- 26 Temmuz 2016
- 2.426
- 3.038
-
- Konu Sahibi Sevenkadin35
Özet hikayeden daha güzel olmuş... Hatta daha bile inandırıcı...başta yarısını okumadığınız yazı var ya hah ben onu okudum sizde kör olmayın diye özetledim
eşi yakışıklı bir polismiş (ama manyaklık ya çocukluğundan beri içine kapanık kız alacam diyormuş), kardeşi ablasının neşeli versiyonuymuş (o da başka manyak o da doğduğundan beri eniştesi gibi bir eş istiyormuş)... üniversite kazanıp gelmiş kardeş ablasının evine...sonra ablayla enişte kayışı koparıp kızın önünde bir şaapmadıkları kalmış galiba onunda canı istemiş şimdi de enişteye kur yapıyormuş
nasıl bir fantezidir bu ben anlayamadım anlayan varsa beri gelsin
Konu sahibinin eşini görsen böyle konuşamazdın,bir foto için diğer kızlarla sıradaki yerini alırdın. baldız formaya sarılmış yatıyor düşün yaniben mesele hiç bir erkek yakışıklı diye polisle askerle fotograf cekilmedim bu nasıl bir hayal gücü
Yalan söleyecek halim yok arkadaşlar. Kedi ulaşamadıgı cigere mındar der misali. Kendinizde yok diye başkasındada yokmuş gibi davranmayın (üçken vücut kelimesine laf atanlara söylüyorum)
Bunca aşağılayıcı yoruma gülebiliyotsa ciddi kişilik sorunları var demektir nihayetinde bdv lik biridirKonuyu şuan 54 ziyaretçi okuyor. Muhtemelen konu sahibi arkadaş bir yerlerde link paylaşıp dalga geçiyor.
Mune sahte konu şüphesi...
Yaaa iste boyle ucken ficutlu, mavi gozlu, sokakta kizlarin fotograf cektirdigi seksi bir adamla evlenirsen birak kardesini baban bile hallenir adama
Bak biz evlendik at hirsizi tipli adamlarla, mis gibi hayatimiz var
Bu arada, beni secti ne ya, karpuz sergisindeki gibi kizlari dizip seciyor mu adam, seni sectim pikacuuuu diyor siz de ucarak simsek mi saciyorsunuz nasil oluyor anlatsana biraz