• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kiz dugunde kendi tarafinin taktiklarini verir mi

Nisanlim krediyle ev aldi tapusu onun uzerine ve evlenmeden once aldi kendi tarafinin taktiklarinida evi aldigi kisiye vericek , aileside 50 60 kadar yardim edicekler, ev tamamen ailesinin menfaatlerine uygun oldugu icin yardim yapiyorlar kendileri teklif etti biz nisanlimin kredi cekebilecegi kadarda ev alabilirdik,dugunde benim tarafimin takacaklarini hatta kendilerinin taktiklari o gece bilezikleri falan alacaklar eve gidecek diyor nisanlim deseki ver bankaya veriyim daha az kredi odeyelim oyle demiyor ailemin verecegi miktar azalsin evi aldigimiz kisiye verelim diyor sizce ne yapmaliyim ne kadar hakli
Bisey merak ettim. Nisanlinizin baska kardesi var mi? Belki ailesi diger cocuklarina ev almak icin 50-60 bin vermemistir zamaninda yada evlenmemis baska cocuklari daha vardir. Adaletli olmak adina size borc olarak parayi vermis olabilirler. bu gbi gerekceleri varsahaklilar. Ama geride kimse yok maddi durumlari da iyiyse sizin kredi borcunuz dururken kendi paylarini takilariniza karsilik istemeleri kotu olmus.

erkek tarafını böyle takıları istemelerine uyuz oluyorum..öyle bir zorunluluğunuz yok..size takılan sizindir..ama evli iken alsanız neyse ama nişanlıyken altınlar boşa gidecek..nereye vercekleri bellisiz..ben güvenmem böyle yiyici aileye..sizde şart koşun evi ikinizin adına olursa gerçekten evin borcu ise verilir..ama ilerde ayrılık söz konuysa..sizede yazık olur..hakkın olacak mı..:KK20:

CANIM VERMEK ZORUNDA DEĞİLSİN. AMA DİYELİMKİ VERDİN . İLERDE AYRILIRSAK DİYE Mİ KORKUYORSUN . ŞAYET BÖYLE BİR KORKUN OLMASIN ÇÜNKİ İSTERSEN 50 YIL SONRA AYRIL DÜĞÜNDE TAKILAN TAKILARIN HEPSİ SENİNDİR SANA ONLARI ÖDEMEK ZORUNDA YASAL OLARAK O YUZDEN ALTINLARININ GRAMINI BİR ŞEKİLDE MUHAFAZA ET . AYRICA EV BORÇLARININ DÜĞÜNDEN SONRA BİTTİĞİNİ İSPATLARSAN TABİKİ HAK İDDA EDEBİLİRSN NUÇTA KREDİYLE . AMA SEN NİYE ÖYLE BİRŞEYİ KABUL ETTİNKİ EV EVLENDİKTEN SONRA ÜSTÜNÜZE ALSAYDINIZ. BİZİMDE DÜĞÜNDEN ÖNCE ALINCAK EVİMİZ İNŞALLAH AMA BENİM ÜZERİME OLACAK NİŞANLIM KENDİSİ ÖYLE İSTEDİ SENİN ÜZERİNE OLSUN DEDİ ERKEĞİN TAKILARI İSTEMESİ HİÇ HOŞ DEĞİL AMA ZOR DURUMDAYSANIZ VER. TABİKİ AİLESİNİN BORCUNA BEN OLSAM ASLA VERMEZDİM KENDİ KREDİ BORCUMU KAPATIRDIM .

Back