• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Kıymalı Köfte Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    450
  • Anket Kapalı .
Lcw ye ne güzel tesettür ürünleri gelmiş ya eskiden yoktu pek güzel bende geçen uzun zaman sonra bi kaç bişey aldım özellikle elbise ve tünikler harikaydı
evet canım ben de bayılıyorum.ama merkezde o kadar çeşit yoktu.körfezde elbise daha çok tercih ediliyor ya bin çeşit vardı :)

ay lila 🥴bu sene o kadar moda ki vitrinler hep lila :)mora domestos değmiş gibi :KK70:
Benim mutfak hep lila😁Avizelerim bile😀
Saksılarım bile mor,pembe😁
IMG_20200807_134550.jpg

evet canım ben de bayılıyorum.ama merkezde o kadar çeşit yoktu.körfezde elbise daha çok tercih ediliyor ya bin çeşit vardı :)
Bende tesettürlüyüm kıyafetlerimi hep modanisa ve lcw den alırım bu sefer çok çeşit vardı ama fiyatlar almış başını gidiyor :KK51:

Bende tesettürlüyüm kıyafetlerimi hep modanisa ve lcw den alırım bu sefer çok çeşit vardı ama fiyatlar almış başını gidiyor :KK51:
evet ya bir elbise 150 olmuş :(
ben hep "ben bunu 5 liraya dikerim ya ne gerek var " modunda geziyorum lcw yı :D

evet ya bir elbise 150 olmuş :KK43:
ben hep "ben bunu 5 liraya dikerim ya ne gerek var " modunda geziyorum lcw yı :KK70:
Bir gömleğe 125 tl ödedim sonra eve geldim dedim ki ben bu paraya iki parça alırdım 😁 ama çok güzeller ben napayım :21:

geçen bol paça pantolon diktim keten 5 tl,üstüne de ipek gibi bir kumaştan bluz 5 tl :)
altına hasır topuklu terlik aldım 90 tl :confused:
keşke ayakkabı terlik de dikebilsem çok koyuyor o parayı vermek :KK70:
Ellerine sağlık güle güle kullan😍Ben geçen uygun bulup aldım gündelik😂1 tane alacağıma 4 tane aldım😂

Abla nerdeyse 4 5 ay oldu hiç kıyafet anlamında bişey almamıştık eşim için gittik çalışıyor ya alınması gerekiyordu dayanamadım bende daldım :KK22:
İyi yapmışsın canım😍
Bende aldım canım geçen gün:)
Hiç çıkmamıştık ihtiyacım vardı.Özellikle günlük kıyafetlere🤗

İyi yapmışsın canım😍
Bende aldım canım geçen gün:)
Hiç çıkmamıştık ihtiyacım vardı.Özellikle günlük kıyafetlere🤗
Evet abla malum havalar sıcak tişört falan çok ihtiyaç oluyor sende güle güle kullan ablacım :KK36:

Back