• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ask ve para

Para ya da mantik diye evlenip kocami sevemiyorum diye konu acanlarda cok burda sen bunu da bir dusun.kararini vermissin vicdanini rahatlatmaya calisiyorsun.dusunebildiginden eminmisin ki bana tavsiye veriyorsun.haddini asma.
Bu konu benim kotu biri oldugumu gostermiyim eger oyleyse buraya yorum yapan insanlarin yarisi kotu insan demek oluyor :)

simdiden beni isteyen sevgilimden daha yakısıklı bizden durumları daha iyi insanlar var demek cok komik, siz kendinizden daha zenginlerin arabasına binip evinde oturacaksınız ama erkek tarafı sizden daha dusuk olunca o sizinkine binince oturunca göze batıyor. neyse.. ama benim babam calısırken onun babası pavyonda paraları yiyordu simdi benim babamın arabasına binecek demeniz cok kücük hesaplar ve zavallıca bence. coook yanlıs.
ama eski konularınıza baktım da bu kisiyle evlenmemek icin milyon nedeniniz var, bence daha iyi adaylar varken neden bu kiside zorluyorsunuz, elle tutulur hicbir yanı yok ki. hayatınıza yazık olacak, üstelik egitim durumu da sizden dusuk yani ileride cok sıkıntı olur egitim maddi durum vs.

simdiden beni isteyen sevgilimden daha yakısıklı bizden durumları daha iyi insanlar var demek cok komik, siz kendinizden daha zenginlerin arabasına binip evinde oturacaksınız ama erkek tarafı sizden daha dusuk olunca o sizinkine binince oturunca göze batıyor. neyse.. ama benim babam calısırken onun babası pavyonda paraları yiyordu simdi benim babamın arabasına binecek demeniz cok kücük hesaplar ve zavallıca bence. coook yanlıs.
ama eski konularınıza baktım da bu kisiyle evlenmemek icin milyon nedeniniz var, bence daha iyi adaylar varken neden bu kiside zorluyorsunuz, elle tutulur hicbir yanı yok ki. hayatınıza yazık olacak, üstelik egitim durumu da sizden dusuk yani ileride cok sıkıntı olur egitim maddi durum vs.
O kadar cok sey varki aklim karisiyor bide kucuk hesaplaro benim aklima sokan annesiydi

başka biri derken kim?
2-3 ay önce açtığın konu değil mi?
Biz bi ara ayrildik bosluga dustum kotu oldum biriyle normal konusurken birden o konulari acti genel konustu yani benim adima degilde yani bosluga dusnce bi hataydi

Ciddi ciddi dalga geçtiğini dusunuyorum artik burdaki insanlarla.

Önce sevgilinden hamile kalmaktan şüphe ediyorsun, sonra o hayatindayken başkasına aşık oluyor ve işi pisiriyorsun. Yok banyoydu yok caycıydı.

Allah kimseyi işsiz güçsüz boş beleş yapmasın.
Umarım terkedilirsin.
Zira adama değil cüzdanına aşık olmuş halin var

e yettiniz ama saçma sapan konularınız var sizde bu beyin varken kimse sizi almaz o 27 yaşında dediginiz adamda sizi kandırıcak bu beyinle birde sevgilinizi aldatıyorsunuz vay be özgüvene bak

o adamda kandırmıştır seni 5 bin gelirim var kenarda 90 binim var diye sizde oltaya gelmişsiniz zaten adam seni evlenme vaadiyle kandırmaya çalışıyor sende zaten zengin olsunda ne olursa derdindesin ikinizinde birbiirnizden betersiniz

Yok bence bu sevgilisini aldattığı banyoda 45 dk yıkanan çakal bence
sevgilini aldatmışsın, ne iş?

Biz bi ara ayrildik bosluga dustum kotu oldum biriyle normal konusurken birden o konulari acti genel konustu yani benim adima degilde yani bosluga dusnce bi hataydi
nasıl bir boşluk ki evlilik planları, gebelik riski filan konuşulmuş.

tam da pavyoncu kp e denk gelin olursun.
hiç korkma.

