- 8 Mart 2020
- 6.981
- 15.848
- 198
- Konu Sahibi Mevsim hep bahar
-
Eylül Ece güzelmiş ..kocam tutturdu Eylül olsun diye bunu ben koyayım diğeri doğunca sen koy diye ama bu güzel çok teşekkür ederimBenim 9 aylik kızım adı Eylül Eceyani ben Eylül e oy verdim.
Benim kızım olursa hep ecrin minel olcaktıı benim isim bile belli erkektedede belli ama nasibim olsa keşkeTeşekkür ederim canımaklınıza gelen isim varsa alabilirim
Eylül Ece güzelmiş ..kocam tutturdu Eylül olsun diye bunu ben koyayım diğeri doğunca sen koy diye ama bu güzel çok teşekkür
İnşallah o günler de gelir Allah'ın izni ile. Benimki de bir mucize ile Rabbimin yardımıyla gerçekleşti halen gözlerim dolarak ağladığım anlar olur . Dilerim Rabbim bu yolda isteyen ,dileyen bekleyip sabreden herkese nasip eder . İçinde de seniBenim kızım olursa hep ecrin minel olcaktıı benim isim bile belli erkektedede belli ama nasibim olsa keşkeistersen o ikisinden biride olabilir
Canıım benimm ne güzell dedin benide duygulandırdın çok güzel bi kalbin var seniiinn öpüyorum o güzell kalbinden insaallahh hepimizin amiinnnİnşallah o günler de gelir Allah'ın izni ile. Benimki de bir mucize ile Rabbimin yardımıyla gerçekleşti halen gözlerim dolarak ağladığım anlar olur . Dilerim Rabbim bu yolda isteyen ,dileyen bekleyip sabreden herkese nasip eder . İçinde de senigüzel ve hep umutlu bak ,bu yolda nasip önemli ve gayreti sakın bırakma inşallah
Seni ve bu arzu ile bekleyenleri en iyi anlayanlardanım o yüzden hep duamdasınizCanıım benimm ne güzell dedin benide duygulandırdın çok güzel bi kalbin var seniiinn öpüyorum o güzell kalbinden insaallahh hepimizin amiinnn
Nehir çok güzel .Ben aylin ismini koyacam insallah begendigim isimler de beril inci nisa nehir ela
İkra da çok güzel .karar veremiyorum sizce ikra nasıl bir isim koyan varmı ? 26 haftalık hamileyim isim bakıyoruz eşimle ikra ismini beğendik gibi ama kararsızım çocuk ismini taşıyo deniyor ya koyan varmı aceba
Sağlıkla kavuşun bebeğinizeAlya ,
Aysima ,
Mina,
Rüya ,
Eylül,
Simay
Arkadaşlar merhaba , kız bebek isimleri içinde sizce hangisi daha güzel yahut onerebileceginiz başka isimler var mıdır ?,
Teşekkür ederim şimdiden
Ayris'in kumsala yansıyan ay ışığı anlamına geldiğini sanmıyorum.Merhaba 25 haftalık gebeyim ve eşimle hoşumuza giden isme aileler beğenmedi 2 isim arasında gidip geliyoruz. AYRİS,ASEL Ayris kumsala yansıyan ay ışığı demek; Asel bal demek. Ayris ismiyle ilgili bilgisi olan var mı acaba
Ayris çok zor bir isim .Çocuğunuz ömür boyu zorluk çeker bu isimle.Birkac kez tekrar etmesi,kodlaması gerekecek .Yanlış yazılacak,yanlış anlanacak çoğunlukla büyük ihtimal .Asel daha iyi .Merhaba 25 haftalık gebeyim ve eşimle hoşumuza giden isme aileler beğenmedi 2 isim arasında gidip geliyoruz. AYRİS,ASEL Ayris kumsala yansıyan ay ışığı demek; Asel bal demek. Ayris ismiyle ilgili bilgisi olan var mı acaba
Merhaba 25 haftalık gebeyim ve eşimle hoşumuza giden isme aileler beğenmedi 2 isim arasında gidip geliyoruz. AYRİS,ASEL Ayris kumsala yansıyan ay ışığı demek; Asel bal demek. Ayris ismiyle ilgili bilgisi olan var mı asel
Duan tutuldu doğurdum ve kızım 4buçuk aylık olduSeni ve bu arzu ile bekleyenleri en iyi anlayanlardanım o yüzden hep duamdasınizgüzel kardeşim inşallah seninde bu günlerin nasip olacaktir
Biliyorum kuzum hatta yazmıştım sana Allah'ım bağışlasın siziDuan tutuldu doğurdum ve kızım 4buçuk aylık oldu
Tesadüfen gordüm cano burda bildirimini kaçırmısım yoksa mutlaka vermiştim cvpBiliyorum kuzum hatta yazmıştım sana Allah'ım bağışlasın siziiyi misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?