Kız isteme söz nişan bir arada

Özgüven problemim kesinlikle yok dediğim gibi ben böyle şeylerden nefret eden bi insanım çok saçma geliyo istemediğim şeyleri yapmakta yapıma aykırı bu konuda gerçekten utangacım.Yok dökmeyide takmıyorum:) Zaten sülalesinin içine çok girdim biraz babamdan utanıyorum babamın karşında olmaktan....
Ben çok abartılı bişey almak istemedim kıyafet olarak sade aile arası olsun istediğimden Pantolon çok şık pudra rensi ipek bi gömlek yartı bişey üstünede çok şık bi ceket aldım sözlümel gittik beğendik onun zevki iyidir ben paçozuğu severim azcık rahatlıktan yanayım ama o gayet güzel şeyler aldı paraya falan acımadı...Kıyafette problemim yok tek sorun istmee el öpme kahve verme falan gereksiz adetler geliyo.Düğün istemiyorum onalr istiyo kına desen nefret ederim. Bakalım ne yapcam...

Pantolon aldım elbiseyi bilerek istemedim antipatim var tören gibi olmasın sıradanlaştırmak istedim biraz
ama aldığım kıyafetler gerçekten şık pantolon ceket zaten değişik orjinal şeyler sevgilim çok seviyo giyim kuşam gösterişi nişantaşına götürdü kaliteli güzel olsun dedi herşeyi beğenmez normalde giyince beğenidi gayet hoş oldu.kıyafetten yana sıkıntı duymuyorum işte babamın karşısında utanmasam diğerlerini sorun etmicem

umarım resım goruluodur cıcekler canlı cıcek seker hamurundan hoslanmadıgım ıcınde beyaz cıkolata rendelerıyle kaplı...bende senle aynı fıkırdeydım evlılıge bayrama seyrana bu tarz merasımlere cok tepkılıydım dugun ıstemıodum falan yaptıkdan snra cok eglencelı geldı esıme dıorumkı her sene aynı tarıhde yenıden dugun yapalım mı:))

Baya hızlı olmuş sizinki benim baya uzun ilişkim ailesi değil sülalesiyle aram çok iyi:) Teyzelerinde kalmışlığım bile var onlardan çekinmiyorum ama kendi babamdan utanıyorum.

Allah mutlu etsinnn bir ömür...

Merhaba. Öncelikle hayırlı olsun. Allah huzurlu mutlu etsin. Kolaylıklar dilerim

Çok kısa bür süre önce bende nişanlandım. Aynı senin gibi hiç sevmem böyle şeyleri. Ondan dolayı biraz gergindim. Tabi utanıyordum da. Babamın yanında onların elini öpmek filan hiç kolay olmadı :) Ama oldu ve bitti. Hiç büyüttüğüm gibi olmadı. Çok güzel geçti. İkramlık birşeyler hazırladık. Zaten arkadaşlarım vardı sağolsunlar hepsi bir işin ucundan tuttu. Ve bana ne yapmam konusunda yardımcı oldular. Kahve dağıtma esnasında bende gerildim. Ama çok şükür sorunsuz hallettik. Kendini kasmamaya çalış. O anın tadını çıkar. Ben ilk anda heyecanlıydım ama sonrasında geçti heyecanım. Çok güzeldi çok eğlenceli geçti. Dilerim senin içinde öyle olur. İnsanların ne düşüneceğini umursama. Sen ne ve nasıl istiyorsan öyle olsun. Ben öyle yaptım.

Hayırlı olsun benim abimin de öyle oldu kız iseme söz nişan bi arada tabi öyle olmasını yengem istedi
biz gittik kız istemede yengem pantolon ceket şık bi yakım giymişti damat zaten takım elbise
kız istemede yengem dağıttı kahveleri kızın şart canım hatta 2 3 kez servis yapıldı kalabalık olduğu için hep yengem verdi
söz olmadan önce kıyafetini değiştirdi güzel abartsız bi gece kıyafeti almıştı söz için onu giydi geldi yüzükleri takıldı
pasta kesildi sonra pastanın yanında çay ve evde yaptıkları poğaça börek kek tatlı yaprak sarma kurabiye vs açık büfe masaya koydular
akşam için yemeğe kalın dediler ama çok yoğun bi gündü bizim için eve döndük
benim sözümde aynı oldu biz yemek verdik pasta meyve suyu ikram ettik size kalmış
güzel geçer inşallah

Çok güzelmiş çiçeklerin çok şık durmuş :)Ben yapay çiçek istedim evde süs olarak kullanabileceğimiz bişey olsun dedim o güzel bişey seçer zevki benden daha iyidir ama canlınında anlamı daha güzell kurursa falan üzülürüm o yüzden yapay dedim..
İnşallah bende öyle diyebilirim:)

Teşekkür ederim canım güzel dileklerin için valla duygularıma tercüman oldun düşünüyorum babamın yanında ellerini öpcem hizmet etcem takı takcaklar o işte beni bunaltan ben tek kızım ailen hiç kız vermedi ablam falanda yoktu hiç alışkın değilim tuhaf geliyo en iyisi yakın bi arkadaşım var eşide sevgilimin arkadaşı onlarıda çağırayım belki biraz rahatlarım....

