• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiz bebegi olanlar/olacaklar bakabilir misiniz?

Hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almsayı da nasip etsin. Ben kızımda kasık ağrısı daha çok çektim,bulantılarım sanki daha fazlaydı ve dondurma,meyve,tatlı aşerirdim hatta öyle ki şuanda tatlı hiç sevmem. Gören herkes güzelleştiğimi söylerdi ama tabi bu tür şeyler belli olmuyor. Bir arkadaşımın bütün belirtileri kız olmasına rağmen oğlu oldu hatta çok şaşırmıştı çünkü kız olduğuna emindi nerdeyse. Ama nub ve keseye göre tahminlerin doğru çıktığı çok oldu.
kızda kasık erkekte bel bağ ağrısı oluyor. ben iki oğlumda bel ve baş ağrısı çok çekti. tabi bu karnımdakinin kız olduğu anlamına gelmiyor. zaten bebeğinize hamileyseniz cinsiyeti çok takmıyorsunuz. şu anda eşimde bende hiç cinsiyet konuşmuyoruz önceliğimiz sağlıklı hayırlı bir evlat olması. sadece farklı belirtiler çekiyorum. mesela bahjratlı şeyler çok hoşuma gidiyor. çiğköfte sucuk gibi. tabi belli olmaz Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin.

kızda kasık erkekte bel bağ ağrısı oluyor. ben iki oğlumda bel ve baş ağrısı çok çekti. tabi bu karnımdakinin kız olduğu anlamına gelmiyor. zaten bebeğinize hamileyseniz cinsiyeti çok takmıyorsunuz. şu anda eşimde bende hiç cinsiyet konuşmuyoruz önceliğimiz sağlıklı hayırlı bir evlat olması. sadece farklı belirtiler çekiyorum. mesela bahjratlı şeyler çok hoşuma gidiyor. çiğköfte sucuk gibi. tabi belli olmaz Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin.
Evet hamileyken en çok sağlıklı olmasını ister insan çok da farketmiyor. Oğlumda ben de çok bel ağrısı çekmiştim,herkesin bünyesi farklı tabi belli olmuyor. Ben de 3.gebelik düşünüyorum kızımın veya oğlumun bir tane de hemcins kardeşi olsun istiyorum ama bakalım sezeryan faktörü beni biraz korkutuyor fakat 4-5 olanları gördükçe cesaretleniyorum sanki. Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin isteyen herkese.

peki kız annişkoları bir sorun daha. benim iki oğlumda da karnımda siyah çizgi oluştu sizde de oldumu?

merhaba annişkolar. çok şükür ki hamileyim. pazartesi kesemizi görmeye gideceğiz. çok şükür hiç hamile gibi hiisetmiyorum arada ufak kasık ağrılarım batmalarım dışında bişrey yok. iştahım kapandı. dondurma çok seviyorum birde çay seviyorum. normalde kahvaltıda süt içen çay içmeyen ben, şimid 3/4 bardak çiyorum. hatta arada canım istiyorum gene demliyorum. keyifsizliğim baş ağrım bel ağrım yok. normal zamanda bile bel ağrım olur spinalden dolayı o bile kalmadı. normalde ellerimin üstü hep kurudur çok deterjanla oynarım ama hamile kaldığımı bilmeden daha ellerimin üzerindeki kuruluk gitti resmen kremli gibi parlak duruyorlar. alın bölgemde mini mini kırmızı olmayan kabarcık sivilceler mevcut. bir de ilk bata 6 gün kala burnuma karpuz kokusu geldi resmen evde de karpuz yoktu. hala karpuz yemedim aklımda ama daha sezonunda miss kokulu içi mis ballı karpuzdan yemek istiyorum. kkarbonat testinde köpürcük olmadı. birde göbeğimden yüzük testinde kız çıktı. büyük oğlum 8 yaşında onların hislerine çok güvenirim. kardeşine hamileyken kız olsun mu derdim hayır erkek derdi o zaman 5 yaşındaydı. o da kız olduğunu düşünüyor. erkek belki diyorum hayır ben kız olduğunu düşünüyorum diyor. brde rüyamda bir bebek gördüm kız gibiydi çok tatıydı organ yeri dümdüzdü . hatta o gun dua okuyup namazdan sonra abdestli yattım rüyamda dedim ki tüh cinsiyeti görünmüyor dedim dümdüzdü çıkıntı yoktu. Rabbim gönlümdekini biliyor inşAllah sağlıklı saliha bir kız evladım olur. ama erkek de olsa başımın tacı.
cnm kız istiyorsun sanırım Rabbim gönlüne göre versin

Oğlumdan farklı olarak kızımda bulantılarım 4. Hafta başladı.. oğlumda hiç kusmamıştım kızımda bikaç defa kustum ve bulantılarım daha uzun sürdü..

Canım benim çok bi belirtim olmadı ama adetim biyer bitmez birliktelik oldu ve devamlı dikkat etmedim yani kaç gün yada gün aşırı falan takmadım hiç ve sırt ağrısı çok fazla çekiyorum bellerimde öyle hep ekşi ve tuzlu tükettim yüzümde 20. Haftadan sonra çok fazla sivilce çıkmaya başladı ve 4. Aydan sonra bulantılarım başladı 1 ay sürdü çok fazla kilo almadım 34 haftalık hamileyim 6 kilo aldım sadece birde dizlerimde ağrı oluyor arada sanki yaşlanmışımda kalkamıyorum :) ayaklarım ve el parmaklarım şişti ayakkabı giuemiyorum bile yüzüğümüde takamıyorum göbeğim minicik herkes erkek bebeğim olucak sanıyo ve hala kimse inanmıyor kız olduğuna :) bende bunlar oldu bunlar dışında bişey yaşamadım

Back