Kız başıma evin erkeği olmaktan yoruldum:(

Bu kibarlık mı oluyor adama sizi bekliyoruz yazmışım napabilirim on kez mi arayım zaten gün içinde iki kez aradım gelicem dedi
Burdaki cazgirligini kendi gercek dunyanda bir işini hallederken yap. Burda cevap yazdigin kadınların karşısında 2 laf ettirmezler sana. Ugrasamicam daha senle. Unutkanlık, laftan donme hersey var. Büyü biraz oyle gel.

Böyle anlatsanız kimse size bir şey demezdi. Aslında çok tatlisiniz hem sokak hayvanlarina mama almak istiyorsunuz hem de evlilik için elinizi taşın altına koyuyorsunuz. Para biriktirmek için gerçekten çok çabalıyorsunuz takdire şayan ben ders çalışamam diye oruç dahi tutmuyorum. Sizinkisi büyük fedakârlık. Ama bunun böyle olmasini siz istemiş,siz tercih etmişsiniz. Maalesef kendi evin olunca sorun bitmiyor,kiracı olsanız evden çıkarsınız. Ve ev sahibi o hatayı düzelttirir.Siz yumuşak yüzünüzden kaybetmissiniz önce emlakçıyı arayıp paylayın ben size güvendim böyle mi adam yolluyorsunuz diye o da tamirciyi azarlayacaktır, sonra tamirciyi arayın nasıl iş yapıyorsun diye azarlayın ya da çağırın ve parasini vermeyin isini baştan düzgün yapsaydin diye. Zaten o malzemenin fiyati 10-15 tl bir şey oluyor kalanı servis ücreti oluyor.
Aslında hata baştan bende.Adam dün geldi değiştirdi bir parça dediki sorun bundan mı emin değilim fanında değişmesi gerekebilir, kombinin ömrü dolmuş 11 senelik kombi dedi.Yarın haber verin gelirim dedi .O da bu kadar tutar dedi.Bugün adamı ben öğlen aradım adam dediki siz sabah aramayınca ben sorun çözüldü sandım sizi rahatsız etmek istemedim dedi.Ben bugün gelin tekrar dedim adam tamam dedi iftardan önce gelicem dedi saat yedide mesaj attım.İftara az kala rahatsız etmeyim dedim.İftardan sonra bakmış mesaja cevap vermiyor zaten wp den ama arayınca açıyordu.Sonra aradım meşgule aldı annemden aradım telefon kapalıydı. Yazında sıcak su gelsin diye bulaştım bu işe.Halbuki zaten ısıtıcı var gerek yoktu.Kış modunda her şey harıl harış çalışıyor.Dün taktığı bir işe yaramadı yani hata baştan bende

Burdaki cazgirligini kendi gercek dunyanda bir işini hallederken yap. Burda cevap yazdigin kadınların karşısında 2 laf ettirmezler sana. Ugrasamicam daha senle. Unutkanlık, laftan donme hersey var. Büyü biraz oyle gel.
Sen kimsin ya 😂 hadi bak işine

