Bir düzene koyunca bakıyorsun:)Maşallah ya 2-3 ben tek çocuğa bile zor bakıyorum ikinci mi çıksss
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir düzene koyunca bakıyorsun:)Maşallah ya 2-3 ben tek çocuğa bile zor bakıyorum ikinci mi çıksss
30 larda çıktı benimki. Şimdi ilacı kullanıyorum bakalım yarılamak üzereyim şişeyi. Tamam inşallah dikkat edeceğimProlaktin hormonu sorunu benimde vardı.Geçer inşaallah:)Sen 3-4 kiloda olsa kilo vermeye çalış Amin inşaallah:)
O da bir meziyet ama :)Bir düzene koyunca bakıyorsun:)
İnşallah sen iyi olSağol canım, çok ameliyat oldum bir dönem,en son Nisan ayında oldum. Inşallah son olur ♥❤
Benım kızım halasının kuyruğu bana hiç gelmiyor halam evlenmesın diyor yeğenlerim hiç olmasın diyor halamın yerine sen yap bana kardeş diyorBir düzene koyunca bakıyorsun:)
Sen de iyi ol,Allah sana da şifa versinİnşallah sen iyi ol
İlk evlendiğim yıllarda vardı ilaçla düzene girmişti:)30 larda çıktı benimki. Şimdi ilacı kullanıyorum bakalım yarılamak üzereyim şişeyi. Tamam inşallah dikkat edeceğim
Tek başıma gurbette büyüttüm ama gelip geçti:)O da bir meziyet ama :)
Dua et görümce gitmesin o zamanBenım kızım halasının kuyruğu bana hiç gelmiyor halam evlenmesın diyor yeğenlerim hiç olmasın diyor halamın yerine sen yap bana kardeş diyor
Ne güzel isityormuşta :)Benım kızım halasının kuyruğu bana hiç gelmiyor halam evlenmesın diyor yeğenlerim hiç olmasın diyor halamın yerine sen yap bana kardeş diyor
Sana boşuna maşallah demiyorum sürekliTek başıma gurbette büyüttüm ama gelip geçti:)
Diyor ki anne bak büyüdüm birazcık daha büyüyeyim öle yap bana kardeş dıyorNe güzel isityormuşta :)
Sağol canımSana boşuna maşallah demiyorum sürekli
Kaç yaşında çokta geç kalma:)Diyor ki anne bak büyüdüm birazcık daha büyüyeyim öle yap bana kardeş dıyor
Sen de sağol canım.Sağol canım
27 yaşında evlenmeyi düşünmüyorDua et görümce gitmesin o zaman
Şubatta 4 olacakKaç yaşında çokta geç kalma:)
Benim de girer inşallah düzene bakalım. Çok doğru söylüyorsun teşekkür ederimm desteğin için daha ciddiye alacağım o zaman bu kilo konusunuİlk evlendiğim yıllarda vardı ilaçla düzene girmişti:)
Ama kilo çok etkili canım:)Kızlardan sonra kilom fazlaydı.2-3 yıl kadar:)bir ara istedik 3.yü olmadı.Sonra vazgeçtik ben 54 kiloya düştüm:)İlk ay hamile kalmıştım:)
Hayırlısı inşaallah
Senin kız iyice büyüsün,öyle evlensin27 yaşında evlenmeyi düşünmüyor
Aminnn canımsınSen de iyi ol,Allah sana da şifa versin