Ablalarım merhaba burda çoğu kişi benden büyük olduğu için böyle yazdım, hemen konuya geçmek istiyorum.Babamı ben 2 yaşımdayken kaybettik yuvarlanarak geldik bu zamana üniversite son sınıfım.Hal böyle olunca annem okuduğum şehirden ev almak istedi 1+1 küçücük bir daire.Biz eve girdik yerleştik evi emlakçı aracılığıyla aldık.Şöyle bir sorun var ki kombi arıza veriyor yaz bölümünde sıcak su vermiyor ,durmadan gidip geliyor.Başımızda erkek olmayınca emlakçıdan tanıdık bir servis göndermesini rica ettim. Adam dün iftardan sonra geldi, neyse bir parça değiştirdi kombide bunun için 200 tl aldı benden, ama kendide ne olduğunu tam bilmiyor.Düzelmezse yarın arayın kombinin fanını değiştiririz dedi.Tabi bunun içinde ayrı 200 tl istedi .Ben öğlen aradım iftardan önce geleceğini söyledi, ses seda çıkmayınca kibarca whatsaptann sizi bekliyoruz gelicem demiştiniz haberiniz olsun yazdım kusura bakmayında dedim.önceden de yazmıştım sorun olmamıştı .Baktım 1.30 saat oldu görmüş cevap yok arayım dedim.(Dünde iftardan sonra gelmişti) Neyse aradım meşgule attı bir şey yazdığıda yok ama mesajımı görmüş.Annemden aradım onun numarayı bilmiyor ,telefonu kapalıydı anlam veremedim.Hem boşa paramız gitti, hem sorun çözülmedi hemde adam böyle yaptı.Yarın arayıp ağzıma ne gelirse saydırmak istiyorum ben o parayı gündeliğe giderek ne zor şartlarda kazmıyorum şu an durumumuz çok sıkışık hemde öğrenciyim yaşımda küçük.Artık her şeyle uğraşmaktan o kadar yoruldumki kendimi bir yerlerden atasım geliyor.Bu yaşta masrafları çıkarmak için bebek bakıcılığı yapmaya bile başlamışken böyle insanların beni kandırması zoruma gidiyor.Kombi kış modunda sıcak su veriyor keşke çağırmasaydım yazın idare ederdik ,çok pişman oldum
Sizce yarın arayıp içimdekileri salsam mı. Dün kombi için bizi beklettiniz ve gelmediniz, değiştirdiğiniz parçada bir işe yaramadı o para size helal mi siz karar verin diyip kapatmak istiyorum.Hayır sorun o parçada olsa düzelmişti.Bilsem düzgün birini çağırırdım 200 e ana sorunu çözüp giderdi.Emlakçıya desem umrunda değil artık bıktım..