- 8 Mart 2020
- 6.981
- 15.848
- 198
- Konu Sahibi Mevsim hep bahar
-
Düzenledim şimdiAnket olmamış o yüzden yorum yapayım.
Rüya çok naif bir isim ❤ Fazla bulunmuyor üstelik.
Eylül, Alya, Mina gibi moda isimlerini beğenmiyorum pek.
Evet Rüya çok güzelDüzenledim şimdiçok teşekkür ederim. Rüya değil mi çok güzel . İlk istediğim hep Rüya idi ama eşimle bir türlü karar veremiyoruz
Canım benim çok teşekkür ederimAlya ve mina bence çok güzel modadan ziyade anlamları güzel
Ben rana ismini çok severdim yakın birbirine
Baharcim kızıni sağlıkla kucağına al tatlım
Evet ikisi de çok güzelBen aden ve Ahsen isimlerini çok seviyorum. Aden cennet bahçesi, Ahsen de en güzel demek. BeniM kızım olursa bu iki isimden birini düşüneceğim inşallah.
Bende onunla hep Rüya diye hayal ettim ve ettik şimdi Rüya ya çok sıcak bakmıyor ve üzülüyorum2015 yılından beri eşimle sevgiliyken ilerde kızımız olursa ismi Alya Güneş olucak diye hayal kurardıkşimdi cinsiyeti bekliyorum kızım olursa ismi hazır Alya ismi çok güzel. Evet son zamanların moda ismi ama olsun anlamı çok güzel
Amin canımEvet ikisi de çok güzelAhsen diye arkadaşım var cocukkende ismini çok severdim ve aklımda idi bu da eşime yoneltince maalesef yüz eksitmesi bile yetiyor isimden sogumama . Rabbim gönlüne göre versin canım inşallah istediğin gibi ismini koyarsın
Valla takmış Eylül e , geçen arkadaşlarıma diyorum diyorlar ki niye Eylül de mi doğacakBir de ben şubatta, ağustosta doğmuş çocuklara Eylül, nisan gibi isimlerin konmasını çok anlamsız buluyorum.tabii eşle tanışma, evlenme ne bileyim çocuğa hamile kalma Eylül nisan olur, yani bi anlamı olur o ayların o zaman düşünülebilir.
Canımsın çok teşekkür ederim önerin içindeListede sadece Rüya yi begendim .Diger isimlerden cok var.Ben son zamanlarda neden bilmiyorum Reyyan adini begenmeye basladim .Anlamini bile bilmiyorum ústelik :) Kulagima hos geliyor.Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah.
Ben Eylül koyacamBir de ben şubatta, ağustosta doğmuş çocuklara Eylül, nisan gibi isimlerin konmasını çok anlamsız buluyorum.tabii eşle tanışma, evlenme ne bileyim çocuğa hamile kalma Eylül nisan olur, yani bi anlamı olur o ayların o zaman düşünülebilir.
İnan öyle kararsız kaldım ki ,geçen gün arkadaşlar sordu bir de annemin komşusu teyze sordu dedim Eylül düşünüyoruz kaldırıp ayrı ayrı ortamlarda bunlar niye Eylül'de mi doguyo diye söylediler bozuldum açıkçasıEylül'e oy verdim. Sen de Eylül koy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?