Hayirlisi. Kiz kardesinde miydin yine :)Olabilir, neyse çabuk gelir o zaten :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirlisi. Kiz kardesinde miydin yine :)Olabilir, neyse çabuk gelir o zaten :)
Çok şükür iyiyim hemşom sen nasılsınHemsom nasılsın?
Eltimleydim bugün :)Hayirlisi. Kiz kardesinde miydin yine :)
Anlasiyor musunuz :)Eltimleydim bugün :)
İyiyim şükür, yazamıyorum aktif değilsin pek mesajlaşma platformundaÇok şükür iyiyim hemşom sen nasılsın
Dünyanın en iyi insanlarından biriAnlasiyor musunuz :)
ironi mi gercek mi anlayamadimDünyanın en iyi insanlarından biri
Kollarımı çok hareket ettiremiyorum odemliyim hemşom, telefonu elime alıyorum biraz baksam eller uyuşuyor , dinleniyorum ondan pek yazamıyorumİyiyim şükür, yazamıyorum aktif değilsin pek mesajlaşma platformunda
Geçecek inşallah hemşom,zor kısmı geçti binlerce şükür ❤❤Bundan sonrası iyileşme süreciKollarımı çok hareket ettiremiyorum odemliyim hemşom, telefonu elime alıyorum biraz baksam eller uyuşuyor , dinleniyorum ondan pek yazamıyorum
Gerçek canım, bana göre dünyadaki en iyi insanlardan biri .çok seviyorum. Kukrim de biliyor hatta ,bugün beraberdikironi mi gercek mi anlayamadim
Ne guzel :)Gerçek canım, bana göre dünyadaki en iyi insanlardan biri .çok seviyorum. Kukrim de biliyor hatta ,bugün beraberdik
Çok şükür hemşom, iyi gidiyorum diye hissediyorum , temkinli ve ozenliyim bu konuda, arada dışarı çıkmaya başladım dün geceden itibarenGeçecek inşallah hemşom,zor kısmı geçti binlerce şükür ❤♥❤Bundan sonrası iyileşme süreci
O da beni çok sever :)AynenNe guzel :)
Sen sevilmeyecek insan misin zaten :)O da beni çok sever :)Aynen
Maşallah hemşom bundan sonrası iyilik,guzellik❤Çok şükür hemşom, iyi gidiyorum diye hissediyorum , temkinli ve ozenliyim bu konuda, arada dışarı çıkmaya başladım dün geceden itibaren
ne diyeyim bilemedimSen sevilmeyecek insan misin zaten :)
birsey demene gerek yok. Hepimiz biliyoruz :)ne diyeyim bilemedim
Allah'ın izni ile inşAllah ❤Maşallah hemşom bundan sonrası iyilik,guzellik❤
Seven kadar sevmeyen de var,canları sağolsun. Sevenler yeterbirsey demene gerek yok. Hepimiz biliyoruz :)
Amin hemşom.Allah'ın izni ile inşAllah ❤