Kız kardeş...

Ay benim de boyle ablam olsa keske :))
Saka bi yana haklisiniz, kardesiniz asiri rahat ve dusuncesiz. Hamile olmasaniz neyse de hamile halinizle sizden hizmet bekliyor. Onun size hizmet etmesi lazimken bi corba bile yapmamis hadi sarma saramiyo desek bile..

Ah jameya
Akşam yemeği yedikten sonra ayağına çayda ister bu kız kardeş

Burada yaptığınız yorumları okuyorum siz hoşgörülü 1 kadınsınız ve eminim kalp kırmadan 1 haftayı atlatacaksınız

Sabır etmekten başka çare yok tatlım bişey sinirinizi bozduğunda gelip buraya yazıp rahatlarsınız pazara kadar

Allah kolaylık versin

Ya hamile olmayı bile aklımdan geçirmedim benim takıldığım asıl akşam olmuşken bunca şeye bir el atmaması ben onu gezdirmek için herşeyi apar topar yapmaya uğraşıyorum kısa zamanıma sığdırmaya çalışıyorum. Akıl edemiyor belki bunları ama sarma yahu,bende bi el atayım demeliydi yani.
Neyse yemek pişti,yedik.
Sakinleştim bende..

sağol tatlım Aslında beklenti içine hiç girmedim onun tarafından. Biliyorum zaten huyunu ama akşam olmuştu en azından sorabilirdi bende yardım ediym mı diye direk ben duş alıcam diyip kaçması zoruma gitti
Yedik içtik neyse ki yemeğim güzel oldu keyiflendim
Evet her fırsatta girip yazarım çünkü birileriyle konuşmak rahatlatıyor :))

Eline sağlık afiyet olsun canım

Sana baştan sona hak verdim hamile olduğun halde sabrına hayran kaldım

Yurt dışında olmasaydı aynı ilçede olsaydın zaten açık açık konuş derdim
Allah kolaylık ve sabır versin inşallah

Konuşamam zaten yanlış anlar. Bide kısa süreli burda.
Evet sabırlıyım çoookkk :)
Bazen ben bile şaşırıyorum
Teşekkür ederim canım

Misafir bile olsa kalkar bişeyin ucundan tutar kaldı ki hamilesiniz.
Bide kız kardeşiniz olacak afedersinizde başından kıvılcım cıkartmadıgınıza dua etmeli
Ne güzel dünya ohh paşam kebap

Kız kardeşime uyuz olduğum son günlerde hep kz kardeş sorunları ile ile karşılaşmam bir tesadüf mü kesinlikle abartmıyosunuz. Kız kardeşiniz ben misafirim, yurt dışından geldim, özlendim ayaklarına sizi kullanıyor net.

Kendisine nasıl bakıyor yurt dışında merak ettim işi gücü var mı :) şu günlerde canınızı sıkmayın hamile halinizle zaten az kalacakmış aranız kötü olsa daha çok üzülürsünüz muhtemelen ama bari sen de şunu yap demek yerine yemek hazırlanırken ben şunu yapayım sen de şunu yap falan deyin belki o zaman yapar.

Kiz bide hamilesin.hic bilemiyonmu ahhh agrim var de yat ahhh kramp girdi de is buyur azcik yardim etsin .insan kardesine bile bisey diyemiyor bazen ama somurmesin seni yazik iki caninlan

Valla hamile olduğunuz için abartan siz değilsiniz o bence ne bu ya içim şişti okurken geçirseydin o kaynayan suyu kafasına hamile hamile onun canımın çektiğini mi yapacaksın

Aa sizin de mı sorununuz var? :) bizim sorunumuz yok sadece onun düşüncesiz olması sinirlerimi bozuyor :))
Yoksa aramız çok iyi..

Tembel senin kiz kardes...
Ama hamilesin ya...hamile kadina sarma sardirmak ne bilim...

Valla hamile olduğunuz için abartan siz değilsiniz o bence ne bu ya içim şişti okurken geçirseydin o kaynayan suyu kafasına hamile hamile onun canımın çektiğini mi yapacaksın

Yaparım yapmasına,ona gocunmam. Canı çekmiş sonuçta.. canımı sıkan o saatte tek başıma uğraşmak. Sarma dediğin erken yapılır ben sadece en azından bir iki tane sarsa da öyle gitse duşa acelesi neydi acaba diye takıldım
Bakmayın alıştım,eşim tarafından birileri geldiği zaman da anca bakarlar ama bu kız kardeş. İnsan biraz da olsa yardım bekliyor :))

Kiz bide hamilesin.hic bilemiyonmu ahhh agrim var de yat ahhh kramp girdi de is buyur azcik yardim etsin .insan kardesine bile bisey diyemiyor bazen ama somurmesin seni yazik iki caninlan

Ayy hiç yapamam zaten ağrım yok. Ben yapmasam kim yapıcak?
Aç kalırız valla

En sevmediğim insan tipi. Bir defa kuzenim Cat kapı bana gelmişti çocuğu ile ertesi günde misafirimiz var. Gece saat 2biz acıktık dedi hazırladım yediler. Sabah uyandım kahvaltı hazırladım uyandırdım ben kahvaltı etmeye beklerken geldi kettle n tuşuna bastı kahvesini yapı sigarasını içti. Yaklaşık 1saate yakın kahvaltısını yaptı. Ki evi havalandirip etrafı toplayıp birde gelicek misafir için hazırlık yapmam gerekiyordu (eşimin kardeşinin kız arkadaşı evimize gelicekti yemeğe ilk defa tanışmaya sonra isteme olucakti) en son 10yasinda kızı dedi anne hadisene hala yicenmi misafiri gelicekti diye.

Hiç bir zaman böyle vurdumduymaz olmadığım için olanlardan hiç haz etmiyorum.

Misafiri severim hizmet etmeyi de ama iş insan kullanmaya gelince farklı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…