- 21 Temmuz 2016
- 1.219
- 1.594
- 39
-
- Konu Sahibi Sevenkadin35
Vücuduna laf atmiyolar ahh ahh üçken değil o üçgenYalan söleyecek halim yok arkadaşlar. Kedi ulaşamadıgı cigere mındar der misali. Kendinizde yok diye başkasındada yokmuş gibi davranmayın (üçken vücut kelimesine laf atanlara söylüyorum)
Ne bileyim hep akrabalarım dedi sen nası buldun bunu falan. kuzenim dedi körmü bu falan diye hep ezikledim kendimiEşinizi ne abarttiniz ya sizle evlenmekle lütfetmiş sanki. Kendi de istemis ki evlenmissiniz. Benimde esim polis ve onlada resim çekilmek isteyen oluyor ozellikle son olaylardan sonra. Hatta babam 50 yasinda polis onlada cekilmek istiyorlar :)) bu cok olmaz bi sey degil ki gözünüzde cok büyütüyorsunuz kendinize guvenin biraz
Millete ne bakiyosunuz esiniz sizi sevmiş sonuç olarak değil mi? Biraz kendinize gelin lütfenNe bileyim hep akrabalarım dedi sen nası buldun bunu falan. kuzenim dedi körmü bu falan diye hep ezikledim kendimi
Öğrenim seviyesine göre kategori yapılması nasıl bir davranış? O ne mezunlarına özgü bir şey ki sizi de o sınıfa koyalım bari..Fake degil de konu sahibi saf...seçildim deyip duruyo garibim...gülesim geldi..iyi bisey de sanki bu ...seçilmek...itici...o kadar eziksin ki sen secemedin yani o seni secti orasini anladık tmm...türkceyi ögren önce(beğri üçken ne yaaa)...sen ilkokul mezunu musun...neyse hadi bunu da geçtim...gelelim konunun özüne bence psikiyatriste git bu özguvensizlikle fazla yaşamazsın...kardeşini de yurda verin...
Fake degil de konu sahibi saf...seçildim deyip duruyo garibim...gülesim geldi..iyi bisey de sanki bu ...seçilmek...itici...o kadar eziksin ki sen secemedin yani o seni secti orasini anladık tmm...türkceyi ögren önce(beğri üçken ne yaaa)...sen ilkokul mezunu musun...neyse hadi bunu da geçtim...gelelim konunun özüne bence psikiyatriste git bu özguvensizlikle fazla yaşamazsın...kardeşini de yurda verin...
Aha buldum seni , gene patlatmissin bombayiKiz ne biliyosun yokbenimki çıtır mesela benden küçük ne kıskanıcam içken vicidi :)
Yalan söleyecek halim yok arkadaşlar. Kedi ulaşamadıgı cigere mındar der misali. Kendinizde yok diye başkasındada yokmuş gibi davranmayın (üçken vücut kelimesine laf atanlara söylüyorum)
Sizde bu uslup ile fazla yasamazsiniz herhalde.. Ne agir bir diliniz var..karsinizda genc ve yardim isteyen bir kiz var.. Haksiz olmayabilirsiniz ama daha uygun bir sekilde anlatilir bunlar..iritte oldum resmen
Öğrenim seviyesine göre kategori yapılması nasıl bir davranış? O ne mezunlarına özgü bir şey ki sizi de o sınıfa koyalım bari..
Tamam görünce rahatsız ediyor hatta ben de düzeltme yaptım fakat söyleme tarzınız çok aşağılayıcı değil miydi? Genelleme yapmakta yanlış bana göre birini bu kadar yermekte . Ben görünce üzüldüm valla mesajı (hormonlar hep )Nice kendini geliştirmiş ilkokul mezunları var...onlara lafim yok..ama beğri ne yaa..üçken ne...kulak tırmalıyo...
Tamam görünce rahatsız ediyor hatta ben de düzeltme yaptım fakat söyleme tarzınız çok aşağılayıcı değil miydi? Genelleme yapmakta yanlış bana göre birini bu kadar yermekte . Ben görünce üzüldüm valla mesajı (hormonlar hep )
Kim demiş Yok diye benim kocam da üçken vücutlu yeşil gözlü hahahah bak varmış demek kiYalan söleyecek halim yok arkadaşlar. Kedi ulaşamadıgı cigere mındar der misali. Kendinizde yok diye başkasındada yokmuş gibi davranmayın (üçken vücut kelimesine laf atanlara söylüyorum)
Inan bunu düşünmen yeter :) kesinlikle anlıyorum seni hem cinsine yakıştıramıyorsun ben de ayni duyguyu yaşadım çünkü okurkenHamile misin...seni üzdügüme üzülürüm simdi yaa..ama gercekten cok kulak tırmaliyo...ayrica beni secti beni secti demesi gercekten bi kadın icin çok itici...
Kesinlikle bdv ye ne zaman takilsam ban yiyorum zaten :) uslu uslu hamile sayfalarına gidim en iyisi :)