Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aslında diyet gruplarına katılmak ben de istiyorum ama utanıyorum kilomu söylemeye bi de adımla açmışım hesabı(neden bi nick kullanmadıysam) kimsecikler bilmesin istiyorum kilomu
Aslında diyet gruplarına katılmak ben de istiyorum ama utanıyorum kilomu söylemeye bi de adımla açmışım hesabı(neden bi nick kullanmadıysam) kimsecikler bilmesin istiyorum kilomu
Şimdi yok canım önce kolaylıkla değiştiriliyordu.Şimdi sistemle ilgili bir problemden dolayı değiştirilmiyor.Ama isim olduğu için Kazen'e sor belki bir yolu vardır:)
Bence daha güzel bir şey seç:)Dobişko dersek bozulabilirsin
Maaşallah ne güzel. Ama ben bu konuda özgüveni eksik biriyim belki bi travmam vardır bilmiyorum ismim de çok açık hani sadece bir ismimi kullansam yine çekinmezdim de iki ismim de olunca kendimi çok açıga çıkarmış hissediyorum
Evlendikten sonra 10 kilo aldım, evlenirken de zayıf değildim yani öyle
niye ki büyük memeleree güzel oluyor ya benım çok küçük bak birazini ver bebeğe süt yetmiyordu güya
Geçmiş olsun nana :) inşallah ameliyat başarılı geçer
Şimdi yok canım önce kolaylıkla değiştiriliyordu.Şimdi sistemle ilgili bir problemden dolayı değiştirilmiyor.Ama isim olduğu için Kazen'e sor belki bir yolu vardır:)
Bence daha güzel bir şey seç:)Dobişko dersek bozulabilirsin
Maaşallah ne güzel. Ama ben bu konuda özgüveni eksik biriyim belki bi travmam vardır bilmiyorum ismim de çok açık hani sadece bir ismimi kullansam yine çekinmezdim de iki ismim de olunca kendimi çok açıga çıkarmış hissediyorum
Evlendikten sonra 10 kilo aldım, evlenirken de zayıf değildim yani öyle
Tamam tamam haklısın:)Ama herkes farklı oluyor.Kimisi sevgisini farklı gösteriyor yada gösteremiyor.Benim kvde öyledir ama kendi kızının çocuklarınada öyle:)Yapısı öyle:)
Valla şu an rekor kilomdayım ve 2 yılda net 10 kilo aldım yani. Allah nasip ederse çocuk düşündüğümüzde bana çok zararı olacak bu kiloların o yüzden vermem gerek
niye ki büyük memeleree güzel oluyor ya benım çok küçük bak birazini ver bebeğe süt yetmiyordu güya
Geçmiş olsun nana :) inşallah ameliyat başarılı geçer