Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Biliyorum canım onlarda çok hoş takip ediyorum arada alırım zaten kaliteli herşeyin fiyatı uçuk ama değer bence antalyadayım genellikle siparişle alıyorum zaten
Biliyorum canım onlarda çok hoş takip ediyorum arada alırım zaten kaliteli herşeyin fiyatı uçuk ama değer bence antalyadayım genellikle siparişle alıyorum zaten
Jenna16
sunum fikrini sevdim bunu düşüneceğim isot tarlasında Evva
tarlada havai fişek de tamam
İsot güzeli demissiniz teşekkür ediyorum efendim hayatımda duyduğum en güzel iltifat
Jenna16
İsot güzeli demissiniz teşekkür ediyorum efendim hayatımda duyduğum en güzel iltifat
Jenna16
Merhabaaa
Maalesef biz ev aramaya başladık bu salgın patlak verdi çıkıp öyle gezemedik ev için sonra krediler yükseldi biz memleketlere gittik ailelerimizi ziyarete derken daha yeni geldik Urfa ya. Bir de il içinde okul değişikliği yaptım ben şimdi benim okula ters düşmeyecek şekil bir ev düşünüyoruz bakalım yani hala arayıştayız
Teşekkür ederim sorduğunuz için ama