• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız isteme söz nişan bir arada

Kalabalık olması çok daha iyi oluyor aslında nasılsınız iyiyiz ee daha daha nasılsınız gibi cümleler çıkmıyor birbirini tanımayan iki aile için az olması daha zor

Hiç bu açıdan bakmamıştım ben ne kadar kalabalık olursa o kadar heycan yaparım diye düşünmüştüm ne biliyim zor işler bunlar sevgilimde 1-2 saat oturur gideriz merak etme diyo aslında şeytan diyo ki git nikah yap ben evlendim de kurtul:)

Hemen duruma el atayım canım
Sakın heyecanlanma stres falan yapma
Okadar yogunlugun içinde sen hiç birşey anlamayacaksın zaten
Benimde aile arası isteme söz nişan bir arada oldu
Gayetde güzel olmuştuu
Aileler daha iyi kaynaştı sohbetler falan
Gelindikten snra sen bir kenarda beklersin zaten
Sonra kahve servisi yapılır
Daha sonra Allahın emri ile istenirr.
Kısa bir aradan sonrada yüzükler takılır takı merasimine başlanır
Hiç telaşlanma canım
Sonrasında ikramlara geleyim
Abartma herşeyi Pastan zaten olucaktır.
Bende yanına yaprak sarma su böreği ve tatlı tuzlu kurabiye verilmişti
İçeçeklerde çaya girme başedemessin
Cola meyve suyu ikram edilir
herşey okadar hızlı geçiyor ki sen sadece izlemekle yetniyorsun canım :)
Şimdiden mutluklar Allah tamamına erdirsin

canım valla eski zamanlarda gelin yerine vekili ' kabul ettim ' diye cevap verirmiş imama ama gelin yerine kahveyi ikram edecek vekili hiç duymamıştım :)

haklısın ben de böyle seremonilerden hiç hoşlanmam anlıyorum seni ama çok gerilmemeye çalış sonra bu ne suratsız gelin böyle derler :) azıcık sık dişini hem gergin durma ki fotoğrafta falan da güzel çıkasın gergin olursan fotoğraflarında da kötü çıkarsın

:))) Bi arkadaşım var kız stajda başka şehirdeyken aileler kız yokken gıyabında nişan yaptılar gerçi aileler birbirini tanıyodu:)
Suratsız gelin demezler kayınvalide anlayışlı heycanlandığımı sevmediğimi de biliyolar bide fotoğraf olayı var dimi offf offf hepsi dert..

Valla detaycı olmaya başladım bile:) elime defteri aldım her sayfada ne varsa tek tek not alıyorum kahve yapımını takdim sırasına kadar yazdımm ama iyi oluyo çok şey öğrendim.Hayırlısıyla sorunsuz gerginliksiz atlatalımda şu işi öyle bi ohh çekcem kiiii:))

sözüm meclisten dışarı sonrasında şebek gibi gülümseyerek anımsıyorsun.. tecrübeyle sabitlenmiştir bak..
aman bir rahatlık bir rahatlık anlatamam..
ama heyecanı ömür boyu insanın içinden aklından fikrinden çıkmayacak bir heyecan..
dilerim her şey varolması gerekenden çoook daha güzel olur canım benim..

Hemen duruma el atayım canım
Sakın heyecanlanma stres falan yapma
Okadar yogunlugun içinde sen hiç birşey anlamayacaksın zaten
Benimde aile arası isteme söz nişan bir arada oldu
Gayetde güzel olmuştuu
Aileler daha iyi kaynaştı sohbetler falan
Gelindikten snra sen bir kenarda beklersin zaten
Sonra kahve servisi yapılır
Daha sonra Allahın emri ile istenirr.
Kısa bir aradan sonrada yüzükler takılır takı merasimine başlanır
Hiç telaşlanma canım
Sonrasında ikramlara geleyim
Abartma herşeyi Pastan zaten olucaktır.
Bende yanına yaprak sarma su böreği ve tatlı tuzlu kurabiye verilmişti
İçeçeklerde çaya girme başedemessin
Cola meyve suyu ikram edilir
herşey okadar hızlı geçiyor ki sen sadece izlemekle yetniyorsun canım :)
Şimdiden mutluklar Allah tamamına erdirsin

Çok teşekkür ederim inşallah bi imzayı atsam rahatlicam:) not aldım yazdıklarının hepsini..
Evet meyvesuyu aklıma yattı çay servisiyle uğraşamam bide kahveden sonra çay gitmez heralde

