Ne demisler keser döner sap döner gün gelir hesap döner bende aldım gazoz ister misinHerkes benden korkardı şimdi ben sizden korkar oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne demisler keser döner sap döner gün gelir hesap döner bende aldım gazoz ister misinHerkes benden korkardı şimdi ben sizden korkar oldum
Yok almıyım çay varsa içimi ısıtacakNe demisler keser döner sap döner gün gelir hesap döner bende aldım gazoz ister misin
Yaz mevsiminde üşüdün müYok almıyım çay varsa içimi ısıtacak
He yaaa üşüdüm ısıt beniYaz mevsiminde üşüdün mü
Hemen inceliyorum yorumumu yapistiriyorum ablacimKöfteli çökertme canım
Etiket icin cok teşekkur ederim
Sağol canımYeni ve ilk olduğu için yorumlarınızı merakla bekliyorHemen inceliyorum yorumumu yapistiriyorum ablacim
Tahmin ettim zaten yeniligini hissettirmeyiz ona biz ❣Sağol canımYeni ve ilk olduğu için yorumlarınızı merakla bekliyor
Rica ederimEtiket icin cok teşekkur ederim
Uyardım,harcansın istememne baskı yapıyorsun
Annem burada, oturuyoruz sohbete katılamıyorum
İyi sohbetler güzelciğim,anneye saygılarAnnem burada, oturuyoruz sohbete katılamıyorum
Ne oldu ne kömürüOoofff offf benim moral sıffıırrrr sıffıırrr
Sonraki yarışmanın konusu kömür olsun kömür. Evin içi doldu bizim ben yaparım onlarla bi şeyler
Evin içinde yerlerde küçücük siyah siyah şeyler var bu ne ki diye parmağınla dokununca dağılan siyah bir leke yani kül gibi bir şey nasıl desem. Koltukların üzerine de olmuş düşün çok rüzgarlı iki gündür burası. Yani sinirden gülüyorum artık ama yaptığım temizlik boşa gittikçe gerçekten üzülüyorum. Yan binanın altında fırın var Çok rüzgarlı günlerde böyle evin içi siyah kül gibi şeylerle doluyor ben de acaba fırının bacasından mı geliyor ters rüzgarla diye düşünüyorum.Ne oldu ne kömürü
Burasıda öyle canım 2 gündür fena rüzgar var her yer toz oldu:)Bizim kahve rengi hatta kırmızı toprak oldu:)Evin içinde yerlerde küçücük siyah siyah şeyler var bu ne ki diye parmağınla dokununca dağılan siyah bir leke yani kül gibi bir şey nasıl desem. Koltukların üzerine de olmuş düşün çok rüzgarlı iki gündür burası. Yani sinirden gülüyorum artık ama yaptığım temizlik boşa gittikçe gerçekten üzülüyorum. Yan binanın altında fırın var Çok rüzgarlı günlerde böyle evin içi siyah kül gibi şeylerle doluyor ben de acaba fırının bacasından mı geliyor ters rüzgarla diye düşünüyorum.