• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız isteme söz nişan bir arada

İlk geldiklerinde önce ikramlar en son kahve yoksa tam tersimi annem biliyodur ama konuşamıyorum bu konuları çekiniyorum:)

her yörenin adeti başka ama biz kahve-isteme-yüzük-tebrikleşme-ikram-şeker dağıtımı-fotoğraf sıralamasını makul bulmuştuk
şeker dağıtımı şart olmamakla beraber.. nikah ayrı olmayacaksa güzel bir detaydır bence yapabilirsin değişik olur bizimkiler çok memnun olmuşlardı cici gelin.. :9: :9:

$nşn.jpg

onu dolu dolu atma zaten.. sen şeker kahve şeker olmaz şekerim :9:

şeker kaşığıyla atarım bende herkesin şeker kaşığı ölçüsü tutmaz diye tatlı kaşığı dedim..
göz kararı onu ayarlarsın eminim..
elbise içinde pantolon cekette şık olur elbisede alabilirsin..
arkadaşlarım günlerce aradılar falan.. ben şu maymun logolu marka var ya hani reklam yook :1: :1: ondan 19.90'a bulmuştum elbisemi şekil-a..

Eki Görüntüle 569172

41 kere maşallah mükemmel görünüyosun çoook yaşıkmışş çok hoş olmuş....
Elbisene bayıldım gerçekten ben elbise düşünmedim zaten kış çok kimsede gelmeyecek bide gerçekten şık oldu sevgilim çok meraklıdır giyim kuşama herşeyi beğenmez çok beğendi hem sade hem şık oldu içime sindi ama tabi seninki gibi olamaz:))

abooovv daha neler bende ımam nıkahında utanmıstım bızıme vekaletten babalar arasında kıyıldı nıkah

bence bu kadar kasma
sonra pısman olurusn valal banada daha verılmeden ne gıyıyoz nısan elbısesı dendı ama sonuc oalrak o noktada bı sıkıntı cıkmıcaktı bende dunden razı modunda nısanlıkla beklıyodum :)
buarada bzıım ıkramlar ıstemeden yuzuk takıldıktan sonra oldu

41 kere maşallah mükemmel görünüyosun çoook yaşıkmışş çok hoş olmuş....
Elbisene bayıldım gerçekten ben elbise düşünmedim zaten kış çok kimsede gelmeyecek bide gerçekten şık oldu sevgilim çok meraklıdır giyim kuşama herşeyi beğenmez çok beğendi hem sade hem şık oldu içime sindi ama tabi seninki gibi olamaz:))

sen öyle desene yahu.. beyzade beğendiyse bana şey düşer..
eminim o gün herkesten daha da güzel olacaksın heyecanın güzelliğin gülüşün çooookk hoş olacak..
bana gelince de güzellik bakan gözdedir.. çok teşekkürler..
bak ne konuda olursa olsun seve seve yardım etmeye çalışırım bu süreç böyle heyecanla heyecanı paylaşmakla güzel :9: :9: :9:

Arkadaşım bir tanıdıgım önce kahve yapmıştı daha sonra ikramlarını vermişti çay ve meyvesuyu ile tabi bu heryerde aynı olmayabilir aslında çekinmene gerek yok annenden ama sana anlatır emin ol yine sen sormasanda böyle böyle yapalım diye

Ay benim anneminde kız veresi pek yok:))) Gelin aldı o güzel oluyomuş ama kız vermek zormuş bendende heycanlı panik:))
Herhalde öyle böyle geçircez hayırlısıyla napalım:) Meyvesuyu olmazda çay ikram ederiz heralde gerçi oda hizmet istiyo:)) Napıyım ortada dolaşcaz biraz...

Ay benim anneminde kız veresi pek yok:))) Gelin aldı o güzel oluyomuş ama kız vermek zormuş bendende heycanlı panik:))
Herhalde öyle böyle geçircez hayırlısıyla napalım:) Meyvesuyu olmazda çay ikram ederiz heralde gerçi oda hizmet istiyo:)) Napıyım ortada dolaşcaz biraz...

