• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız isteme söz nişan bir arada

Canım çok iyi anlıyorum seni. Bende seninle aynı durumdayım. Benimde seninki gibi bir arada olacak. Ben havaya girdim şimdiden ama çok heyecanlıyım. Tuzlu kahveyi başkasına verirsem, ya dökersem, takılır düşersem diye ödüm patlıyor. Ama bende şöyle bir şey var, muhakkak o gün bütün heyecanım uçup gider. Hep böyle oldu bende. Buna güvenerek rahatlatmaya çalışıyorum kendimi. :D

Ne güzel maşallah heyecanının gitmesi iyi bişey bende biraz zor biraz uçlarda yaşıyorum heyecanımı aslında heyecandan çok utanma var el öpme muhabbetini takıyorum annem ne var sırayla önüne gelen eller öp diyo:) Bende yanlışlıkla sevgilimin elini öpmesem iyidir:) inşallah hayırlısıyla atlatırız:)

Ne güzel maşallah heyecanının gitmesi iyi bişey bende biraz zor biraz uçlarda yaşıyorum heyecanımı aslında heyecandan çok utanma var el öpme muhabbetini takıyorum annem ne var sırayla önüne gelen eller öp diyo:) Bende yanlışlıkla sevgilimin elini öpmesem iyidir:) inşallah hayırlısıyla atlatırız:)

Çok tatlısın ya :) Bende uçlarda yaşıyorum aslında da o gün gelince acayip cool oluyorum, tabi yanaklarım al al, orası ayrı.

hayirli olsun öncelikle..

benimkide tanisma önce oldu ama isteme ve nisan ayni zamanda oldu..

fakat bizde cok kalabalik oldugu icin biz yokken istemisler kahve olayi atlandi:)

geldiklerinde tanismaya kahve,yemek falan olmustu...

cok stresli ama cok güzel birsey :)

Çok güzel heyecanlar bunlar, insan geriye dönüp baktığında,
gülümseyerek hatırlıyor.
Evde olacaksa çok kalabalık iyi değil tabi ama,5 kişi gelin demek ayıp kaçar.
Genel olarak hazırlıklar belli zaten ama kıyafet olarak pantolon değilde,
zarif bir elbise sizi daha şık gösterir.
Altın alışverişi konusunda naçizane tavsiyem ya kullanacağınız şeyleri alın altın kullanmıyorsanız yatırımlık , bozarken değer
kaybetmeyecek şeyler alın.
Hayırlı olsun ınşallah, Allah bir ömür mutlu etsin.:nazar:

Valla dedim minübüs tutup gelecekmiş ben akrabalarımı çağırmicam sade bişey olsun istiyorum ben sevmiyorum böyle şeyleri anlamsız geliyooo
Kıyafettede pantolonumda şık kaliteli bişey şık küçük takım elbiseler olurya onlardan elbise etek pek giymiyorum bende biraz gariplik var sanırım bana kalsa gelinlik hevesimde yok gidip imza atıp çıkmak istiyorum sessiz sedasız
Altında zaten öyle yapıcam hiç sevmem altını beyaz altın ince bir kolye küçük zarif bi küpe bide bozuncadeğer kaybetmicek bileziklerden alcam düşündümde birkaç tane yerine kalın bişey alsam daha rahat saklayabilirim burma bilezikler mi diğerlerimi en az değer kaybeden fikriniz var mı?

ardemir gerçekten çok teşekkürler :) sanırım biraz yardım hiç fena olmaz :/

canım benım ıstemem ve nısanım bır oldu evde en asagı 80 kısı vardı ıkı kat uste bayanlar alta erkekler
ben nısan elbısesı gıymıstım balık elbıse gayet ıyıydım cunku gelen ınsanlarda cok bakımlıydı yanı pantolon olmaz,

ıkıncısı kahvelerı ben asdece erkeklerın1 odasına dagıttım oda ısteme olan odaydı cunku her yer tıklım tıklım ıdı kahve tepsını uzattılar oradan baskaları servıs ettı

yemek konusuna gelınce bız kocaman buyuk pasta yaptırdık

yaklasık 800-1000 adet yaprak sarması sarılmıstı !
pogca
börek
elmalı tart
kek suslu puslu
kurabıye

vardı tabaklarda
ben hıc servıs yapmadım
utanmana gerek yok :D

hayırlı uğurlu olsun :nazar: :nazar:
bizimde hepsi bir arada olmuştu.. serviste bir poğaça bir börek birkaç sarma birkaç mercimekli köfte ve nişan pastamı ikram etmiştim..
işin heyecan boyutuna gelince.. hakkın var.. hepimiz çok heyecanlanmışızdır eminim ama ben kahve dağıtırken bacaklarımın titremesinden elbisemin eteğinin zangır zangır hareketlendiğini söylemişti nişanlım :9: :9: :9:

kahve servisini sen yapmalısın kesinlikle.. öyle çok da kalabalık olunmayacaksa bir arkadaşını ya da kuzenini servise yardıma çağır inan bana göz açıp kapayıncaya dek geçiyor tadını çıkarmaya bak çok özel anlar.. Allah tamamına erdirsin..

