- 19 Mart 2007
- 1.429
- 1.389
- 658
- Konu Sahibi Mevsim hep bahar
-
Rüya bence olumlu bir havası ve anlamı olan bir isim.Kuzum bende inan öyle düşünüyorum ama rüya alemi filan hani kötü rüyalar da oluyor ya hayatı bir iyi bir kötü gitmesin ,isminden ötürü çekmesin diye . Bende yoksa düşünüyorum ama şuan Duru yu çok ankette seçmişler babasına bile dedim o da dedi olabilirinan çok kararsızım Rüya, Duru, Eylül de .
Ooo sende inci aküyü bile hatirlamissın , akü adına inci koyanda suç bizim değil kiYaaa öyle düşününce evet haklısınız .Ben de çok irdeliyorum .Anlamı çok önemli .Duru ben de çok istiyorum .Benim de eşim cok sıcak bakmıyor bu isme .Birkaç kişiye söyledim Duru deyince aklımıza sabun geliyor diyorlar .Ben çok takılmiyorum çünkü bana temizliği,saflığı ,güzelliği çağrıştırıyor .İlk kızımın adı İpek .Bir de inci yi düşünüyorum ama onu da inci sözlük ,inci akü ,bir de takı olarak inci varya .O yüzden suphedeyimÖykü de çok mu hayalperest olur diyorum .Evet bu olsun dediğim bir isim yok ama Duru benim için de önde gidiyor .
Ya ne bileyim su gibi olan isimler mesela deli gibi çağlayan , bir an durgunsa diğer an hareketli çılgın gibi olabiliyor yahut ağlamaklı çünkü kendi ismimden ötürü annem bile derRüya bence olumlu bir havası ve anlamı olan bir isim.
Benim de aklıma direkt rüya gibi tanımı geldi
Çok teşekkür ederim canımAlya ve Mina çok guzel naif ama bide İpek ismini düşünün
Duru sade, hoş, naif bir isim.Ya ne bileyim su gibi olan isimler mesela deli gibi çağlayan , bir an durgunsa diğer an hareketli çılgın gibi olabiliyor yahut ağlamaklı çünkü kendi ismimden ötürü annem bile derhani o yüzden Duru sizce nasıl ?
Merhaba sizi yorumlardan hatırlıyorum bir anketinizde kız olursa ismi belli oldu rüya demiştiniz yanlış hatırlamıyorsam vaz mı geçtinizCinsiyet daha belli olmadı ama kız olursa benim seceneklerim ;
Duru
Rüya
İnci
Öykü
Merhaba sizi yorumlardan hatırlıyorum bir anketinizde kız olursa ismi belli oldu rüya demiştiniz yanlış hatırlamıyorsam vazmıgeçtinizCinsiyet daha belli olmadı ama kız olursa benim seceneklerim ;
Duru
Rüya
İnci
Öykü
Adınız neydi sakıncası yoksa merak ettim su ile ilgili isimler bende tam tersi gücü bereketi çağrıştırıyorYa ne bileyim su gibi olan isimler mesela deli gibi çağlayan , bir an durgunsa diğer an hareketli çılgın gibi olabiliyor yahut ağlamaklı çünkü kendi ismimden ötürü annem bile derhani o yüzden Duru sizce nasıl ?
Evet Rüya dan vazgeçtik ama halen içimde Rüya da var .Merhaba sizi yorumlardan hatırlıyorum bir anketinizde kız olursa ismi belli oldu rüya demiştiniz yanlış hatırlamıyorsam vazmıgeçtiniz
Merhaba .Evet doğru hatirlamissiniz.Ruya seçenekler arasında ama daha anlamlı ,tınısı daha hoş bir isim bulabilir miyim diye yine de bakıyorum .İnci de hep var aklımda kızımın ismine uyumlu .Bir de Duru var.Merhaba sizi yorumlardan hatırlıyorum bir anketinizde kız olursa ismi belli oldu rüya demiştiniz yanlış hatırlamıyorsam vazmıgeçtiniz
Merhaba .Evet doğru hatirlamissiniz.Ruya seçenekler arasında ama daha anlamlı ,tınısı daha hoş bir isim bulabilir miyim diye yine de bakıyorum .İnci de hep var aklımda kızımın ismine uyumlu .Bir de Duru var.
Eğer ikisi arasındaysanız kesinlikle inci durudan daha anlamlı daha asil bir isimMerhaba .Evet doğru hatirlamissiniz.Ruya seçenekler arasında ama daha anlamlı ,tınısı daha hoş bir isim bulabilir miyim diye yine de bakıyorum .İnci de hep var aklımda kızımın ismine uyumlu .Bir de Duru var.
Görüşünüz için çok teşekkür ederim.Eğer ikisi arasındaysanız kesinlikle inci durudan daha anlamlı daha asil bir isim
Ben daha önce anket açmıştım canım .Sonucunda da rüya ya karar vermiştim .Arkadaş onu hatırlayıp yazmış banaSanki onu bana mı yazmıştı arkadaş ,yoksa ben mi yanlış anladım yahut ikimizde aynı şeyi aynı zamanda yazıp düşünmüsüz canım
Anladım canımBen daha önce anket açmıştım canım .Sonucunda da rüya ya karar vermiştim .Arkadaş onu hatırlayıp yazmış bana
Ya ben de ilk kizimda öyle olmuştum .Bunda daha kolay olacak gibi .9.ayda karar vermiştim artık isim listelerini taramaktan gözlerim yorulmuştu .Koyduğum ismi benimsemem de 6 ay sürdüAnladım canımRüya da çok güzel bende halen kararsızım valla böyle giderse doğumda konacak ismi
Bizim belli ki doğuma dek bir sonuca varamayacazYa ben de ilk kizimda öyle olmuştum .Bunda daha kolay olacak gibi .9.ayda karar vermiştim artık isim listelerini taramaktan gözlerim yorulmuştu .Koyduğum ismi benimsemem de 6 ay sürdüŞimdi iyiki bu ismi koymuşum diyorum .Kızıma çok yakışıyor .Herkes çok beğeniyor .Bulursun sen de er ya da gec begenecegin bir isim canım .
Teşekkür ederim canımAnketine göre aysima digerleri artık çok var koyan birazdaha değişik bir isim olabilir
Benim 9 aylik kızım adı Eylül EceAlya ,
Aysima ,
Mina,
Rüya ,
Eylül,
Simay
Arkadaşlar merhaba , kız bebek isimleri içinde sizce hangisi daha güzel yahut onerebileceginiz başka isimler var mıdır ?,
Teşekkür ederim şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?