- 16 Ağustos 2010
- 293.170
- 603.175
- 43
Geçmiş olsunEki Görüntüle 2679105
Görebiliyor musunuz koltuğun üzerindeki siyah şeyleri bunlar dokununca da dağılıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsunEki Görüntüle 2679105
Görebiliyor musunuz koltuğun üzerindeki siyah şeyleri bunlar dokununca da dağılıyor
Ellerine sağlık pastacı güzeliTarifimi yükledim bakalım eminim sonuçtan ama sırf katılmak için katıldım tarifi yaptım tam sunum kısmında apar topar köye geldik gelmeyecektik ama geldik köyde yaptım filan yemeden çekebildiğime şükür ediyorum ama AA katılmasan daha iyi olurmuş denilecek cinsten oldu
O oluyor hep zaten toz bezinde çamuru görüyorsun bariz ona alıştım da bu bildiğin kömür ya yani çok sinirim bozuldu. Düşünüyorum anız yakılıyor tarlalarda oralardan mı ya da alttaki fırından mı bilmiyoruz da nerden geliyor. Açıyoruz mecbur kapıları devamlı klimayla oturulmuyor. Açınca da evin içine bak.Burasıda öyle canım 2 gündür fena rüzgar var her yer toz oldu:)Bizim kahve rengi hatta kırmızı toprak oldu:)
Sağolasın abla kk nin kraliçesiEllerine sağlık pastacı güzeli
Ne yapalım dedim bugün zaten temizlik yapılacak:/O oluyor hep zaten toz bezinde çamuru görüyorsun bariz ona alıştım da bu bildiğin kömür ya yani çok sinirim bozuldu. Düşünüyorum anız yakılıyor tarlalarda oralardan mı ya da alttaki fırından mı bilmiyoruz da nerden geliyor. Açıyoruz mecbur kapıları devamlı klimayla oturulmuyor. Açınca da evin içine bak.
CanımsınSağolasın abla kk nin kraliçesi
Burada temizlik yapmaktan nefret eder oldum valla arkamı dönüyorum sildiğim yerler anında toz. Ahh ahh eğer taşınırsak fırından uzak bir ev olmasına dikkat edeceğimNe yapalım dedim bugün zaten temizlik yapılacak:/
Sizin orada fırından uzak ev var mıBurada temizlik yapmaktan nefret eder oldum valla arkamı dönüyorum sildiğim yerler anında toz. Ahh ahh eğer taşınırsak fırından uzak bir ev olmasına dikkat edeceğim
O da doğru o zaman temizliğe dewamkeSizin orada fırından uzak ev var mı
Iyi geceler gel temizlik var yardım etİyi geceler
Sabahtan beri cam odunu meşe odunu her türlü is üstümden geçti önce kendime sonra mutfağa girisecegim yarın gelsem temizligeIyi geceler gel temizlik var yardım et
Aman benim evin içi de is dolu zaten şu an mutfağa girişecek enerjin var mı helal olsun ben yardıma geleyim sana mademSabahtan beri cam odunu meşe odunu her türlü is üstümden geçti önce kendime sonra mutfağa girisecegim yarın gelsem temizlige
etiket için sağol ablacım , ben de sizi özledimLilimam neler yapıyorsun özledim
Hoş geldin canım❤❤❤ etiket için sağol ablacım , ben de sizi özledim
Eve geldiğimden beri adapte olamadım sanırım, 3 hafta kadar tatil yapınca kürkçü dükkanı çok sarmadı beni
Tamam ablacanımmm arada bakıyorum ama eskisi gibi aktif değilim, kendime geleyim buralardayım ,zaten sırada bizim yarışma var sanırımHoş geldin canım
Bu yıl tatil sonrası öyle oldu galiba
Arada ses ver iyi olduğunu bilelim
Aynen canım sizin yarışma varMutlaka bekliyorumTamam ablacanımmm arada bakıyorum ama eskisi gibi aktif değilim, kendime geleyim buralardayım ,zaten sırada bizim yarışma var sanırım
İnşallah katılcam ablacımAynen canım sizin yarışma varMutlaka bekliyorum