Ablalarım merhaba burda çoğu kişi benden büyük olduğu için böyle yazdım, hemen konuya geçmek istiyorum.Babamı ben 2 yaşımdayken kaybettik yuvarlanarak geldik bu zamana üniversite son sınıfım.Hal böyle olunca annem okuduğum şehirden ev almak istedi 1+1 küçücük bir daire.Biz eve girdik yerleştik evi emlakçı aracılığıyla aldık.Şöyle bir sorun var ki kombi arıza veriyor yaz bölümünde sıcak su vermiyor ,durmadan gidip geliyor.Başımızda erkek olmayınca emlakçıdan tanıdık bir servis göndermesini rica ettim. Adam dün iftardan sonra geldi, neyse bir parça değiştirdi kombide bunun için 200 tl aldı benden, ama kendide ne olduğunu tam bilmiyor.Düzelmezse yarın arayın kombinin fanını değiştiririz dedi.Tabi bunun içinde ayrı 200 tl istedi .Ben öğlen aradım iftardan önce geleceğini söyledi, ses seda çıkmayınca kibarca whatsaptann sizi bekliyoruz gelicem demiştiniz haberiniz olsun yazdım kusura bakmayında dedim.önceden de yazmıştım sorun olmamıştı .Baktım 1.30 saat oldu görmüş cevap yok arayım dedim.(Dünde iftardan sonra gelmişti) Neyse aradım meşgule attı bir şey yazdığıda yok ama mesajımı görmüş.Annemden aradım onun numarayı bilmiyor ,telefonu kapalıydı anlam veremedim.Hem boşa paramız gitti, hem sorun çözülmedi hemde adam böyle yaptı.Yarın arayıp ağzıma ne gelirse saydırmak istiyorum ben o parayı gündeliğe giderek ne zor şartlarda kazmıyorum şu an durumumuz çok sıkışık hemde öğrenciyim yaşımda küçük.Artık her şeyle uğraşmaktan o kadar yoruldumki kendimi bir yerlerden atasım geliyor.Bu yaşta masrafları çıkarmak için bebek bakıcılığı yapmaya bile başlamışken böyle insanların beni kandırması zoruma gidiyor.Kombi kış modunda sıcak su veriyor keşke çağırmasaydım yazın idare ederdik ,çok pişman oldum:KK43: Sizce yarın arayıp içimdekileri salsam mı. Dün kombi için bizi beklettiniz ve gelmediniz, değiştirdiğiniz parçada bir işe yaramadı o para size helal mi siz karar verin diyip kapatmak istiyorum.Hayır sorun o parçada olsa düzelmişti.Bilsem düzgün birini çağırırdım 200 e ana sorunu çözüp giderdi.Emlakçıya desem umrunda değil artık bıktım..
Canım ben de senin gibi düşünüyordum ama hiç öyle değil teknik servis çağırmak inan daha ucuza geliyor annemin buzdolabil bozuldu lastik istedik özel servisti lastiğe 90 gelip ben takarsam 150 dedi ve getireceği muhtemelen yan sanayi bir lastik olacaktı yetkili servis 40 TL ye mi ne gönderdi aynı lastiği ben şok oldum yine annemin bulaşık Mak. Bozuldu kaç defa özel servis çağırdık yapıyorlar 1 kere çalışıyor ikinciye yok yetkili servis geldi yaptı bir kere verdik parayı oldu obur servislere kaç kere verdik eskidenmis yani tanıdık servis falan olayı şimdi millet dolandiracak adam arıyor hatır gönül yok. Ayrıca coook bunalmissin belli ben de annemin evinde öyleydim sen diyorsun 18 ben belki 8 yaşında başladım eski sigortalara tel sarilirdi onu öğrenmeye elektrik problemlerini çözüp tamir yapmaya evde bir şey eksikse kendi gayretimle tamamlamaya vs. erkeklikle gerçekten ilgisi yok bu konuların benim abim hiç iş beceremez hatta o karışmasın diye dua ederdik batirirdi her isi. Şimdi eşim desen ustayla beni konuşturur birine cekisilecekse ben cekisirim vs. ama seni anlıyorum nasıl bunaldigini Allah bundan sonra gönlüne göre bir yaşam verir insallah ama sen artık bu gücü kazandın dimdik ayakta kalırsın her zaman merak etme ben mesela şu an annemin evinin tüm sorumluluğu da ben de kendi ev sorunlarım falan insan bazen hep mi ben diyor ama evet hep sen demek ki abinden daha güçlü daha becerikli belki daha merhametlisin o yüzden diyorum kendi kendime sen de öyle düşün Allah kalbine ferahlık versin canim

Aslında hata baştan bende.Adam dün geldi değiştirdi bir parça dediki sorun bundan mı emin değilim fanında değişmesi gerekebilir, kombinin ömrü dolmuş 11 senelik kombi dedi.Yarın haber verin gelirim dedi .O da bu kadar tutar dedi.Bugün adamı ben öğlen aradım adam dediki siz sabah aramayınca ben sorun çözüldü sandım sizi rahatsız etmek istemedim dedi.Ben bugün gelin tekrar dedim adam tamam dedi iftardan önce gelicem dedi saat yedide mesaj attım.İftara az kala rahatsız etmeyim dedim.İftardan sonra bakmış mesaja cevap vermiyor zaten wp den ama arayınca açıyordu.Sonra aradım meşgule aldı annemden aradım telefon kapalıydı. Yazında sıcak su gelsin diye bulaştım bu işe.Halbuki zaten ısıtıcı var gerek yoktu.Kış modunda her şey harıl harış çalışıyor.Dün taktığı bir işe yaramadı yani hata baştan bende
Olan olmuş artık. Sizin yapacağınız şey emlakcinin yanına gidip biraz duygu sömürüsü yapmak basimizda erkek yok diye mi böyle yapti diye biraz ağlayın. Evet ezikçe ama herkese anladığı dilden o sizin yaninizda arayıp konişsun

