- 12 Aralık 2019
- 17.478
- 54.146
- 598
- Konu Sahibi Mevsim hep bahar
-
AsdfsagahshfffBen Eylül koyacam
Amaaan olsuunİnan öyle kararsız kaldım ki ,geçen gün arkadaşlar sordu bir de annemin komşusu teyze sordu dedim Eylül düşünüyoruz kaldırıp ayrı ayrı ortamlarda bunlar niye Eylül'de mi doguyo diye söylediler bozuldum açıkçasıkızım seninki gibi Aralık başı doğacak.kiza dayatacaklar Eylül'de mi doğdun diye
Liya öneririmAlya ,
Aysima ,
Mina,
Rüya ,
Eylül,
Simay
Arkadaşlar merhaba , kız bebek isimleri içinde sizce hangisi daha güzel yahut onerebileceginiz başka isimler var mıdır ?,
Teşekkür ederim şimdiden
Doğa da çok güzel aslındaListeden Duru’yu sectim. Onlarin disinda kizim olsa Lidya veya Doğa koymak isterdim
Anlamı da sabredilen demekLiya öneririm
LiyaAnlamı da sabredilen demek
Liya'nın gerçek anlamı bu değil.Anlamı da sabredilen demek
Kesinlikle öyle . Öğretmen olan arkadaşlarıma sordum ,sınıfta çocuklar arasında elbet duymussundur diye dalga geçip gecmediklerini . Rüya da çok aradayim yıllarca o hayalle bekledik,umut ettik ama anlamı biraz kötü cikabilir . Eylül ile duru en yakını çok haklısınızŞimdi şöyle listenizdeki isimlerin hepsi güzel aslında ama isim olarak koymaya gelince iş değişiyor bence isim ilk söylenildiğinde anlaşılmalı Söylenimi zor olmamalı mesela listenizdeki alya ve mina anlamları güzel söylenimi zor isimler arkadaşlarımın çocukların adları ve onları yorumları buarada oradan biliyorum bu durumu mesela alya bikere ayla ile çok karışıyor herkes a harfini incelterek söylemiyor Al ya gibi kaba söyleyebiliyor yani ilk seferde anlaşılmayan isim dediğim gibi alya arya ayla karışabiliyor
Mina da yine söylenimi miğna şeklinde ama herkes mina diyince mine gibi çıkıyor mina mira mila bu isimlerle de çok sık karışıyor N harfini sürekli vurgulaması lazım bir de ekşi sözlükte okumuştum mina koyayım gibi argo söylemi akla getiriyor diye yazınca birisi direk silmiştim özellikle kız isminde dalgaya müsait müstehcenliği çağrıştıran isimleri direk elerim
Bir de benim için en önemli olan ileride büyüdüğünde avukat doktor vb olduğunda ismin bu hitaplara uygun olup hoş gelmesini ismin anlamından sonra en dikkat ettiğim şeydir
Rüya da söylemi güzel anlamı biraz soru işaretli bir isim Mesela yazdıklarınız içinde Eylül ve Duruyu beğendim duru anlamından dolayı bir adım önde benim için
Liya'nın gerçek anlamı bu değil.
Iyi araştırmanızı tavsiye ederim. Kulağa hoş geliyor ama pek bir anlamı yok.
Ekran resmini dahi çektim keske sizde yorumlarınızı önce araştırıp sonra yapsanız.Liya'nın gerçek anlamı bu değil.
Iyi araştırmanızı tavsiye ederim. Kulağa hoş geliyor ama pek bir anlamı yok.
Canım rüya yi ben de düşünüyorum o yüzden soruyorum .Rüya nin ne gibi bir kötü anlamı var ?Ben de anlama çok önem veriyorum .Rüya bana hep guzel şeyler çağrıştırıyor ."Rüya gibi" diye bir tanım var mesela.Kesinlikle öyle . Öğretmen olan arkadaşlarıma sordum ,sınıfta çocuklar arasında elbet duymussundur diye dalga geçip gecmediklerini . Rüya da çok aradayim yıllarca o hayalle bekledik,umut ettik ama anlamı biraz kötü cikabilir . Eylül ile duru en yakını çok haklısınız
Kuzum bende inan öyle düşünüyorum ama rüya alemi filan hani kötü rüyalar da oluyor ya hayatı bir iyi bir kötü gitmesin ,isminden ötürü çekmesin diye . Bende yoksa düşünüyorum ama şuan Duru yu çok ankette seçmişler babasına bile dedim o da dedi olabilirCanım rüya yi ben de düşünüyorum o yüzden soruyorum .Rüya nin ne gibi bir kötü anlamı var ?Ben de anlama çok önem veriyorum .Rüya bana hep guzel şeyler çağrıştırıyor ."Rüya gibi" diye bir tanım var mesela.
Yaaa öyle düşününce evet haklısınız .Ben de çok irdeliyorum .Anlamı çok önemli .Duru ben de çok istiyorum .Benim de eşim cok sıcak bakmıyor bu isme .Birkaç kişiye söyledim Duru deyince aklımıza sabun geliyor diyorlar .Ben çok takılmiyorum çünkü bana temizliği,saflığı ,güzelliği çağrıştırıyor .İlk kızımın adı İpek .Bir de inci yi düşünüyorum ama onu da inci sözlük ,inci akü ,bir de takı olarak inci varya .O yüzden suphedeyimKuzum bende inan öyle düşünüyorum ama rüya alemi filan hani kötü rüyalar da oluyor ya hayatı bir iyi bir kötü gitmesin ,isminden ötürü çekmesin diye . Bende yoksa düşünüyorum ama şuan Duru yu çok ankette seçmişler babasına bile dedim o da dedi olabilirinan çok kararsızım Rüya, Duru, Eylül de .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?