• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiz bebegi olanlar/olacaklar bakabilir misiniz?

benimde kızım olacak adet gecikmesinden başka belirtim olmadı benim hatta adet gecikmesinde bile hamile olduğumu düşünmedim ki adetlerim de düzenlidir ama hava değişimi iş stresi filan o yüzden gecikmiştir diye düşündüm gecikmenin 5. gününde öylesine bi test yapayım dedim çift çizgi gördüm eşimi aradım öyle kolay olur mu canım dedi ertesi gün hastaneye gittik içimiz rahat etsin diye ve hamileydim kesin olarak.
benim ne kusmam oldu ne baş dönmem çok rahat bi hamilelik geçiriyorum 5.ayım bitecek henüz canım bişe de istemiyor herkes kız bebek problemli olur kesin erkektir dedi ultrasonda 12.haftada çok hareketliydi bebeğim doktor bile erkek bebek daha çabuk hareketlenir oğlan geliyo galiba dedi ama kızmış yani belirtiyle cinsiyetin ilgisi olduğunu düşünmüyorum

benimde kızım olacak adet gecikmesinden başka belirtim olmadı benim hatta adet gecikmesinde bile hamile olduğumu düşünmedim ki adetlerim de düzenlidir ama hava değişimi iş stresi filan o yüzden gecikmiştir diye düşündüm gecikmenin 5. gününde öylesine bi test yapayım dedim çift çizgi gördüm eşimi aradım öyle kolay olur mu canım dedi ertesi gün hastaneye gittik içimiz rahat etsin diye ve hamileydim kesin olarak.
benim ne kusmam oldu ne baş dönmem çok rahat bi hamilelik geçiriyorum 5.ayım bitecek henüz canım bişe de istemiyor herkes kız bebek problemli olur kesin erkektir dedi ultrasonda 12.haftada çok hareketliydi bebeğim doktor bile erkek bebek daha çabuk hareketlenir oğlan geliyo galiba dedi ama kızmış yani belirtiyle cinsiyetin ilgisi olduğunu düşünmüyorum
Allah bagislasin cnm. bir yontem denedin mi iliskilerin ne zmn oldu kizda?

Merhaba arkadaslar. Kiziniza hamileyken hamile kaldiginiz andan itibarek nasil belirtiler yasadiniz? Kizimiz olsun grubumda bilgilerinize ihtiyacim var.
Simdiden coook tesekkur ederim.
:KK200::KK200::KK200::KK200:

Merhaba, benimde bir kızım olacak inşallah:KK200: ben aşırı tatlı ve çikolata seven biriydim fakat çok tiksindim şekerli her şeyden, genel olarak tuzlu istiyordu canım bende hep kızım olacak galiba diye düşünüyordum öyle de oldu :anneadayı: birde 2. aydan itibaren kendimi aşırı çirkin hissettim suratım yüz ifadem falan o kadar değişik ve çirkin geliyordu ki anlatamam, şimdi daha normal hissediyorum:KK48:

Bende Allah nasip ederse ikiz kizlarima hamileyim ikiz oldugundanmi kiz oldugundanmi bilemem ama mide bulantisi cok yasadim tuylerim cok azaldi kose oldum desem yeridir:)hep boyle kalsa keske hep solumda hisetim hallada solumdalar:) hem eski hem tatli aseriyorum... benimkiler boylle

Bugun bata 8 gun var. Gece kasik agrim asiri olmaya basliyor. Gunduz daha az. Goguslerim normalde agrir adete yakin,agrimadi. Bekliyorum.

Benim nerdeyse hiç belirtim yoktu.üşüyordum ve aşırı bi gaz hali vardı o kadar, ki bunlar da herhangi bir zaman da olabilecek şeyler :KK51: Benim yumurtlamanın en başında ilişki oldu. tam yumurtlama gününde ilişki olunca erkek olma olasılığı daha yüksek oluyormuş... hamileliğimin ilk haftalarında da sağ tarafımda batma oluyordu. Genelde ekşi şeyleri aşerdim. hatta tatlı görmek istemiyordum :KK48:

Merhaba. Bata 7 gun var benimde. Noalde 10 gun kala cok goguslerim agrir. Bir agrim olmadi. Goguslerim normal. Sadece beyaz krem gibi bi akinti ve gece usumelerim var. Gunduz de arada gelmeye basladi usume bugun. Batma arada hissediyorum ama siddetli bi agrim yok. Yumurtlamadan 50 saat once son iliski oldu. Sizce olabilir mi? Sanki yok gibi geliyor bana hic belirtim de yoj

Hamile oldugunuzu nasil anladin kiz anniskolari?
İlk belirtileriniz nelerdi? Akinti kasik agrisi gogus hassasiyeti?

Hamile oldugunuzu nasil anladin kiz anniskolari?
İlk belirtileriniz nelerdi? Akinti kasik agrisi gogus hassasiyeti?
adet gecikmesinden başka bi belirtim olmadı benim hamileliğim çok rahat ilerlediği için herkes kesin erkek olacak kız bebek sorunlu olur filan falan dedi ama kızım olacak.6.ayımdayım henüz canım hiç bişeyde istemiyor mesela bebeğim hareket etmese kendimi hiç hamile gibi hissetmem :)

adet gecikmesinden başka bi belirtim olmadı benim hamileliğim çok rahat ilerlediği için herkes kesin erkek olacak kız bebek sorunlu olur filan falan dedi ama kızım olacak.6.ayımdayım henüz canım hiç bişeyde istemiyor mesela bebeğim hareket etmese kendimi hiç hamile gibi hissetmem :)
İki oglumda da cok bulantim bel agrim bas agrim oldu. Cok sorunlu gecti. Kizim olursa ya daha sakin gecer ya daha beter gecer bekleyip gorecegiz bakalim