Çok teşekkür ederim inşallah bi imzayı atsam rahatlicam:) not aldım yazdıklarının hepsini..
Evet meyvesuyu aklıma yattı çay servisiyle uğraşamam bide kahveden sonra çay gitmez heralde

çay gider gitmesine de "dengesizim" haklı başetmek çok zor 50 kişiydik biz.. 5 genç yetişemedik hesap et..
meyve suyu vs daha makul..

sözüm meclisten dışarı sonrasında şebek gibi gülümseyerek anımsıyorsun.. tecrübeyle sabitlenmiştir bak..
aman bir rahatlık bir rahatlık anlatamam..
ama heyecanı ömür boyu insanın içinden aklından fikrinden çıkmayacak bir heyecan..
dilerim her şey varolması gerekenden çoook daha güzel olur canım benim..

Amin canım inşallah inşallahhh
Nasıl bi heyecanmış şimdiden sardı ölüyorum dün gece uyuyamadım unutulması zor heralde ama bizimki çok rahat deli oluyorum oda napıyım ogün heycanlancam zaten diyo ikimizde panik olursak olmaz biri sakin olsun diyo 2 saat oturup gitme modunda adam haklı ben o kadar rahat olamıyorum her şeyde canavar gibiyim buna gelince tıkandım:))) Gelinliğimdede güzel bişeyler seçeriz dimi ben pek anlamıyorum bu işlerden:)

O kadar az kişi olacaksanız çaysız olmaz ben kalabalık için söylemiştim alternatif olur diye
hem bizi adetimizde önce kahve gelirse kahvenizi içtiniz kalkın gidin demek önce çay gelirse oturun yiyip içelim daha kahve içicez yani cevap olumlu demek :)

Amin canım inşallah inşallahhh
Nasıl bi heyecanmış şimdiden sardı ölüyorum dün gece uyuyamadım unutulması zor heralde ama bizimki çok rahat deli oluyorum oda napıyım ogün heycanlancam zaten diyo ikimizde panik olursak olmaz biri sakin olsun diyo 2 saat oturup gitme modunda adam haklı ben o kadar rahat olamıyorum her şeyde canavar gibiyim buna gelince tıkandım:))) Gelinliğimdede güzel bişeyler seçeriz dimi ben pek anlamıyorum bu işlerden:)

şimdi bu olay ne zaman olacak?
bir de düğün tarihi belirlediniz mi?
birde little black dress yazınca da farkettim canım az kişi olacağız demiştin dimi?
meyve suyu falan çok hazırcı olur diye düşündürdü bana şu an..

O kadar az kişi olacaksanız çaysız olmaz ben kalabalık için söylemiştim alternatif olur diye
hem bizi adetimizde önce kahve gelirse kahvenizi içtiniz kalkın gidin demek önce çay gelirse oturun yiyip içelim daha kahve içicez yani cevap olumlu demek :)

İyice kafam karıştı o zaman çay olsun:) Az kişi olcaz arkadaşımı da aradım zaten eşiyle gelcek o bana destek olur yardım eder:)

Önce kahve olsun isteme bitsinde rahatlıyım zaman uzar önce ikram faslı iyice heyecanlanırım:)

şimdi bu olay ne zaman olacak?
bir de düğün tarihi belirlediniz mi?
birde little black dress yazınca da farkettim canım az kişi olacağız demiştin dimi?
meyve suyu falan çok hazırcı olur diye düşündürdü bana şu an..

Düğün yaza olacak ama öncesinden nikahımızı yapcaz tayin durumumuz var çünkü uzağız birbirimize şu isteme olayını çıkarsan 1-2 ay içinde gidip nikahı halletcez kandırabilirsem düğünden vazgeçirmeye çalışcam ama zor gibi ilk düğünleri olacak illa istiyolar.
Evet çaya karar kıldık o zaman:)

İyice kafam karıştı o zaman çay olsun:) Az kişi olcaz arkadaşımı da aradım zaten eşiyle gelcek o bana destek olur yardım eder:)

Önce kahve olsun isteme bitsinde rahatlıyım zaman uzar önce ikram faslı iyice heyecanlanırım:)

Mutlaka biri olmalı elin ayağına dolaşır en azından kahvelere falan yardım eder çay olsun sadace meyve suyu yaş pasta çok baştan savma olur
damadın kahvesine tuz atmayı unutma sonrada karıştırıp yanlış kişiye verme heycanla:)
ben ikram ederken abime denk geliyodu kaşlarımı kaldırdım alma diye eşim anlamıştı tuzlu olduğunu ama sonuna kadar bitirdi :)

