Kiz bebegi olanlar/olacaklar bakabilir misiniz?

kızda kasık erkekte bel bağ ağrısı oluyor. ben iki oğlumda bel ve baş ağrısı çok çekti. tabi bu karnımdakinin kız olduğu anlamına gelmiyor. zaten bebeğinize hamileyseniz cinsiyeti çok takmıyorsunuz. şu anda eşimde bende hiç cinsiyet konuşmuyoruz önceliğimiz sağlıklı hayırlı bir evlat olması. sadece farklı belirtiler çekiyorum. mesela bahjratlı şeyler çok hoşuma gidiyor. çiğköfte sucuk gibi. tabi belli olmaz Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin.

Evet hamileyken en çok sağlıklı olmasını ister insan çok da farketmiyor. Oğlumda ben de çok bel ağrısı çekmiştim,herkesin bünyesi farklı tabi belli olmuyor. Ben de 3.gebelik düşünüyorum kızımın veya oğlumun bir tane de hemcins kardeşi olsun istiyorum ama bakalım sezeryan faktörü beni biraz korkutuyor fakat 4-5 olanları gördükçe cesaretleniyorum sanki. Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin isteyen herkese.

peki kız annişkoları bir sorun daha. benim iki oğlumda da karnımda siyah çizgi oluştu sizde de oldumu?

cnm kız istiyorsun sanırım Rabbim gönlüne göre versin

Oğlumdan farklı olarak kızımda bulantılarım 4. Hafta başladı.. oğlumda hiç kusmamıştım kızımda bikaç defa kustum ve bulantılarım daha uzun sürdü..

Canım benim çok bi belirtim olmadı ama adetim biyer bitmez birliktelik oldu ve devamlı dikkat etmedim yani kaç gün yada gün aşırı falan takmadım hiç ve sırt ağrısı çok fazla çekiyorum bellerimde öyle hep ekşi ve tuzlu tükettim yüzümde 20. Haftadan sonra çok fazla sivilce çıkmaya başladı ve 4. Aydan sonra bulantılarım başladı 1 ay sürdü çok fazla kilo almadım 34 haftalık hamileyim 6 kilo aldım sadece birde dizlerimde ağrı oluyor arada sanki yaşlanmışımda kalkamıyorum :) ayaklarım ve el parmaklarım şişti ayakkabı giuemiyorum bile yüzüğümüde takamıyorum göbeğim minicik herkes erkek bebeğim olucak sanıyo ve hala kimse inanmıyor kız olduğuna :) bende bunlar oldu bunlar dışında bişey yaşamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…