Aşk konusunda herkes yaşadigini bilirmiş, kimine sadece masallarda, kimine ise hayatin en buyuk gercegi.
Ve evet maddiyat konusunda ise haklisiniz, hickimse evinin ihtiyacini dahi karsilayamayan bos gezenin bos kalfasi bir tip istemez, cok dogru ki bende istemem. Ama eger okudu iseniz soz konusu olan meselede konu sahibesi sevgilisi hakkinda muhtemelen "memur" olacak diyor. Memurluk sizce issiz gucsuz serserilikmi? Konu sahibesi erkek arkadasina bildigin bu muameleyi yapiyor. sizde takdir edersinizki su forumdaki uylerin yuzde doksani eslerinin memur olmasi icin canini verirdi canini... Hadi memur olamadi girer bir ise calisir, zira konudaki tasvire gore sevgilisi oyle bos bir adam degil illaki calisir cabalar.
Fakat buna ragmen konu sahibesi yok babam zengin herseyi yapar ama ama damadin ailesi yapamaz, yok beni isteyenler hem yakisikli hem zengin gibi biseyler soyluyor, sizce bu dogrumu?
Benim itirazım buna. Bu yuzden diyorum ayrilda o cocugun basini yakma diye.
Madem elin oglunu sevgilisi ile kiyas ediyor ve elin oglunu ustun goruyor ise biraksin adamcagizi, elbet Allah o adami oldugu gibi sevecek birisini karsinina cikarir.
Hayir yani hicbir sebep olmasa dahi isterse yine ayrilir ozgur iradesidir. Fakat eln oglunu sevgilisi ile kiyas etmesi be demek? Soyleyin eger sevgiliniz sizi baska kizlarla boyle kiyas etse siz kabul edermiydiniz boyle biseyi??