Hamile olduğumu anlamadım ben. Gecikiyorum ama niye dedim, hiçbir belirti yoktu. Kistten sandım.
Hiç bulantım olmadı, hiç kusmadım.
Canım hep cips, pizza, baharatlı çerez falan istiyordu.
Deli gibi yoğurt yedim. (Günde yarım kilodan fazla ve günde 1 lt süt içtim. bu gebelik boyunca sürdü)

Yarin bata 2 gun kaliyor. Arada kasik agrim ve batmadi devam ediyor. Kadiklarim sis egilince rahatsiz oluyorum. Gogus uclarim kararmadi ama kahverengilik buyumeye basladi parca parca kahvelik oluyor kenarlarda. Su gibi sarimsi akinti var kokusuz. Bekliyoruz.

merhaba annişkolar. çok şükür ki hamileyim. pazartesi kesemizi görmeye gideceğiz. çok şükür hiç hamile gibi hiisetmiyorum arada ufak kasık ağrılarım batmalarım dışında bişrey yok. iştahım kapandı. dondurma çok seviyorum birde çay seviyorum. normalde kahvaltıda süt içen çay içmeyen ben, şimid 3/4 bardak çiyorum. hatta arada canım istiyorum gene demliyorum. keyifsizliğim baş ağrım bel ağrım yok. normal zamanda bile bel ağrım olur spinalden dolayı o bile kalmadı. normalde ellerimin üstü hep kurudur çok deterjanla oynarım ama hamile kaldığımı bilmeden daha ellerimin üzerindeki kuruluk gitti resmen kremli gibi parlak duruyorlar. alın bölgemde mini mini kırmızı olmayan kabarcık sivilceler mevcut. bir de ilk bata 6 gün kala burnuma karpuz kokusu geldi resmen evde de karpuz yoktu. hala karpuz yemedim aklımda ama daha sezonunda miss kokulu içi mis ballı karpuzdan yemek istiyorum. kkarbonat testinde köpürcük olmadı. birde göbeğimden yüzük testinde kız çıktı. büyük oğlum 8 yaşında onların hislerine çok güvenirim. kardeşine hamileyken kız olsun mu derdim hayır erkek derdi o zaman 5 yaşındaydı. o da kız olduğunu düşünüyor. erkek belki diyorum hayır ben kız olduğunu düşünüyorum diyor. brde rüyamda bir bebek gördüm kız gibiydi çok tatıydı organ yeri dümdüzdü . hatta o gun dua okuyup namazdan sonra abdestli yattım rüyamda dedim ki tüh cinsiyeti görünmüyor dedim dümdüzdü çıkıntı yoktu. Rabbim gönlümdekini biliyor inşAllah sağlıklı saliha bir kız evladım olur. ama erkek de olsa başımın tacı.

merhaba annişkolar. çok şükür ki hamileyim. pazartesi kesemizi görmeye gideceğiz. çok şükür hiç hamile gibi hiisetmiyorum arada ufak kasık ağrılarım batmalarım dışında bişrey yok. iştahım kapandı. dondurma çok seviyorum birde çay seviyorum. normalde kahvaltıda süt içen çay içmeyen ben, şimid 3/4 bardak çiyorum. hatta arada canım istiyorum gene demliyorum. keyifsizliğim baş ağrım bel ağrım yok. normal zamanda bile bel ağrım olur spinalden dolayı o bile kalmadı. normalde ellerimin üstü hep kurudur çok deterjanla oynarım ama hamile kaldığımı bilmeden daha ellerimin üzerindeki kuruluk gitti resmen kremli gibi parlak duruyorlar. alın bölgemde mini mini kırmızı olmayan kabarcık sivilceler mevcut. bir de ilk bata 6 gün kala burnuma karpuz kokusu geldi resmen evde de karpuz yoktu. hala karpuz yemedim aklımda ama daha sezonunda miss kokulu içi mis ballı karpuzdan yemek istiyorum. kkarbonat testinde köpürcük olmadı. birde göbeğimden yüzük testinde kız çıktı. büyük oğlum 8 yaşında onların hislerine çok güvenirim. kardeşine hamileyken kız olsun mu derdim hayır erkek derdi o zaman 5 yaşındaydı. o da kız olduğunu düşünüyor. erkek belki diyorum hayır ben kız olduğunu düşünüyorum diyor. brde rüyamda bir bebek gördüm kız gibiydi çok tatıydı organ yeri dümdüzdü . hatta o gun dua okuyup namazdan sonra abdestli yattım rüyamda dedim ki tüh cinsiyeti görünmüyor dedim dümdüzdü çıkıntı yoktu. Rabbim gönlümdekini biliyor inşAllah sağlıklı saliha bir kız evladım olur. ama erkek de olsa başımın tacı.
Hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almsayı da nasip etsin. Ben kızımda kasık ağrısı daha çok çektim,bulantılarım sanki daha fazlaydı ve dondurma,meyve,tatlı aşerirdim hatta öyle ki şuanda tatlı hiç sevmem. Gören herkes güzelleştiğimi söylerdi ama tabi bu tür şeyler belli olmuyor. Bir arkadaşımın bütün belirtileri kız olmasına rağmen oğlu oldu hatta çok şaşırmıştı çünkü kız olduğuna emindi nerdeyse. Ama nub ve keseye göre tahminlerin doğru çıktığı çok oldu.

Back