​Aslında meyvesuyu olsa güzel olur yada cola fanta gibi birşeyler çünkü herkes çay içmiyor yani sevende var sevmeyende

sen öyle desene yahu.. beyzade beğendiyse bana şey düşer..
eminim o gün herkesten daha da güzel olacaksın heyecanın güzelliğin gülüşün çooookk hoş olacak..
bana gelince de güzellik bakan gözdedir.. çok teşekkürler..
bak ne konuda olursa olsun seve seve yardım etmeye çalışırım bu süreç böyle heyecanla heyecanı paylaşmakla güzel :9: :9: :9:

Bakan gözdedir ama bazı şeylerde de göz var nizam var denir maşallahın var nazar değmesin:)
Çok teşekkür ederim baya bi not aldım her yazılandan bişey kaptım gerçekten yazılanları okuyunca rahatladım biraz iyi geldi
İnşallah inan varya öyle büyütüyorum ki gözümde çocukluğumdan beri evlenmeye nişan düğün törenlerine antipatim vardı bu telaştan dolayı güzel olup olmama heyecanım bile yok olsa da bitse modundayım:(
Ne demek canım kıyafet fikrin aslında doğru çok daha şık oluyo benim aldıklarımda hoş ama elbise daha bi havalı duruyooo
Beyimiz bayılıyo böyle kuaföre git süslen püslen topuklular giy şık kaliteli giyin çok seviyo benim zevkime güvenmedi ucuzcusun sen birlikte alcaz ded:)i o yüzden beraber aldık güzel seçti:) Benimki bayan olcakmış çok seviyo kendide çok bakımlı özenlidir şık giyinmeyi çok sever bende tam tersi cildime vücuduma bakarım ama ver eşofman tişört spor ayakkabı yeter:)Nasıl uğraşcam bilmem:)

her yörenin adeti başka ama biz kahve-isteme-yüzük-tebrikleşme-ikram-şeker dağıtımı-fotoğraf sıralamasını makul bulmuştuk
şeker dağıtımı şart olmamakla beraber.. nikah ayrı olmayacaksa güzel bir detaydır bence yapabilirsin değişik olur bizimkiler çok memnun olmuşlardı cici gelin.. :9: :9:

Eki Görüntüle 569174

:)) Şeker olayı beni kasar o kusur kalsın:)ama sıralamayı öğrendin notumu aldım teşekkür ediyorum:)
Bu arada tuzlu kahveye hazır ol dedim bizimkine içmem yapma içemem gerek yok yapma öyle şeyler diyooo korkudan bi yudum içmez:)

Bakan gözdedir ama bazı şeylerde de göz var nizam var denir maşallahın var nazar değmesin:)
Çok teşekkür ederim baya bi not aldım her yazılandan bişey kaptım gerçekten yazılanları okuyunca rahatladım biraz iyi geldi
İnşallah inan varya öyle büyütüyorum ki gözümde çocukluğumdan beri evlenmeye nişan düğün törenlerine antipatim vardı bu telaştan dolayı güzel olup olmama heyecanım bile yok olsa da bitse modundayım:(
Ne demek canım kıyafet fikrin aslında doğru çok daha şık oluyo benim aldıklarımda hoş ama elbise daha bi havalı duruyooo
Beyimiz bayılıyo böyle kuaföre git süslen püslen topuklular giy şık kaliteli giyin çok seviyo benim zevkime güvenmedi ucuzcusun sen birlikte alcaz ded:)i o yüzden beraber aldık güzel seçti:) Benimki bayan olcakmış çok seviyo kendide çok bakımlı özenlidir şık giyinmeyi çok sever bende tam tersi cildime vücuduma bakarım ama ver eşofman tişört spor ayakkabı yeter:)Nasıl uğraşcam bilmem:)

doğallık candır.. sen de en iyisini yapıyorsun eşofman da candır :1:

gün be gün atlatırız heyecanı hiç merak etme koskoca kk hatunlarıyız yeteriz sana..
nişan şekeri kısmını atladın sanırım resime bak bir kaç yorum önce.. eğer hoşuna gider yapmak istersen de kendim yaptım ben ucuza geldi baya :9: :9: :9:

:)) Şeker olayı beni kasar o kusur kalsın:)ama sıralamayı öğrendin notumu aldım teşekkür ediyorum:)
Bu arada tuzlu kahveye hazır ol dedim bizimkine içmem yapma içemem gerek yok yapma öyle şeyler diyooo korkudan bi yudum içmez:)

tam da bunu diyordum tamamdır şekeri atladık..
hakkuş kahveyi ağzına götürmeden önce burnuna sokuyordu az daha :9: :9: :9:

kokladı sonra içecek oldu ama el mahkum içmezse fena..

doğallık candır.. sen de en iyisini yapıyorsun eşofman da candır :1:

gün be gün atlatırız heyecanı hiç merak etme koskoca kk hatunlarıyız yeteriz sana..
nişan şekeri kısmını atladın sanırım resime bak bir kaç yorum önce.. eğer hoşuna gider yapmak istersen de kendim yaptım ben ucuza geldi baya :9: :9: :9:

Valla iyi ki varsınız gerçekten iy geldi Allah ne muradınız varsa versin hayırlı evlilik hayırlı evlatlar gani gani mutluluklar:))

Bonibona benziyo şekerler güzel olmuş:)
Adam gibi kahve yapta içelim diyo bizimki boşvercekmişim tuzu biberi:)
Baya uğraşmışsın helal olsun ben detayıcı değilim malesef güzellikler detayda saklı oluyo bazen ama yapamıyorum işte:(
Bu arada kahve verme sırası nasıl olacak acaba önce babama mı veriyim annesi teyzesi eniştesi gelecek hepsi babamdan büyük.

tam da bunu diyordum tamamdır şekeri atladık..
hakkuş kahveyi ağzına götürmeden önce burnuna sokuyordu az daha :9: :9: :9:

kokladı sonra içecek oldu ama el mahkum içmezse fena..

