Sandviç - Kanepeler Kıymalı Su Böreği ve Yufkalı Sosisli Çıtır ile Kahvaltı Sofram-Emek Yağ Sponsorluğunda

Kahvaltıyı zeytin peynirle geçiştirirsen sevmezsin tabii.Yap bakalım böyle tarifler ,seviyor musun,sevmiyor musun?

Dünyayı da sersen zorla kahvaltı yaparım.
Sevmiyorum.
Ki zeytin en sevdiğim yiyecektir.
O olmasa hiç kahvaltı yapmam.

Dünyayı da sersen zorla kahvaltı yaparım.
Sevmiyorum.
Ki zeytin en sevdiğim yiyecektir.
O olmasa hiç kahvaltı yapmam.
Bende sevmemekten ziyade sabahları iştahım almaz.Kahvaltılığı hiç canım istemez,akşamdan kalma zeytinyağlı bile daha cazip gelir.Biraz evi toparladıktan sonra yaparım kahvaltıyı.

Mikemmel olmuş tek kelimeyle ellerine sağlık cmm

Hayirrrrrrolmaz ama su boregi olmazzzzzz

Her şey çok güzel görünüyor bayıldım ellerinize sağlık

Bende sevmemekten ziyade sabahları iştahım almaz.Kahvaltılığı hiç canım istemez,akşamdan kalma zeytinyağlı bile daha cazip gelir.Biraz evi toparladıktan sonra yaparım kahvaltıyı.

Zaten çalıştığım için simit poğaçayla geçiyor.
onlar da maalesef kilo yapıyor

Teşekkür ederim

Hımm hımm , bir zamanlar yarışmaya katılan ama beceriksiz demeye getirdiğin bo hatun vardı, işte o benim
Teşekkür ederim canım
aşkolsun kim didi?
Ben asla öyle terbiyesizlikler yapmam.

Çooook güzeeeel olmuuuuşş
Başarılar dilerim

N Nana canim sofran harika olmus, ellerine saglik. Su boregi pek sevmem ama, seninki cok hos gorunuyor vallahi. keske masanin tamamini cektigin bi foto da olsaydi.

Misafirim vardı çok resim cekemedim, böyle olmuyor mu? Bi tane vardi bulanik cikti oda bakayım yinede
Teşekkür ederim
Olmus canim olmus da, tamami gorununce daha etkileyici oluyor. Bütün, goze daha iyi hitap eder. Nuryolunun fotograflari cok iyi mesela. Bulanik da olsa koy bence. Gorunsun en azindan. Basarilar dilerim.

Kız kesecem seni ilk defa yarışmaya katılmayı düşündüm dedim su böreği açarım Konyalı olarak sen yapmışsın ağlayan smily istiyorum buraya

Ellerine sağlık kuzum çok güzel olmuş hepsi

Sosisler de aklımdaydı onu da yapmışsın ağlıyorum şu an

Ablam keşke bundan bahsetseydin başka birşey yapardım ben katilacagimi söylemiştim zaten . üzüldüm şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…