Düğün yaza olacak ama öncesinden nikahımızı yapcaz tayin durumumuz var çünkü uzağız birbirimize şu isteme olayını çıkarsan 1-2 ay içinde gidip nikahı halletcez kandırabilirsem düğünden vazgeçirmeye çalışcam ama zor gibi ilk düğünleri olacak illa istiyolar.
Evet çaya karar kıldık o zaman:)

raporluuuu
lütfen ama düğünsüz olur mu hiç?
sonra içinde ukde olur bilemezsin bak..
dur sana dua edeyim inşallah beyzadeyi vazgeçiremezsin :16:

aynı zamanlarda gelin olacağız büyük ihtimal..
gelinliğide cicili bicili seçeriz muhakkak.. sen hiç takılma buna şimdi ilk hedefimiz isteme-söz-nişan harekatı!! ileri :1: :1:

Mutlaka biri olmalı elin ayağına dolaşır en azından kahvelere falan yardım eder çay olsun sadace meyve suyu yaş pasta çok baştan savma olur
damadın kahvesine tuz atmayı unutma sonrada karıştırıp yanlış kişiye verme heycanla:)
ben ikram ederken abime denk geliyodu kaşlarımı kaldırdım alma diye eşim anlamıştı tuzlu olduğunu ama sonuna kadar bitirdi :)
Evet valla arkadaşım saolsun seve seve gelirim dedi:) Yok o tuzlu kahveyi yapcam yapma diyo ama yapcam içircem

öncelikle bebişine sağlıkla sıhhatle kavuşmanı dilerim melek anne adayı..
sonrasında da ben sırf karıştıracağım diye herkesin kahvesini dağıttım dediğim üzere 50 kişiydik :53: karıştırma ihtimalim yüksekti diye bütün kahveleri verdikten sonra bıcırıma ayrı getirmiştim bütün salon onu izlerken el mahkum içmişti garibim :1: :1: :1:

raporluuuu
lütfen ama düğünsüz olur mu hiç?
sonra içinde ukde olur bilemezsin bak..
dur sana dua edeyim inşallah beyzadeyi vazgeçiremezsin :16:

aynı zamanlarda gelin olacağız büyük ihtimal..
gelinliğide cicili bicili seçeriz muhakkak.. sen hiç takılma buna şimdi ilk hedefimiz isteme-söz-nişan harekatı!! ileri :1: :1:

:)) Zaten vazgeçmeye niyeti yo kseviyo öyle şeyleri oynicaklarmış:) Bende kenarda otururum artık:)
Hadi bakalım bir ömür mutlu oluruz o zaman gelinlik arayışlarında beraber baya bi araştırma yapıcazz:))
Şu ilk hedefleri tamamlıyım hayırlısıyla:) Çok ama çok teşekkür ediyorum gerçekten çok:)
Mesaim bitti malesef çıkmam lazım evdede netim yok evlenip taşıncam diye bağlatmıyorum kovcaklar birazdan beni:)
Kovulmadan kendim gideyin görüşmek üzereee hoşçakalın:))

Bence yap bak sonra içmiş mi içmemiş mi diye benim arkadaşımın kocası içmemişti bende dedim at çayına attık onu mecburen içti :)

öncelikle bebişine sağlıkla sıhhatle kavuşmanı dilerim melek anne adayı..
sonrasında da ben sırf karıştıracağım diye herkesin kahvesini dağıttım dediğim üzere 50 kişiydik :53: karıştırma ihtimalim yüksekti diye bütün kahveleri verdikten sonra bıcırıma ayrı getirmiştim bütün salon onu izlerken el mahkum içmişti garibim :1: :1: :1:

amin canım çok teşekkür ederim darısı başınıza inşallah
ayırdığın iyi olmuş işi riske atmamak lazım :)

:)) Zaten vazgeçmeye niyeti yo kseviyo öyle şeyleri oynicaklarmış:) Bende kenarda otururum artık:)
Hadi bakalım bir ömür mutlu oluruz o zaman gelinlik arayışlarında beraber baya bi araştırma yapıcazz:))
Şu ilk hedefleri tamamlıyım hayırlısıyla:) Çok ama çok teşekkür ediyorum gerçekten çok:)
Mesaim bitti malesef çıkmam lazım evdede netim yok evlenip taşıncam diye bağlatmıyorum kovcaklar birazdan beni:)
Kovulmadan kendim gideyin görüşmek üzereee hoşçakalın:))

hadi bakalım hayırlısı olsun :)
yanındayız..

Back