaz. Freud un psikososyal gelişim kuramını incelemenizi tavsiye ederim.
Sektörün göbeğindeyim, arkası dönük insan çizimlerini azıcık çizim yeteneği olan bütün ergenler yapıyor şu an. Moda gibi bişey. Animelerden etkileniyorlar. Ordan bir sonuca varamazsınız yani. Resim analizini 18 yaşında erişkin bir bireye yapabilmek için konuya çok çok hakim olmanız gerekir ki üniversitede aldığınız 3-5 saatlik eğitimle olacak iş değil o. Üç yaşında çocuğun çift güneşini, uzvu eksik aile bireylerini falan yorumlayabilirsiniz ancak.
Çocuk belli ki sizi kendine yakın hissetmiyor, size açılacak kadar güvenmiyor. Önce bunu çözmeniz gerek diyeceğim de zor görünüyor.,