Olan olmuş artık. Sizin yapacağınız şey emlakcinin yanına gidip biraz duygu sömürüsü yapmak basimizda erkek yok diye mi böyle yapti diye biraz ağlayın. Evet ezikçe ama herkese anladığı dilden o sizin yaninizda arayıp konişsun
Bakalım yarın ilk işim adamı aramak ne diyecek ben yapılsın istemiyorum kalsın öyle.Ama aldığı parayıda vermez

Arasanda n
21 yaşında kaç kez böyle şeylerle uğraştınız acaba aynen yol yordam bilmiyorum.Benimde cebimde param olsa kimseye minnet etmezdim. Çağırırdım 500 tl ye yaptırırdım
21 yasındayken belki daha zor seylerle ugrasmısızdır, belki biz 21ken dogalgaz yoktur ve soba yakmakla ugrasmısızdır.
Sankı kombiyi sana taktırmıslar gıbı yazmıssın, enteresan geldi.
Bıgun kombiyi takar projeyı cızersen ozaman hanginiz 21 de bunu yaptı dedıgınde abes durmaz.

Arasanda n

21 yasındayken belki daha zor seylerle ugrasmısızdır, belki biz 21ken dogalgaz yoktur ve soba yakmakla ugrasmısızdır.
Sankı kombiyi sana taktırmıslar gıbı yazmıssın, enteresan geldi.
Bıgun kombiyi takar projeyı cızersen ozaman hanginiz 21 de bunu yaptı dedıgınde abes durmaz.
Önemli olan zor şeylerle uğraşmak değil yanınızda destekçinizin olmasıdır ben yıllardır yalnız bir insanım beni tanımadan kendinizle kıyaslamanız mantıksız değil mi size burda anlattığım tek bir olay bana ait başka hiçbir şey bilmiyorsunuz

Siz gidip polise de sikayet edin beni dolandirdi telefonlarimi da açmıyor diye. Hee bir sey cikmaz polisten ama gözü korkar belki.
Tüm ilginiz ve çözüm odaklı yormalarınız işin teşekkür ederim bu da ders oldu bana.200 tl içinde kendimi çok hırpalamak istemiyorum ama adama diyeceğimi derim Allah başka dert vermesin birgün benimde geniş mutlu bir ailem olur inşallah

Önemli olan zor şeylerle uğraşmak değil yanınızda destekçinizin olmasıdır ben yıllardır yalnız bir insanım beni tanımadan kendinizle kıyaslamanız mantıksız değil mi size burda anlattığım tek bir olay bana ait başka hiçbir şey bilmiyorsunuz
Ne munasebet kendimle kıyaslamak? Kimseyi kendimle kıyaslamam kendime gore bırıcıgım cunku.
Anlattıgın olay kombiydi, kombıyle ilgili cumle kurdum. Sen kombıden bahsederken ekonomiden bahsetmedim.
Yani yaptıgım ters bisey yok.
Herkesin hayatı kendine gore zor.
Zorluk yarıstırmamak lazım.
21ken yasadınız mı demıssın, belki daha zorunu yasadık ne alaka dedım?
Hepsi bu.

Ne munasebet kendimle kıyaslamak? Kimseyi kendimle kıyaslamam kendime gore bırıcıgım cunku.
Anlattıgın olay kombiydi, kombıyle ilgili cumle kurdum. Sen kombıden bahsederken ekonomiden bahsetmedim.
Yani yaptıgım ters bisey yok.
Herkesin hayatı kendine gore zor.
Zorluk yarıstırmamak lazım.
21ken yasadınız mı demıssın, belki daha zorunu yasadık ne alaka dedım?
Hepsi bu.
Çünkü o arkadaş bana kendinden bir örnek vermişti ona istinaden yazdım teşekkür ederim

Sizi zaten her yorumda görüyorum ben yorumunuzu beğenmişim hala uzatıyorsunuz ne dememi bekliyorsunuz anlamadım.Ben burda Türk insanının bakış açısına sitem ettim aksi bir şey söylemedim yani.Üslübu düzgün olan her insanım eleştirisini aldık herkes sizinle aynı fikirde olmak zorunda değil hoş
keyfine göre yorum bekleyemezsin burda, istersem dakika başı her yere yazarım ayrıca :) üslupta kimse bir saygısızlık yapmadı aksine bir dediği diğerini tutmayan sensin.yaptığın hatayı kabullen ve doğrusunu gör diye seni ciddiye aldık uzun uzun herkes anlattı.melankoliye bağlamalık bi şeyin de yok yani zorla o imajı da yaratamazsın kimse de.

Üsluba bak yazık şimdi sizin bu yorumunuzu görünce halime şükrettim sizin gibi insanlar çıkmasında karşıma gerisi hallolur

X