- 24 Eylül 2018
- 97.228
- 292.570
Çok güzel olacağına eminimDaha kıyma bile almadım eve ama beklentini boşa çıkarmamak için elimden geleni yapacağım söz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzel olacağına eminimDaha kıyma bile almadım eve ama beklentini boşa çıkarmamak için elimden geleni yapacağım söz
annem kardeşimKim hazırlıyor kahvaltıyı diye sorsam
o da eşimin alrabalari kahvaltıya çağırdı bir çay demlemis oldum :))Ana evinin keyfini sür bakalım:)
Hemşom yeni pazar kurulacakmış. Daha uygun olacakmış hem. Aynı Çarşamba Pazarının yerinde :)Kapya biberin ucuzlamasını bekliyorum, pazar yine bakacağım
Dondurucu için biber felan posetledim onlarida ekleyeceğim
Nevroş kışlık için yapacağım şeylerdi, açarsan çok sevinirim
Orasi bana gidis gelis 8 tl yapiyor zaren hemşomHemşom yeni pazar kurulacakmış. Daha uygun olacakmış hem. Aynı Çarşamba Pazarının yerinde :)
Çokmuş hemşom ya,3.80 kesiyor 31/A ,doğru. Ben yürüyorum, eve yakin diye :) O avantajım varOrasi bana gidis gelis 8 tl yapiyor zaren hemşom
Ablam olsa oturma bahanesiyle gidiyordum ona güzel oluyordu , ama olsun buradada düşer artık fiyatlar. Hem koydende geliyor bedavaÇokmuş hemşom ya,3.80 kesiyor 31/A ,doğru. Ben yürüyorum, eve yakin diye :) O avantajım var
E o zaman Masallası Gökderede mi kuruluyor sizin pazar?Ablam olsa oturma bahanesiyle gidiyordum ona güzel oluyordu , ama olsun buradada düşer artık fiyatlar. Hem koydende geliyor bedava
Yok canım Yeşilyayla da, kapalı pazarE o zaman Masallası Gökderede mi kuruluyor sizin pazar?
Senin o tarafta oturan tek kuzenim vardı,o da taşındı:)O yüzden o taraflari pek bilmiyorum canımYok canım Yeşilyayla da, kapalı pazar
Tamam o iş bendeKapya biberin ucuzlamasını bekliyorum, pazar yine bakacağım
Dondurucu için biber felan posetledim onlarida ekleyeceğim
Nevroş kışlık için yapacağım şeylerdi, açarsan çok sevinirim
Keşke giderken beni de goturseydiSenin o tarafta oturan tek kuzenim vardı,o da taşındı:)O yüzden o taraflari pek bilmiyorum canım
Nli bölgeye taşındı,gelip alsın seni deKeşke giderken beni de goturseydi
Beyin bedava evetBugün haberlerde bimde kavanoz kapağı izdihamı vardı gördünüz mü yazık vürüslerde giricek o konservelere
3 tl diye hem deBugün haberlerde bimde kavanoz kapağı izdihamı vardı gördünüz mü yazık vürüslerde giricek o konservelere
Akıl işi değil3 tl diye hem de