Sandviç - Kanepeler Kıymalı Su Böreği ve Yufkalı Sosisli Çıtır ile Kahvaltı Sofram-Emek Yağ Sponsorluğunda

Kıymalı böreğe bayılırımm sosisli de çok güzel görünüyor ellerinize sağlık

Su böreği hemde Kıymalı mi şimdi bayilacagim burda ama ya harika eline sağlık canım yarışmada başarılar dilerim harika duruyorlar

İştah açıcı Ellerinize sağlık, başarılar dilerim:)

resimleri göremedim
Canım, hâlâ göremiyor musun resimleri??
Kıymalı böreğe bayılırımm sosisli de çok güzel görünüyor ellerinize sağlık
Çok teşekkür ederim canım

Su böreği hemde Kıymalı mi şimdi bayilacagim burda ama ya harika eline sağlık canım yarışmada başarılar dilerim harika duruyorlar
Evettt kıymalı su böreğicanim benim çok teşekkür ederim
İştah açıcı Ellerinize sağlık, başarılar dilerim:)

Teşekkür ederim canım

yok böyle bi güzellik yok olamaz hepsi bi arada
emeginize elinize saglik cok güzel sofra hazirlamissiniz
yarismada basarilar dilerim

nanam senin böreğin pişti ve şu an oğlumla bakacağız tadına tarifin için Teşekkürlerrr..

Yok canım sorun olmadı... Komsumla beraber yaptık.. Biz sadece peynirlisini yaptık bide haslarken elim,Ayağım dolaştı olmayacak diye ama nanam oldu... Tadımı.....????? ENFES....
Eki Görüntüle 1795253
Kakao .Bakıyorum ilk günden kaçamak yapıyorsunSpor salonuna yazılınca nasıl olsa eritirim diye güven mi geldi yoksa

Kakao .Bakıyorum ilk günden kaçamak yapıyorsunSpor salonuna yazılınca nasıl olsa eritirim diye güven mi geldi yoksa
cok sevdigim bir komsum ne zamandir gel su boregi yapalim diyordu canim bizde nananin tarifini yaptik..cokda guzel oldu ve ben iki dilim yedim spora baslayinca felaket guven de geldi..

cok sevdigim bir komsum ne zamandir gel su boregi yapalim diyordu canim bizde nananin tarifini yaptik..cokda guzel oldu ve ben iki dilim yedim spora baslayinca felaket guven de geldi..
Hadi sen spora başladın güven geldi.Bana ne oluyor.Bende dün yamuğun böreğini yaptım.Yediğim dilim miktarını yazmayayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…