- 12 Haziran 2016
- 929
- 1.802
- Konu Sahibi Toprakperii
Valla 4 sene tek başıma yaşadım. Defalarca kez taşındım, defalarca kez tamir ve tadil işim oldu. Hiç birinde de başımda erkek yok diye düşünmedim. Bi kere düşünce biçiminiz çok yanlış. Bence bu kafadan çıkın. Öyle böyle zorluklar yaşayarak bu yaşınıza kadar gelmişsiniz, illaki güçlendirmiştir yaşadıklarınız sizi. Kendinizi bu kadar aciz görmeyin hiç.
Kombi konusunda da gidin gerekirse emlakçıya çok değil ama hafif çirkefleşin, sakın duygu sömürüsü yapmayın. Zaten size emlakçı yönlendirdiyse mecbur kalacak siz gidince ustayı arayacak. O ustada onun her zaman çalıştığı ustasıdır. Ulaşamama gibi bir sıkıntısı olmaz. Arayıp da ustayla laf dalaşına girerseniz verdiğiniz para çöpe gittiğiyle kalır, muhtemelen adam sizi engeller kalır işiniz öylece.
Kombi konusunda da gidin gerekirse emlakçıya çok değil ama hafif çirkefleşin, sakın duygu sömürüsü yapmayın. Zaten size emlakçı yönlendirdiyse mecbur kalacak siz gidince ustayı arayacak. O ustada onun her zaman çalıştığı ustasıdır. Ulaşamama gibi bir sıkıntısı olmaz. Arayıp da ustayla laf dalaşına girerseniz verdiğiniz para çöpe gittiğiyle kalır, muhtemelen adam sizi engeller kalır işiniz öylece.