- 21 Eylül 2012
- 1.502
- 1.671
- 158
Arkadaşlar kimine dert gibi gelmeyebilir ama ben bayi bi dert ediyorum.
2 haftaya kadar beni istemeye gelecekler baya uzun süren bi ilişkim var ama hayatım boyunca isteme nişan kına düğünolaylarından nefret ettim o kadar geriliyorum ki anlatamam gerçekten o kadar geriliyorum ki vazgeçebilirim.
Tecrübeli arkadaşlar kız isteme söz nişan bir arada olcak ama utanıyorum kahve servisi yüzük takı töreni falan gece gözüme uyku girmedi(((abartılı olmayan kıyafetler aldım pantolon falan aile içinde olacak
Bu törende misafirlere ne ikram ediliyor? Bu zamana kadar hiç ilgilenmedim Bilmiyorum utanıyorumda
Bu haftasonu ailem başka şehirde olduğu için ben sevgilim ve annesi bilezik altın vs alcaz bu utangaçlığımı ne yapcam bilmiyorum ama acaba milletin önüne ben çıkmasam kahveyi falan başkasdı ikram etse çokmu ayıp olur gerçekten uykularım kaçıyoooo(((((
Sevgilim yemek yapmaya falan gerek yok yeyip geliriz dedi ama pasta börek falan mı yapılıyor acil yardıma ihtiyacım var çok geren işler bunlar yada ben antipati duyduğum için çok geriliyorum
arkadaşım öncelikle hayırlı olsun, tüm sayfaları okuyamadım ama yapma gözünü seveyim. heyecan olur da sen aşırıya kaçmışsın, ne güzel işte. hem kızı isteyecek olan, ailenin karşısında titreyecek olan damat düşünsün :)
benim de evde olmuştu nişan,söz ne dersen. ben turkuaz spor abiye bir elbise giymiştim ve inan evde 50 kişiydik ve içli köfteler, sarmalar, börekler, burmalar ile neredeyse 15 çeşidimiz vardı.bunlar hiç önemli değil, kahveyi arkadaşın, kardeşin varsa o mutfakta yapsın kalabalıklarsa senle beraber iki kişi dağıtın, kalabalık değillerse yapıldıkça sen dağıtırsın, sen mutfağa girme, elin ayağına dolanmasın :) servise de yardım edecek birileri oldu mu sana düşen sadece o güzel heyecanın tadına varmak, güleryüzle misafirleri karşılamak :)