Anlıyorum utanmanın sıkılmanın sebebini aslında :)
Bizde kadın erkek ayrı oturdu öyle birşey düşünmez misiniz?
Kalabalık aşırı değildi ama öyle oluyormuş burda
çok biliyordum bu işleri de koşa koşa 15 günde atladım
Herşeyden önemlisi şükret aileyle aran çok iyi, tek derdin kendi sıkıntın olsun..

:)Ben kalabalığı mümkün olduğunca azaltmaya çalışıyorum 5 kişiden fazla gelmeyin germe beni dedim
Sevgilim çok rahat gelcek bikaç saat oturup kalkcaz kafayı yedi bizim manita diyoo:))
Bayan erkek ayrı oturma olmaz ama akrabaları falan çağırmicam onlarda az kişi gelcek
Allah'a şükür ailesiyle sorun yok maşallah ama karıştırmıyoruz hiç kimseye alışverişimizi de kendimiz yaptık bana kalsa atınlarıda ikimiz alırız ama kuyumcu annesinin tanıdığı o yüzden beraber alcaz.. Bakalım inşallah atlattım artık nişanlıyım yazacağım günlerde gelir:)))

Rabbim daim etsin mutluluğunuzu inşallah
İnşallah stressiz ve rahat rahat atlatırsın, bol keyiflisinden şöyle

Özel mesaj geldi çooook ama çok teşekkür ederim gerçekten çok faydalı oldu mesaj hakkım olmadığı için ordan yazamadım...

Hayırlı ugurlu olsun şimdiden ne güzel heyecanlar bunlar daya doya yaşamanı tavsiye ederim tekrarı yok cunku... Kendi isteme durumun geldi aklıma heycandan tuzlu kahceyi eşime değilde abisine içirmiştim o zavallımda hiç sesini cıkartmadan içmişti

Canım çok iyi anlıyorum seni. Bende seninle aynı durumdayım. Benimde seninki gibi bir arada olacak. Ben havaya girdim şimdiden ama çok heyecanlıyım. Tuzlu kahveyi başkasına verirsem, ya dökersem, takılır düşersem diye ödüm patlıyor. Ama bende şöyle bir şey var, muhakkak o gün bütün heyecanım uçup gider. Hep böyle oldu bende. Buna güvenerek rahatlatmaya çalışıyorum kendimi.

Bizim tanışma oldu, babam istemeye ikna olmadı da bırakın sözü..
Söz seneye diyor..
Allah tamamına erdirsin.

Çok güzel heyecanlar bunlar, insan geriye dönüp baktığında,
gülümseyerek hatırlıyor.
Evde olacaksa çok kalabalık iyi değil tabi ama,5 kişi gelin demek ayıp kaçar.
Genel olarak hazırlıklar belli zaten ama kıyafet olarak pantolon değilde,
zarif bir elbise sizi daha şık gösterir.
Altın alışverişi konusunda naçizane tavsiyem ya kullanacağınız şeyleri alın altın kullanmıyorsanız yatırımlık , bozarken değer
kaybetmeyecek şeyler alın.
Hayırlı olsun ınşallah, Allah bir ömür mutlu etsin.

aslında gerçektem heyecanlı bir durum öncelikle hayırlı olsun :) bende sözlüyüm ve üniversite sonunda nişan yapacağız inşallah... daha şimdiden uykularım kaçıyo olmayacak yerde duygulanıyorum falan yani az da olsa senin neler hissettiğini anlıyorum gerçekten çok heyecanlı bir durum Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah.

hayırlı uğurlu olsun
bizimde hepsi bir arada olmuştu.. serviste bir poğaça bir börek birkaç sarma birkaç mercimekli köfte ve nişan pastamı ikram etmiştim..
işin heyecan boyutuna gelince.. hakkın var.. hepimiz çok heyecanlanmışızdır eminim ama ben kahve dağıtırken bacaklarımın titremesinden elbisemin eteğinin zangır zangır hareketlendiğini söylemişti nişanlım

kahve servisini sen yapmalısın kesinlikle.. öyle çok da kalabalık olunmayacaksa bir arkadaşını ya da kuzenini servise yardıma çağır inan bana göz açıp kapayıncaya dek geçiyor tadını çıkarmaya bak çok özel anlar.. Allah tamamına erdirsin..

Teşekkür ederim:) Ne güzel anı olmuş abisine vermek çok ilginç Allah'tan kayınvalidene gitmemiş:)))
Valla benimki sakın tuzlu kahve yapma diyoo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…