Kahvaltı da iddia lı olduğumu söylemiştim, sunumu bilemem ama usenmem yaparımNananais sen ne yaptın böyle canımEllerine sağlık ,sofran müthiş görünüyor..Böreğini çok beğendim
Yarışmada bol şans diliyorum.
Offfff .... Hostir ama benena
Getir kızını bana , yiyeceğimHaniikkkaaa (kızımın yorumu)
Çok teşekkür ederim canımVay canına.Tebrik ederim .Su böreğine bayıldım. Sadece börek değil diğer sunumlarında çok hoş.Başarılar dilerim.
Boregi anladik o sosisliyi niye yaptiinOff bi insana.bu kadar.eziyet edilmez ki Tarif secim sofra sunum hersey on.numara olmus
Cok.pis haset ettim , giybetini yapiciim
Ellerine saglik canim , bol sans ve basarilar diliyorumMukemmelll
Sosisli çıtır ı öneririm hem pratik hemde tadı harika, yummadi birde çıtır çıtır harika oluyor , canım benim çok teşekkür ederimBiri su böreği mi dedi.
O sosisli ney oyle
Masan harikaEllerine sağlık yarışta başarılar
Çok teşekkür ederim canımMuhteşemmmbqyıldım valla.. Ellerine sağlık..
Altını tepside pisirdim, cevirecegim zaman düz tavayi koyup üzerine sonra ters çevirip pisirdim canim. Çok teşekkür ederimsu böreği enfessss olmuş ocakta tavada yaptın değil mi ayy süper süper her şey çok güzel duruyor bayıldım
Sunum dahil herşey çok hoş görünüyorKahvaltı da iddia lı olduğumu söylemiştim, sunumu bilemem ama usenmem yaparımcanım çok teşekkür ederim, sen olmazsan cesaret edip katilmazdim
Getir kızını bana , yiyeceğim
Çok teşekkür ederim canım
hamarat hatunun vesselam daha neler yapardimda masam küçüktü şaka bir yana ama çok seviyorum böyle uğraşmayı, çok teşekkür ederim tatlım
Konuş konuşma yanagim doğal allık sürmüş gibi olsun
Sosisli çıtır ı öneririm hem pratik hemde tadı harika, yummadi birde çıtır çıtır harika oluyor , canım benim çok teşekkür ederim
Sunum dahil herşey çok hoş görünüyorRica ederim canım bende beni kırmadığın katıldığın için teşekkür ederim
Canım benim, çok teşekkür ederimWoowww nananais ellerine sağlık canım herşey enfes görünüyor bayıldımBöreğin,sosislerin herşey süper ,yarışmada başarılar dilerim.
Çok teşekkür ederimelinize sağlık çok güzel görünüyorlar..
Nana bizi kahvaltıya çağır yaa şehir hatta ülke önemli değil neresi olsa gelinir bu sofraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?