• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Kıymalı Köfte Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    450
  • Anket Kapalı .
Aslında diyet gruplarına katılmak ben de istiyorum ama utanıyorum kilomu söylemeye bi de adımla açmışım hesabı(neden bi nick kullanmadıysam) kimsecikler bilmesin istiyorum kilomu :KK49:
Nick değişimi yapıldığı zaman nickini değiştir canım:)

Nick değişimi yapıldığı zaman nickini değiştir canım:)
Oluyor mu öyle arada duyuruyorlar mı yani bunu ay hemen değiştireyim o zaman :KK76: dobişko yaparım adımı değiştirirsem:KK53:

Aslında diyet gruplarına katılmak ben de istiyorum ama utanıyorum kilomu söylemeye bi de adımla açmışım hesabı(neden bi nick kullanmadıysam) kimsecikler bilmesin istiyorum kilomu :KK49:
Ben 98 kiloydum burda başladığımda , 100 lerde var resmimi atayım mı:D artik gormeyen kalmadı, hiç utanmıyorum:D:D

Ikisi yakın

Oluyor mu öyle arada duyuruyorlar mı yani bunu ay hemen değiştireyim o zaman :KK76: dobişko yaparım adımı değiştirirsem:KK53:
Şimdi yok canım önce kolaylıkla değiştiriliyordu.Şimdi sistemle ilgili bir problemden dolayı değiştirilmiyor.Ama isim olduğu için Kazen'e sor belki bir yolu vardır:)
Bence daha güzel bir şey seç:)Dobişko dersek bozulabilirsin:70:

Ben 98 kiloydum burda başladığımda , 100 lerde var resmimi atayım mı:KK70: artik gormeyen kalmadı, hiç utanmıyorum:KK70::KK70:
Maaşallah ne güzel. Ama ben bu konuda özgüveni eksik biriyim belki bi travmam vardır bilmiyorum:KK51: ismim de çok açık hani sadece bir ismimi kullansam yine çekinmezdim de iki ismim de olunca kendimi çok açıga çıkarmış hissediyorum :skandal:
Evlendikten sonra 10 kilo aldım, evlenirken de zayıf değildim yani öyle :KK22:

Şimdi yok canım önce kolaylıkla değiştiriliyordu.Şimdi sistemle ilgili bir problemden dolayı değiştirilmiyor.Ama isim olduğu için Kazen'e sor belki bir yolu vardır:)
Bence daha güzel bir şey seç:)Dobişko dersek bozulabilirsin:KK70:
Tamam ben bi daha yazayım bi yolu vardır inşallah 🤗 evet alınabilirim doğru o zaman çıtı pıtı diye alayım :KK53:

Maaşallah ne güzel. Ama ben bu konuda özgüveni eksik biriyim belki bi travmam vardır bilmiyorum:KK51: ismim de çok açık hani sadece bir ismimi kullansam yine çekinmezdim de iki ismim de olunca kendimi çok açıga çıkarmış hissediyorum :skandal:
Evlendikten sonra 10 kilo aldım, evlenirken de zayıf değildim yani öyle :KK22:
Ne kadar mesela :ıslık:Hepimiz çok zayıfız seni yadırgayabiliriz:70:

Ondan hoşlanmıyorsun,söylediği her şey batıyor.
Yani bu doğal bir durum😊
Bunları annen yapsa takmazsın onuda takma🤗🤩
Benim annem benden önce çocuklarıma sarılır onlara doyar sonra bana döner çok mi lazım kayinpederin amcasinin karısı 👿

Benim annem benden önce çocuklarıma sarılır onlara doyar sonra bana döner çok mi lazım kayinpederin amcasinin karısı 👿
Tamam tamam haklısın:)Ama herkes farklı oluyor.Kimisi sevgisini farklı gösteriyor yada gösteremiyor.Benim kvde öyledir ama kendi kızının çocuklarınada öyle:)Yapısı öyle:)

Ne kadar mesela :ıslık:Hepimiz çok zayıfız seni yadırgayabiliriz:KK70:
Valla şu an rekor kilomdayım ve 2 yılda net 10 kilo aldım yani. Allah nasip ederse çocuk düşündüğümüzde bana çok zararı olacak bu kiloların o yüzden vermem gerek :KK35:

Back