chukcy e katılıorum sade şık bi elbse çok daha uygun olur pant. çok sıradan kalabilr...heyecanlı olman çok normal ama özgüven sorunun var gbi hssettim elim ayağıma dolanır dökerim vs die endişe ediyo olabilrsin kasma kendini... olmadı bikaç gün önceden kahve servisi için prova yap
bu senn en özel anlarından biri keyfini çıkar... ikram olarakta pasta, kek, börek, kurabiye, sarma ,bde amerikan salatası tarzı bişi yeterli olur yemek verilmez zaten çay servisi yapılır orda sana yardımcı olunur ama kahve servisini tek yapman lazım mutluluklar
Özgüven problemim kesinlikle yok dediğim gibi ben böyle şeylerden nefret eden bi insanım çok saçma geliyo istemediğim şeyleri yapmakta yapıma aykırı bu konuda gerçekten utangacım.Yok dökmeyide takmıyorum:) Zaten sülalesinin içine çok girdim biraz babamdan utanıyorum babamın karşında olmaktan....
Ben çok abartılı bişey almak istemedim kıyafet olarak sade aile arası olsun istediğimden Pantolon çok şık pudra rensi ipek bi gömlek yartı bişey üstünede çok şık bi ceket aldım sözlümel gittik beğendik onun zevki iyidir ben paçozuğu severim azcık rahatlıktan yanayım ama o gayet güzel şeyler aldı paraya falan acımadı...Kıyafette problemim yok tek sorun istmee el öpme kahve verme falan gereksiz adetler geliyo.Düğün istemiyorum onalr istiyo kına desen nefret ederim. Bakalım ne yapcam...