Çok teşekkür ederim iyi fikirler edindim en azından ikramları belirledim arkadaşımıda çağırıcam zaten ben hata yapsamda kusura bakmazlar annesi ile sevgilim annemle tanışmaya geldiğinde bi kahve yaptık çok kötü oldu:)))) Ben annem daha güzel yapar dedim annem benden heycanlıydı annem şekerini unuttu:) sevgilim heyecandan hiç bişey yiyemedi annem oğlum yesene dedi heycandan yiyemiyorum ki falan dedi güldük baya:) Babamın yanında olmamın stresi olmasa belki tadını çıkarcam ama işte o geriyo aslında babamda rahat bi insandır ama nedense utanıyorum:)

Çok teşekkür ederim iyi fikirler edindim en azından ikramları belirledim arkadaşımıda çağırıcam zaten ben hata yapsamda kusura bakmazlar annesi ile sevgilim annemle tanışmaya geldiğinde bi kahve yaptık çok kötü oldu:)))) Ben annem daha güzel yapar dedim annem benden heycanlıydı annem şekerini unuttu:) sevgilim heyecandan hiç bişey yiyemedi annem oğlum yesene dedi heycandan yiyemiyorum ki falan dedi güldük baya:) Babamın yanında olmamın stresi olmasa belki tadını çıkarcam ama işte o geriyo aslında babamda rahat bi insandır ama nedense utanıyorum:)

bak dur bulabilirsem resim ekleyeyim sana kahve tuzlama aşamasııı :9: :9: :9:

canım benım ıstemem ve nısanım bır oldu evde en asagı 80 kısı vardı ıkı kat uste bayanlar alta erkekler
ben nısan elbısesı gıymıstım balık elbıse gayet ıyıydım cunku gelen ınsanlarda cok bakımlıydı yanı pantolon olmaz,

ıkıncısı kahvelerı ben asdece erkeklerın1 odasına dagıttım oda ısteme olan odaydı cunku her yer tıklım tıklım ıdı kahve tepsını uzattılar oradan baskaları servıs ettı

yemek konusuna gelınce bız kocaman buyuk pasta yaptırdık

yaklasık 800-1000 adet yaprak sarması sarılmıstı !
pogca
börek
elmalı tart
kek suslu puslu
kurabıye

vardı tabaklarda
ben hıc servıs yapmadım
utanmana gerek yok :D

Oooo siz baya baya büyük nişan yapmışsınız ben aile arası küçük bişey istiyorum daha doğrusu sıradanlaştırmak istiyorum birazsohbet etsinler yüzük takılsın bitsin. Nişan elbisesi aldırmadım kalabalık olmayacak aldıklarım gerçekten güzel rahat edeceğim şeyler saçımıda bi topuz yaptırırım biter birde yani isteme olmadan olay bitmeden nişan elbisese giyip abartılı takılmak istemiyorum birazda yapımda var salaş olmayı seviyorum benden şık biride olursa olsun :)))Bana kalsa gıyabımda nişan yapılsın istiyorum ben olmayayımm onlar aralarında biri istesin biri tamam dedin nişanlanalım temizinden:)

hatta kahve tuzlama karabiberleme :1: :1: yeaaappp :8: :8:
$DSCN23142.jpg

eğlenmene bak sen canımcım.. inan bana çoook kolay gelecek
kahve olayına gelince herkese orta şekerli yap kahveyi..
dolu dolu bir tatlı kaşığı kahve bir tatlı kaşığı da şeker bir fincanda su.. kişi başına..
işin özü de kısık ateşte pişir.. kahveyi ocağa koymadan önce karıştır pişerken karıştırma köpüğü kaçar :7:

sonra ocaktayken de üzeri kabarmaya başlayınca ocaktan al üzerindeki köpüğü fincanlara bölüştür sonra az daha ateşe koyup kaynayana dek bekle.. tamam işte oldu bitti bile :8: :8:

aslında gerçektem heyecanlı bir durum öncelikle hayırlı olsun :) bende sözlüyüm ve üniversite sonunda nişan yapacağız inşallah... daha şimdiden uykularım kaçıyo olmayacak yerde duygulanıyorum falan yani az da olsa senin neler hissettiğini anlıyorum gerçekten çok heyecanlı bir durum Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah.

