Canım çok iyi anlıyorum seni. Bende seninle aynı durumdayım. Benimde seninki gibi bir arada olacak. Ben havaya girdim şimdiden ama çok heyecanlıyım. Tuzlu kahveyi başkasına verirsem, ya dökersem, takılır düşersem diye ödüm patlıyor. Ama bende şöyle bir şey var, muhakkak o gün bütün heyecanım uçup gider. Hep böyle oldu bende. Buna güvenerek rahatlatmaya çalışıyorum kendimi.
Ne güzel maşallah heyecanının gitmesi iyi bişey bende biraz zor biraz uçlarda yaşıyorum heyecanımı aslında heyecandan çok utanma var el öpme muhabbetini takıyorum annem ne var sırayla önüne gelen eller öp diyo:) Bende yanlışlıkla sevgilimin elini öpmesem iyidir:) inşallah hayırlısıyla atlatırız:)
Çok güzel heyecanlar bunlar, insan geriye dönüp baktığında,
gülümseyerek hatırlıyor.
Evde olacaksa çok kalabalık iyi değil tabi ama,5 kişi gelin demek ayıp kaçar.
Genel olarak hazırlıklar belli zaten ama kıyafet olarak pantolon değilde,
zarif bir elbise sizi daha şık gösterir.
Altın alışverişi konusunda naçizane tavsiyem ya kullanacağınız şeyleri alın altın kullanmıyorsanız yatırımlık , bozarken değer
kaybetmeyecek şeyler alın.
Hayırlı olsun ınşallah, Allah bir ömür mutlu etsin.
hayırlı uğurlu olsun
bizimde hepsi bir arada olmuştu.. serviste bir poğaça bir börek birkaç sarma birkaç mercimekli köfte ve nişan pastamı ikram etmiştim..
işin heyecan boyutuna gelince.. hakkın var.. hepimiz çok heyecanlanmışızdır eminim ama ben kahve dağıtırken bacaklarımın titremesinden elbisemin eteğinin zangır zangır hareketlendiğini söylemişti nişanlım
kahve servisini sen yapmalısın kesinlikle.. öyle çok da kalabalık olunmayacaksa bir arkadaşını ya da kuzenini servise yardıma çağır inan bana göz açıp kapayıncaya dek geçiyor tadını çıkarmaya bak çok özel anlar.. Allah tamamına erdirsin..
Çok teşekkür ederim iyi fikirler edindim en azından ikramları belirledim arkadaşımıda çağırıcam zaten ben hata yapsamda kusura bakmazlar annesi ile sevgilim annemle tanışmaya geldiğinde bi kahve yaptık çok kötü oldu:)))) Ben annem daha güzel yapar dedim annem benden heycanlıydı annem şekerini unuttu:) sevgilim heyecandan hiç bişey yiyemedi annem oğlum yesene dedi heycandan yiyemiyorum ki falan dedi güldük baya:) Babamın yanında olmamın stresi olmasa belki tadını çıkarcam ama işte o geriyo aslında babamda rahat bi insandır ama nedense utanıyorum:)
canım benım ıstemem ve nısanım bır oldu evde en asagı 80 kısı vardı ıkı kat uste bayanlar alta erkekler
ben nısan elbısesı gıymıstım balık elbıse gayet ıyıydım cunku gelen ınsanlarda cok bakımlıydı yanı pantolon olmaz,
ıkıncısı kahvelerı ben asdece erkeklerın1 odasına dagıttım oda ısteme olan odaydı cunku her yer tıklım tıklım ıdı kahve tepsını uzattılar oradan baskaları servıs ettı
yemek konusuna gelınce bız kocaman buyuk pasta yaptırdık
yaklasık 800-1000 adet yaprak sarması sarılmıstı !
pogca
börek
elmalı tart
kek suslu puslu
kurabıye
vardı tabaklarda
ben hıc servıs yapmadım
utanmana gerek yok
aslında gerçektem heyecanlı bir durum öncelikle hayırlı olsun :) bende sözlüyüm ve üniversite sonunda nişan yapacağız inşallah... daha şimdiden uykularım kaçıyo olmayacak yerde duygulanıyorum falan yani az da olsa senin neler hissettiğini anlıyorum gerçekten çok heyecanlı bir durum Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah.
aslında gerçektem heyecanlı bir durum öncelikle hayırlı olsun :) bende sözlüyüm ve üniversite sonunda nişan yapacağız inşallah... daha şimdiden uykularım kaçıyo olmayacak yerde duygulanıyorum falan yani az da olsa senin neler hissettiğini anlıyorum gerçekten çok heyecanlı bir durum Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah.
eğlenmene bak sen canımcım.. inan bana çoook kolay gelecek
kahve olayına gelince herkese orta şekerli yap kahveyi..
dolu dolu bir tatlı kaşığı kahve bir tatlı kaşığı da şeker bir fincanda su.. kişi başına..
işin özü de kısık ateşte pişir.. kahveyi ocağa koymadan önce karıştır pişerken karıştırma köpüğü kaçar
sonra ocaktayken de üzeri kabarmaya başlayınca ocaktan al üzerindeki köpüğü fincanlara bölüştür sonra az daha ateşe koyup kaynayana dek bekle.. tamam işte oldu bitti bile
Valla ne güzel bilgiler veriyosun çok ama çok teşekkür ederim:)
Ne güzel anlatmışsın kahve tarifini hemen yazdım ama 1 tatlı kaşığıyla şekerli olmazmı
Tarifini akşam yapıcam bi kendim içiyim önce :)
İlk geldiklerinde önce ikramlar en son kahve yoksa tam tersimi annem biliyodur ama konuşamıyorum bu konuları çekiniyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?