Bu konu benim kotu biri oldugumu gostermiyim eger oyleyse buraya yorum yapan insanlarin yarisi kotu insan demek oluyor :)
Asla...ben fikrimi belirttim.siz dusenemememden dem vurdunuz.kibarca farkedin diye dusunemiyorum yazdim.hadsizce dusun o zaman dediniz.evet konu sizin ama kimlerin yorum yapacağını secme hakkinuz yok.ayrica konu acanlara dair tek cumlem de yok.para ve ask kiyaslamaniza bana verdiğiniz dusun dediginiz ornekleri secip mutsuz olanlarda var dedim.

nasıl bir boşluk ki evlilik planları, gebelik riski filan konuşulmuş.

tam da pavyoncu kp e denk gelin olursun.
hiç korkma.
O gebelik riskini suan olan sevgilim icin actim :) cok kotu bi animda 10 gunluk bi hataydi ve bundan sevgilimin haberi bile var o yuzren burda konusmanin bi anlamo yok

Asla...ben fikrimi belirttim.siz dusenemememden dem vurdunuz.kibarca farkedin diye dusunemiyorum yazdim.hadsizce dusun o zaman dediniz.evet konu sizin ama kimlerin yorum yapacağını secme hakkinuz yok.ayrica konu acanlara dair tek cumlem de yok.para ve ask kiyaslamaniza bana verdiğiniz dusun dediginiz ornekleri secip mutsuz olanlarda var dedim.
:) kusura bakmayin biraz boyle ani cikislar yapabiliyorum istemeden

Sevgilinizi aldattınız onun da haberi var bunlardan..? Bence siz evlenmeyi çıkarın aklınızdan.. Sağlıklı bir evlilik yaşayamazsınız bence.. Rahatınıza düşkünseniz az gelirle yaşayamazsınız..

Sevgilinizi aldattınız onun da haberi var bunlardan..? Bence siz evlenmeyi çıkarın aklınızdan.. Sağlıklı bir evlilik yaşayamazsınız bence.. Rahatınıza düşkünseniz az gelirle yaşayamazsınız..
Lutfen suanki seylere gore yorumlayin

4 sene üniversite okuduk. Memur olamadik. Lise mezunlarınım atanmasi çok çok zor. Siz rahatlığa, para sorununuzun olmamasına alışmışsınız. Maddi zorluklara göğüs gerebilecek misiniz ?
Bilemiyorum ya bana göre erkek maddi anlamda daha güçlü olmalı. En basiti düğün için bile sizim beklentileriniz hayalleriniz fazla olucak. Ailenizin çevresi de ona göredir. daha görkemli düğün istersiniz. Erkek tarafi bunu karşılayamayabilir. Düğün yapmak istemeyebilir. Para her şey değil ama çok şey.
Ailesinden dolayı kimsenin yargilanmasıni doğru bulmuyorum ama bence siz de bir süre sonra bir seyleri kaldıramayacaksınız gibi geliyor bana.

:) ben o konular yuzunden cok defa uzaklastirma aldim baskasiyla burayi ortak kullandigim icin
hep de öyle olur.
maldivler için para biriktiren de başka bir fakir arkadaşın olmalı.

iyi eğlenceler.

4 sene üniversite okuduk. Memur olamadik. Lise mezunlarınım atanmasi çok çok zor. Siz rahatlığa, para sorununuzun olmamasına alışmışsınız. Maddi zorluklara göğüs gerebilecek misiniz ?
Bilemiyorum ya bana göre erkek maddi anlamda daha güçlü olmalı. En basiti düğün için bile sizim beklentileriniz hayalleriniz fazla olucak. Ailenizin çevresi de ona göredir. daha görkemli düğün istersiniz. Erkek tarafi bunu karşılayamayabilir. Düğün yapmak istemeyebilir. Para her şey değil ama çok şey.
Ailesinden dolayı kimsenin yargilanmasıni doğru bulmuyorum ama bence siz de bir süre sonra bir seyleri kaldıramayacaksınız gibi geliyor bana.
Burada sirf boyle yazdigim icin beni paragoz cikarci yaptilar anlamiyorum acaba bizmi kotuyuz

Back