- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.143
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
Evet cnm bende 14. Gun yumurtluyorum. 12. Gun kesicem iliskiyi.Benim nerdeyse hiç belirtim yoktu.üşüyordum ve aşırı bi gaz hali vardı o kadar, ki bunlar da herhangi bir zaman da olabilecek şeylerBenim yumurtlamanın en başında ilişki oldu. tam yumurtlama gününde ilişki olunca erkek olma olasılığı daha yüksek oluyormuş... hamileliğimin ilk haftalarında da sağ tarafımda batma oluyordu. Genelde ekşi şeyleri aşerdim. hatta tatlı görmek istemiyordum
Her kezin farklı olur bende büyük kızıma hamileyken tatlı komasına gırmiştim tatlısız günüm gecmezdi.yüzümdede hiç lekelenme olmamıştı.Huuhuuu
Rabbim saglikla kavustursun cnm. Benim iki oglum var birinde tursu meyve yedim. Digerinde borek dondurma yedim. İkisinde de 14. Haftaya kadar bulantilarim sabah kusmalarim oldu. Hatta 14. Haftaya kadar hayattan kopuktum. Cok koku aliyordum. Her koku da midemi bulandiriyordu. Sonrasi cook keyifliydi top yutmus bir karin vardi. Leke 2. Oglumda oldu 1. De olmadi. İkisi de guzellestirdi.Bende sivilceler çoğaldı yüzümde ve fazla tatlı yemeye başladım. Erkek evladım olmadığı için bilmiyorum arasındaki farkı ama şunu diyebilirim ki kız olunca daha zor geçiyor sanırım gebelik çevremde erkek olanlara bakınca. Bende zorlandım bulantı çok oldu kusma oldu iştahsızlık oldu erkekler daha rahattı sanki. Bir de göbeğim çok çıkmadı onlara bakılırsa. Daha top ve daha küçük duruyor. 30 haftalık gebeyim şu an.
Tesekkurler bilgi icin..Her kezin farklı olur bende büyük kızıma hamileyken tatlı komasına gırmiştim tatlısız günüm gecmezdi.yüzümdede hiç lekelenme olmamıştı.
Ama beimde kızım olacak.Deli gibi tatlı tüketiyorum:) Birde çevremde babam dahi herkes çok güzelleştiğimi söylüyor.Hatta erkek bebekmi bekliyorsun diye soran çok.Ama bebişim kız:)kız annenin güzelliğini alırmış derler benimde yüzümde sivilceler ufak tefek çiller oldu bir de tatlıyı sevmeme rağmen hiç yiyemedim içimi baydı hep ekşi tuzlu şeyler yiyorum bu ara limona taktım mayhoş mayhoş hoşuma gidiyor ye ekşiyi doğur ayşeyi demişler dimi
Sürekli turşu aşerdim. Göğüs uçlarım aşırı hassaslaştı. İştahsızlık çok oldu ilk zamanlar. Karnım çok erken çıktı hemen belli oldu.Merhaba arkadaslar. Kiziniza hamileyken hamile kaldiginiz andan itibarek nasil belirtiler yasadiniz? Kizimiz olsun grubumda bilgilerinize ihtiyacim var.
Simdiden coook tesekkur ederim.
Ama beimde kızım olacak.Deli gibi tatlı tüketiyorum:) Birde çevremde babam dahi herkes çok güzelleştiğimi söylüyor.Hatta erkek bebekmi bekliyorsun diye soran çok.Ama bebişim kız:)
Canim iliski ne zmn oldu senin? Benim 12. Gunun gecesi iliski oldu 14. Gun aksami pic oldu gecen ay. Bu aksam da 12. Gun iliski olsa mi acaba?Hiçbir belirtim olmadı çok rahat bir hamilelik geçiriyorum (maşallah) kızım başından beri hep sağ tarafta duruyor sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?