Tam zamanı aslındaŞubatta 4 olacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam zamanı aslındaŞubatta 4 olacak
Aminnn canımsın
İnşaallah canımÇok değil 3-4 kilo hedefin olsunBenim de girer inşallah düzene bakalım. Çok doğru söylüyorsun teşekkür ederimm desteğin için daha ciddiye alacağım o zaman bu kilo konusunu
Tamam hadi bakalım huzurunuzda söz veriyorum 1 ayda 4 kilo vereceğim.İnşaallah canımÇok değil 3-4 kilo hedefin olsun
Istersen yaparsın,şimdiden bol sanslarTamam hadi bakalım huzurunuzda söz veriyorum 1 ayda 4 kilo vereceğim.
Deyip 1 ay sonra şey yaa ben 3 kilo daha almışım yazmam inşallah
Aman yok kilo almak yok vermek var:)Tamam hadi bakalım huzurunuzda söz veriyorum 1 ayda 4 kilo vereceğim.
Deyip 1 ay sonra şey yaa ben 3 kilo daha almışım yazmam inşallah
Istersen yaparsın,şimdiden bol sanslar
İyi ki varsınız yaa teşekkür ederimmAman yok kilo almak yok vermek var:)
4 çok canım 1-2 olsun yavaş yavaş:)
Sen de iyi ki varsın canımİyi ki varsınız yaa teşekkür ederimm
Sende iyi ki varsınİyi ki varsınız yaa teşekkür ederimm
İyi gecelerDuygusala bağladim biraz daha durursam ağlarım
Mutlu geceler hanımlaaaar
İşte bu yaaa beni anlayan sadece senmişsinJenna16 geçmiş olsun ne ameliyatı ciddi bi şey değildir inşallah
Nevreste maaşallah az daha eşelesek başka şehirler de çıkar belki kültür zenginliği işte hepsi
HAbibte kız madem sen de düşünüyorsun Urfa o zaman burayı organize et gelmek isteyenleri topla gelirken gazozlarını da getir. Gidelim sıra gecesine çiğköfte den yanıp soğuk bi şeyler istediklerinde sonraaa
Hahahah bendeki de oyle cokta umrumda sevmezse sevmesınYok nevo bu eltimin çocuklarına böyle değil uzaktan görsun onları sarı papatyam diye sever benimkiler sarı degil ondan zaarrr
DeğilBenim yaşım ile senin yaşın bir mi
Biz seviyoruz bizimkileri dimi ama benim büyük oğlan farkında herşeyinHahahah bendeki de oyle cokta umrumda sevmezse sevmesın
Ben vereyim Ablam kaç kap istersinniye ki büyük memeleree güzel oluyor ya benım çok küçük bak birazini ver bebeğe süt yetmiyordu güya
Geçmiş olsun nana :) inşallah ameliyat başarılı geçer
O zaman bu konuyu burada kapatalım