• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız bebek isimleri öneri ?🙏🏻 Ve anket

Kız bebek isimleri içinde sizce hangisi daha güzel ?

• Ankete Katılan
    103
Kuzum bende inan öyle düşünüyorum ama rüya alemi filan hani kötü rüyalar da oluyor ya hayatı bir iyi bir kötü gitmesin ,isminden ötürü çekmesin diye . Bende yoksa düşünüyorum ama şuan Duru yu çok ankette seçmişler babasına bile dedim o da dedi olabilir 🥰 inan çok kararsızım Rüya, Duru, Eylül de .
Rüya bence olumlu bir havası ve anlamı olan bir isim.
Benim de aklıma direkt rüya gibi tanımı geldi 🥰

Yaaa öyle düşününce evet haklısınız .Ben de çok irdeliyorum .Anlamı çok önemli .Duru ben de çok istiyorum .Benim de eşim cok sıcak bakmıyor bu isme .Birkaç kişiye söyledim Duru deyince aklımıza sabun geliyor diyorlar .Ben çok takılmiyorum çünkü bana temizliği,saflığı ,güzelliği çağrıştırıyor .İlk kızımın adı İpek .Bir de inci yi düşünüyorum ama onu da inci sözlük ,inci akü ,bir de takı olarak inci varya .O yüzden suphedeyim😂😂Öykü de çok mu hayalperest olur diyorum .Evet bu olsun dediğim bir isim yok ama Duru benim için de önde gidiyor .
Ooo sende inci aküyü bile hatirlamissın , akü adına inci koyanda suç bizim değil ki 😁😁 Duru valla şuan benimde buradaki arklar sayesinde içime.sindi cindeen dupduru ,temiz ,güzel ,naiflik ... harikulade

Rüya bence olumlu bir havası ve anlamı olan bir isim.
Benim de aklıma direkt rüya gibi tanımı geldi 🥰
Ya ne bileyim su gibi olan isimler mesela deli gibi çağlayan , bir an durgunsa diğer an hareketli çılgın gibi olabiliyor yahut ağlamaklı çünkü kendi ismimden ötürü annem bile der 🥰 hani o yüzden Duru sizce nasıl ?

Ya ne bileyim su gibi olan isimler mesela deli gibi çağlayan , bir an durgunsa diğer an hareketli çılgın gibi olabiliyor yahut ağlamaklı çünkü kendi ismimden ötürü annem bile der 🥰 hani o yüzden Duru sizce nasıl ?
Adınız neydi sakıncası yoksa merak ettim su ile ilgili isimler bende tam tersi gücü bereketi çağrıştırıyor

Merhaba sizi yorumlardan hatırlıyorum bir anketinizde kız olursa ismi belli oldu rüya demiştiniz yanlış hatırlamıyorsam vazmıgeçtiniz
Merhaba .Evet doğru hatirlamissiniz.Ruya seçenekler arasında ama daha anlamlı ,tınısı daha hoş bir isim bulabilir miyim diye yine de bakıyorum .İnci de hep var aklımda kızımın ismine uyumlu .Bir de Duru var.

Merhaba .Evet doğru hatirlamissiniz.Ruya seçenekler arasında ama daha anlamlı ,tınısı daha hoş bir isim bulabilir miyim diye yine de bakıyorum .İnci de hep var aklımda kızımın ismine uyumlu .Bir de Duru var.
😁😁 Sanki onu bana mı yazmıştı arkadaş ,yoksa ben mi yanlış anladım 🤷🏻‍♀️ yahut ikimizde aynı şeyi aynı zamanda yazıp düşünmüsüz canım

Eğer ikisi arasındaysanız kesinlikle inci durudan daha anlamlı daha asil bir isim

Anladım canım 🥰 Rüya da çok güzel bende halen kararsızım valla böyle giderse doğumda konacak ismi
Ya ben de ilk kizimda öyle olmuştum .Bunda daha kolay olacak gibi .9.ayda karar vermiştim artık isim listelerini taramaktan gözlerim yorulmuştu .Koyduğum ismi benimsemem de 6 ay sürdü 😂😂Şimdi iyiki bu ismi koymuşum diyorum .Kızıma çok yakışıyor .Herkes çok beğeniyor .Bulursun sen de er ya da gec begenecegin bir isim canım .🙂

Ya ben de ilk kizimda öyle olmuştum .Bunda daha kolay olacak gibi .9.ayda karar vermiştim artık isim listelerini taramaktan gözlerim yorulmuştu .Koyduğum ismi benimsemem de 6 ay sürdü 😂😂Şimdi iyiki bu ismi koymuşum diyorum .Kızıma çok yakışıyor .Herkes çok beğeniyor .Bulursun sen de er ya da gec begenecegin bir isim canım .🙂
Bizim belli ki doğuma dek bir sonuca varamayacaz 😁 çünkü hiç ortak olduğumuz bir isim yok ve belli başlı değil .

Alya ,
Aysima ,
Mina,
Rüya ,
Eylül,
Simay
Arkadaşlar merhaba , kız bebek isimleri içinde sizce hangisi daha güzel yahut onerebileceginiz başka isimler var mıdır ? 🥰,
Teşekkür ederim şimdiden ♥️
Benim 9 aylik kızım adı Eylül Ece🤗 yani ben Eylül e oy verdim.

Back