• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız bebek isimleri öneri ?🙏🏻 Ve anket

Kız bebek isimleri içinde sizce hangisi daha güzel ?

• Ankete Katılan
    103
Benim kızım olursa hep ecrin minel olcaktıı benim isim bile belli erkektedede belli ama nasibim olsa keşke 😊😊 istersen o ikisinden biride olabilir
İnşallah o günler de gelir Allah'ın izni ile. Benimki de bir mucize ile Rabbimin yardımıyla gerçekleşti halen gözlerim dolarak ağladığım anlar olur . Dilerim Rabbim bu yolda isteyen ,dileyen bekleyip sabreden herkese nasip eder . İçinde de seni ♥️ güzel ve hep umutlu bak ,bu yolda nasip önemli ve gayreti sakın bırakma inşallah 🥰🤲🏻

• Muhteşem
Reactions: Jou
İnşallah o günler de gelir Allah'ın izni ile. Benimki de bir mucize ile Rabbimin yardımıyla gerçekleşti halen gözlerim dolarak ağladığım anlar olur . Dilerim Rabbim bu yolda isteyen ,dileyen bekleyip sabreden herkese nasip eder . İçinde de seni ♥️ güzel ve hep umutlu bak ,bu yolda nasip önemli ve gayreti sakın bırakma inşallah 🥰🤲🏻
Canıım benimm ne güzell dedin benide duygulandırdın çok güzel bi kalbin var seniiinn öpüyorum o güzell kalbinden insaallahh hepimizin amiinnn 🤲🤲

karar veremiyorum sizce ikra nasıl bir isim koyan varmı ? 26 haftalık hamileyim isim bakıyoruz eşimle ikra ismini beğendik gibi ama kararsızım çocuk ismini taşıyo deniyor ya koyan varmı aceba

Alya ,
Aysima ,
Mina,
Rüya ,
Eylül,
Simay
Arkadaşlar merhaba , kız bebek isimleri içinde sizce hangisi daha güzel yahut onerebileceginiz başka isimler var mıdır ? 🥰,
Teşekkür ederim şimdiden ♥️
Sağlıkla kavuşun bebeğinize🤲 ankettr duru önde çokta hoş bir isim fakat bu ara Eylül duru çok konuyor. Çevrenizde varmı oda önemli tabi ben oyumu aysima ya verdim

Merhaba 25 haftalık gebeyim ve eşimle hoşumuza giden isme aileler beğenmedi 2 isim arasında gidip geliyoruz. AYRİS,ASEL Ayris kumsala yansıyan ay ışığı demek; Asel bal demek. Ayris ismiyle ilgili bilgisi olan var mı acaba

Merhaba 25 haftalık gebeyim ve eşimle hoşumuza giden isme aileler beğenmedi 2 isim arasında gidip geliyoruz. AYRİS,ASEL Ayris kumsala yansıyan ay ışığı demek; Asel bal demek. Ayris ismiyle ilgili bilgisi olan var mı acaba
Ayris'in kumsala yansıyan ay ışığı anlamına geldiğini sanmıyorum.
Ris bu durumda kumsal anlamına gelmek zorunda, ama hangi dilde? Bence uyduruk anlamlı isimlerden Ayris...

Ayris çok zor bir isim .Çocuğunuz ömür boyu zorluk çeker bu isimle.Birkac kez tekrar etmesi,kodlaması gerekecek .Yanlış yazılacak,yanlış anlanacak çoğunlukla büyük ihtimal .Asel daha iyi .

Back