:))))) Ne güzl hatıra olmuş yapıcam valla özendim içsin sonra demesin tuzlu kahve yapmadılar şimdi yapma diyo ama yapıcam:)

Cola meyvesuyu daha zahmetsiz ama meyve suyu kola sağlıksız biz pek içmiyoruz onlar içermi bilmem sevgilime yasaklamıştımHeralde çay olur
Siz sevmeye bilirsiniz arkadaşım ama yinede siz cola olmasada meyvesuyu bulundurun sonuçta nişanda çocuklar da olacak onlar meyvesuyu ister:34::34:

Valla iyi ki varsınız gerçekten iy geldi Allah ne muradınız varsa versin hayırlı evlilik hayırlı evlatlar gani gani mutluluklar:))

Bonibona benziyo şekerler güzel olmuş:)
Adam gibi kahve yapta içelim diyo bizimki boşvercekmişim tuzu biberi:)
Baya uğraşmışsın helal olsun ben detayıcı değilim malesef güzellikler detayda saklı oluyo bazen ama yapamıyorum işte:(
Bu arada kahve verme sırası nasıl olacak acaba önce babama mı veriyim annesi teyzesi eniştesi gelecek hepsi babamdan büyük.

senide düğüne kadar detaycı hale getiririz buraya takılmaya devam edersen bak demedi deme :1:

tabiki önce müstakbel eşinin ailesinden başlıyorsun önce büyüklerine sonra kendi ailene en son beyzadeye..

Kalabalık olması çok daha iyi oluyor aslında nasılsınız iyiyiz ee daha daha nasılsınız gibi cümleler çıkmıyor birbirini tanımayan iki aile için az olması daha zor

senide düğüne kadar detaycı hale getiririz buraya takılmaya devam edersen bak demedi deme :1:

tabiki önce müstakbel eşinin ailesinden başlıyorsun önce büyüklerine sonra kendi ailene en son beyzadeye..

Valla detaycı olmaya başladım bile:) elime defteri aldım her sayfada ne varsa tek tek not alıyorum kahve yapımını takdim sırasına kadar yazdımm ama iyi oluyo çok şey öğrendim.Hayırlısıyla sorunsuz gerginliksiz atlatalımda şu işi öyle bi ohh çekcem kiiii:))

Arkadaşlar kimine dert gibi gelmeyebilir ama ben bayi bi dert ediyorum.

2 haftaya kadar beni istemeye gelecekler baya uzun süren bi ilişkim var ama hayatım boyunca isteme nişan kına düğünolaylarından nefret ettim o kadar geriliyorum ki anlatamam gerçekten o kadar geriliyorum ki vazgeçebilirim.
Tecrübeli arkadaşlar kız isteme söz nişan bir arada olcak ama utanıyorum kahve servisi yüzük takı töreni falan gece gözüme uyku girmedi:((((abartılı olmayan kıyafetler aldım pantolon falan aile içinde olacak
Bu törende misafirlere ne ikram ediliyor? Bu zamana kadar hiç ilgilenmedim:( Bilmiyorum utanıyorumda
Bu haftasonu ailem başka şehirde olduğu için ben sevgilim ve annesi bilezik altın vs alcaz bu utangaçlığımı ne yapcam bilmiyorum ama acaba milletin önüne ben çıkmasam kahveyi falan başkasdı ikram etse çokmu ayıp olur gerçekten uykularım kaçıyoooo:((((((
Sevgilim yemek yapmaya falan gerek yok yeyip geliriz dedi ama pasta börek falan mı yapılıyor acil yardıma ihtiyacım var çok geren işler bunlar yada ben antipati duyduğum için çok geriliyorum:(

canım valla eski zamanlarda gelin yerine vekili ' kabul ettim ' diye cevap verirmiş imama ama gelin yerine kahveyi ikram edecek vekili hiç duymamıştım :)

haklısın ben de böyle seremonilerden hiç hoşlanmam anlıyorum seni ama çok gerilmemeye çalış sonra bu ne suratsız gelin böyle derler :) azıcık sık dişini hem gergin durma ki fotoğrafta falan da güzel çıkasın gergin olursan fotoğraflarında da kötü çıkarsın

Back