Amin inşallah hep mutlu oluruz hayırlısıyla...
İnşallahokul iş olayını halledip mutlu olursunuz. Sen benden heycanlısın galibaaa benim bu mevzu konuşulduğundan beri uykum kaçmaya başladı.Dur kız şimdiden strese girme yaklaşınca yeterince girceksin:)Allah yardımcımız olsun...

aslında gerçektem heyecanlı bir durum öncelikle hayırlı olsun :) bende sözlüyüm ve üniversite sonunda nişan yapacağız inşallah... daha şimdiden uykularım kaçıyo olmayacak yerde duygulanıyorum falan yani az da olsa senin neler hissettiğini anlıyorum gerçekten çok heyecanlı bir durum Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah.

Amin inşallah hep mutlu oluruz hayırlısıyla...
İnşallahokul iş olayını halledip mutlu olursunuz. Sen benden heycanlısın galibaaa benim bu mevzu konuşulduğundan beri uykum kaçmaya başladı.Dur kız şimdiden strese girme yaklaşınca yeterince girceksin:)Allah yardımcımız olsun...

Öncelikle hayırlı olsun ben evli degilim ama çevremde evde hem nişan hemde söz yapanlar var bizim burda öncelikle söz ve nişanda yaş pasta,baklava,poaça,kurabiye,kek,yaprak sarması,meyvesuyu ve bazı yöresel yemekler yapılır kahve servisi nişanlancak kız yapar çay servisini sende yapabilirsin başkasıda yapabilir elbisede güzel olur yada şık pantolon ve ceket takımıda olur herşey gönlünce olsun.

eğlenmene bak sen canımcım.. inan bana çoook kolay gelecek
kahve olayına gelince herkese orta şekerli yap kahveyi..
dolu dolu bir tatlı kaşığı kahve bir tatlı kaşığı da şeker bir fincanda su.. kişi başına..
işin özü de kısık ateşte pişir.. kahveyi ocağa koymadan önce karıştır pişerken karıştırma köpüğü kaçar :7:

sonra ocaktayken de üzeri kabarmaya başlayınca ocaktan al üzerindeki köpüğü fincanlara bölüştür sonra az daha ateşe koyup kaynayana dek bekle.. tamam işte oldu bitti bile :8: :8:

Valla ne güzel bilgiler veriyosun çok ama çok teşekkür ederim:)
Ne güzel anlatmışsın kahve tarifini hemen yazdım ama 1 tatlı kaşığıyla şekerli olmazmı
Tarifini akşam yapıcam bi kendim içiyim önce :)

İlk geldiklerinde önce ikramlar en son kahve yoksa tam tersimi annem biliyodur ama konuşamıyorum bu konuları çekiniyorum:)

Valla ne güzel bilgiler veriyosun çok ama çok teşekkür ederim:)
Ne güzel anlatmışsın kahve tarifini hemen yazdım ama 1 tatlı kaşığıyla şekerli olmazmı
Tarifini akşam yapıcam bi kendim içiyim önce :)

onu dolu dolu atma zaten.. sen şeker kahve şeker olmaz şekerim :9:

şeker kaşığıyla atarım bende herkesin şeker kaşığı ölçüsü tutmaz diye tatlı kaşığı dedim..
göz kararı onu ayarlarsın eminim..
elbise içinde pantolon cekette şık olur elbisede alabilirsin..
arkadaşlarım günlerce aradılar falan.. ben şu maymun logolu marka var ya hani reklam yook :1: :1: ondan 19.90'a bulmuştum elbisemi şekil-a..

$DSCN2279.jpg

Biz kurabiye kola falan börek yapmıştık zamanında şimdi kola yanına pasta kesiyolar bide güzel oluyooo :D
hayırlı olsun..

İlk geldiklerinde önce ikramlar en son kahve yoksa tam tersimi annem biliyodur ama konuşamıyorum bu konuları çekiniyorum:)

Arkadaşım bir tanıdıgım önce kahve yapmıştı daha sonra ikramlarını vermişti çay ve meyvesuyu ile tabi bu heryerde aynı olmayabilir aslında çekinmene gerek yok annenden ama sana anlatır emin ol yine sen sormasanda böyle böyle yapalım diye

Back